kathy38 28.09.02, 22:36 czarny chleb i czarna kawa czarne oczy czarna rozpacz czarny charakter kto da więcej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Czarny wątek 28.09.02, 22:40 kathy38 napisała: > czarny chleb i czarna kawa > czarne oczy > czarna rozpacz > czarny charakter masz u mnie czarnego nicka... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czarny wątek 28.09.02, 22:40 czarna owca, czarna Madonna, czarna herbata, czarna muzyka, Zawisza Czarny, czarna rozpacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Czarny wątek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 22:41 Czarno widzę ten czarny wątek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 22:44 czarna dziura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 23:03 czarna ospa, czarny chleb, czarna krew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 23:07 czarna sutanna, czarny dzień, czarna śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 23:09 czarny humor, czarne podniebienie, czarna ziemia, czarny bocian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 23:11 kruczo czarny, czerniak, czerń, czarnoksiężnik, czarna magia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 23:13 czarna księga, czarne paznokcie, czarny szlak... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Czarny wątek 28.09.02, 23:03 kathy38 napisała: > czarny chleb i czarna kawa > czarne oczy > czarna rozpacz > czarny charakter > > kto da więcej... Mnie sie przypomnial podobny tekst ale nie pamietam skad. czarny chleb, czarna kawa opatrzeni samotnoscia czy jest gdzies takie miejsce na ziemi ktore zwie sie wolnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Czarny wątek IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 28.09.02, 23:08 Szwarccharaktery w czarnych sukienkach Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Czarny wątek 28.09.02, 23:14 Gość portalu: Swarozyc napisał(a): > Szwarccharaktery w czarnych sukienkach zaiste, to wiele tlumaczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Czarny wątek 28.09.02, 23:13 czarny kot, Czarny Wtorek, Black Sabbath Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Czarny wątek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 23:14 Alez Szanowni Panstwo zapomnieliscie o "MALEJ CZRNEJ". Jest to jeden z najwiekszych wynalazkow Coco Chanel czyniacych kobiete piekna i elegancka - bez wzgledu na cene szmatki i walory kobiety. Dla milosnikow natury "CZARNA HANCZA" i "CZRNA WDOWA" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.02, 23:16 i czarny staw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_ford Re: Czarny wątek IP: 80.51.253.* 29.09.02, 12:34 Gość portalu: kobita napisał(a): > Alez Szanowni Panstwo zapomnieliscie o "MALEJ CZRNEJ". Jest to jeden z > najwiekszych wynalazkow Coco Chanel czyniacych kobiete piekna i elegancka - bez > > wzgledu na cene szmatki i walory kobiety. > > Dla milosnikow natury "CZARNA HANCZA" i "CZRNA WDOWA" :-)))) A Najlepsza jest mała czarna...pita w łóżku... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Czarny wątek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 00:22 czarna polewka czarna porzeczka czarny dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.09.02, 00:28 ... Mała czarna to jest kawa Duża czarna to jest noc ... (Jonasz Kofta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Czarny wątek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 00:32 No dobrze ...na dobranoc cos slodkiego CZARNY LAS (tort taki....) Slodkich snow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czarny wątek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.09.02, 01:29 czarne żniwo, czarna lista, czarna teczka, czarna seria... Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Czarny wątek 29.09.02, 10:35 Czarną nocą śnię o czarnowłosym mężczyźnie w czarnym płaszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czarny wątek 29.09.02, 17:58 Czarna mamba, czarna magia, black metal, Black Dog (Led Zeppelin), Czarne anioły (E. Demarczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czarny wątek 29.09.02, 18:01 Zapomnialem o Dick Black (obecnie Bick Black jeśli jeszcze produkują). Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 18:02 No zgadnijcie jakie Morze? Nooooo , no Morze Czarne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Czarny wątek 29.09.02, 21:46 czarne jagody! tak tak, niestety jagody mówię, ale to przez dziadka z częstochowskiego, z którym na jagody właśnie chadzałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 21:53 A TEN Rycerz z pod Grunwaldu - Zawisza - zwany noooo ... nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czarny wątek 29.09.02, 21:54 gatsby_ck napisał: > czarne jagody! tak tak, niestety jagody mówię, ale to przez dziadka z > częstochowskiego, z którym na jagody właśnie chadzałem:) U nas na Wschodzie też mówi się czarne jagody ;) (Borówki - przynajmniej u nas sa czerwone i rosną na nieco wyższych krzewinkach). Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 21:56 :) miły Pepe mieszasz wątki!!! Czerwono - czarni Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Czarny wątek 29.09.02, 21:56 no właśnie. tak juz mam, ze prędzej się przekręcę, niz o borówki w sklepie poprosze. jagody i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:04 skks napisał: > Jakiego koloru ma byc ta borówka!!! czarna jak smoła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:10 Pewnie nie wiecie /pbym sie mylił/ ale jeden z najpiękniejszych widoków TATR rozpościera sie z : CZARNEJ GORY to koło Bukowiny i Białki Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:13 to już wiem;) może na wycieczkę do Czarnolasu? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:17 A jak czterech bzików sciga sie na motorach to mówimy..... sport:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:16 Czarny kolor jazzu jest hm m m m m jak twarz Murzyna Czarny kolor jazzu jest jazzzzz nie dla blondyna o nie nie nie nie e A u mnie biały ojciec, biała matka, żółty sąsiad i sąsiadka, Brat zielony, teść czerwony... Świat ma przecież cztery strony y Uabu dibu dabi dibu dubi dubi dubi dubi dubi dubi ... itd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:30 Przyjmę do pracy: na czarno:)) ZUS niech sie idzie j... Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:31 dobra, tylko, zebym nie odwalał całej czarnej roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:39 Jest zakątek na tej ziemi Gdzie powracać każdy chce, Gdzie króluje Jej Oblicze, Na Nim cięte rysy dwie. Wzrok ma smutny, zatroskany, Jakby chciała prosić cię, Byś w matczyną Jej opiekę oddał się. Ref.: Madonno, Czarna Madonno, Jak dobrze Twym dzieckiem być! O, pozwól, Czarna Madonno, W ramiona Twoje się skryć! W Jej ramionach znajdziesz spokój I uchronisz się od zła, Bo dla wszystkich Swoich dzieci Ona Serce czułe ma. I opieką cię otoczy, gdy Jej serce Oddasz swe, Gdy powtórzysz Jej z radością słowa te: Dziś, gdy wokół nas niepokój , Gdzie się człowiek schronić ma, Gdzie ma pójść, jak nie do Matki, Która ukojenie da? Więc błagamy, o Madonno, Skieruj wzrok na dzieci swe I wysłuchaj, jak śpiewamy prosząc Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Czarny wątek IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 22:50 Czarne koszule? Czy brazowe? Czarna magia byla juz? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:51 A ja w interku lubie oglądać :www.czarna.erotyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Czarny wątek IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.02, 22:54 skks napisał: > A ja w interku lubie oglądać :www.czarna.erotyka.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Czarny wątek 29.09.02, 22:58 skks napisał: > A ja w interku lubie oglądać :www.czarna.erotyka.pl strona zamknieta do odwołania:(( czarni nie śpia! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 23:09 A jak sie nazywał autor " Czarnych stóp" czytałemze sto lat temu:))) Niziurski? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Czarny wątek 29.09.02, 23:09 gatsby_ck napisał: > skks napisał: > > > A ja w interku lubie oglądać :www.czarna.erotyka.pl > strona zamknieta do odwołania:(( czarni nie śpia! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Czarny wątek 29.09.02, 23:13 Czarny Ali Baba - Andrzej Zaucha Ali Baba Arab z bajki nie chce wina ani fajki , Ali Baba śpi choć gra muzyka . Ali Baba chrapie w barze choć arlekin tańczyć każe , Chociaż prosi go w tę noc księżniczka . Obudź się czarny Ali Babo , zdmuchnij z brody resztkę snu , Obudź się czarny Ali Babo , zatańcz ze mną tam i tu i tam i tu . Obudź się czarny Ali Babo , razem dobrze będzie nam , Obudź się czarny Ali Babo , zatańcz ze mną tu i tam i tu i tam . Półksiężyc już na niebie zgasł i słychać ptaków gwizd , Kto zatrzyma czas? Tylko twist , twist , twist ! Obudź się czarny Ali Babo--------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czarny wątek 29.09.02, 23:16 :))) odpuszczam:)) mam już czarno przed oczami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teklat Re: Czarny wątek IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 30.09.02, 00:44 Black Jack Czarny koń czarna przegrywa, czerwona wygrywa pół czarnej (szachy, arlekin?) Odpowiedz Link Zgłoś