empi 10.08.08, 22:58 Nie zamieszczaj tych treści na tym forum. Jest to forum Lublin. Jesteś monotematyczny w swoim antysemityźmie. Kopiowanie tu treści wcześniej wysłanych na ośle forum nie pomoże. Spróbuj na forum Społeczeństwio lub innym. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena Re: do Elana13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 05:59 on nie zna podstwowych pojęć jak netykieta teraz antysemityzm, człowiek jest nieszczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: do Elana13 11.08.08, 07:56 Nie musi znać, nie za to mu płacą.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aes [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno No Empi:) 11.08.08, 18:47 Jeszcze trochę a się okaże, żeś fortunę zbił na moderowaniu hehehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi nie trolluj dzisiaj również 11.08.08, 18:57 pisz pod jednym nickiem w tym samym wątku. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: nie trolluj dzisiaj również 11.08.08, 20:25 empi jak pies policyjny: węszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: nie trolluj dzisiaj również IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 20:30 i wali kulą w płot, oj stary, stary Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 [...] 11.08.08, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 11.08.08, 22:18 Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. to mówi netykieta. Z tym samym antysemickim tekstem latasz po wszystkich forach i powielasz go. Nie udawaj skrzywdzonego i jedynego sprawiedliwego. Jesteś gościem portalu gazeta.pl i przestrzegaj obowiązujących to zasad regulaminu i netykiety. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 do Empiego 11.08.08, 22:32 empi napisał: > Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. > > to mówi netykieta. Z tym samym antysemickim tekstem latasz po > wszystkich forach i powielasz go. Nie udawaj skrzywdzonego i > jedynego sprawiedliwego. Jesteś gościem portalu gazeta.pl i > przestrzegaj obowiązujących to zasad regulaminu i netykiety. > pzdr. Nawet nie masz pojęcia Empi jak się kompromitujesz. W rozpoczynającym niniejszy wątek wpisie zachęcasz mnie, żebym spróbował na innych forach GW, a kiedy to robię pisząc Krakusom, jakie restrykcje na forum lubelskim spotykają mnie za kibicowanie Wiśle Kraków, Ty wycinasz dalej i jeszcze masz pretensję, że korzystam z Twojej rady??? Empi - "Spróbuj na forum Społeczeństwio lub innym. pzdr." Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: do Empiego 11.08.08, 22:46 Elanie, jeśli powielasz tę samą informację na wielu forach to nawet bez jej wydźwięku antysemickiego naruszasz netykietę. To jest forum Lublin, na tym forum przeważnie powinno się dyskutować o sprawach miasta i jego mieszkańców. Ty zaś masz jedyny temat i wszystko sprowadzasz do jednego, do kontekstu antysemickiego. Sugerowałem Ci inne fora, byś popróbował tam. Tam takie bzdety są natychmiast usuwane nawet bez tłumaczenia się i dyskutowania z ich autorem. Piszesz o forum Krakowa, tam się na mnie użalałeś i z jakim skutkiem? Forum Wiadomości, i co? Dużo jeszcze tego?. Jak powiedziałem Ci kiedyś, można dyskutować nawet z antysemitą lecz jego poglądy muszą wynikać z przekonań a nie choroby. Możesz skarżyć się składać zażalenia itp. Ja już z Tobą kończę wyjaśnienia. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: do Empiego 11.08.08, 23:06 Zatem zapraszam czytelników lubelskiego forum na Forum Kraków (wątek "czy u Was w Krakowie"), gdzie będą mogli zorientować się z jakiego powodu Empi tak histerycznie wycinał moje wpisy, oraz co Krakusi sądzą o Empim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osama do arona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 19:59 żle trafiłeś, to forum wykończone przez opiekuna i TWA, martwe Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 do Empiego 13.08.08, 22:41 Tak więc Empi (po dzisiejszych wyczynach) nawet się już nie kryje, w znaczeniu - nie próbuje stwarzać pozorów, że wycinanie jest spowodowane naruszaniem netykiety. Po prostu - wystarczy trafnie skrytykować Żyda i już jest się antysemitą do wycięcia. Empi nie różni się tutaj w niczym od komunistycznych cenzorów ciachających za "godzenie w pryncypia". Jeśli miałeś jeszcze Empi jakieś resztki autorytetu, to je straciłeś na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jessica Re: do Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:53 to człowiek głęboko nieszcześliwy, bez honoru, z mała wiedzą i pewnie dlatego wszystko mu jedno czy sie osmiesza czy nie, Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka.lubelska Re: do Elana 14.08.08, 11:58 Ośmiesza się nie tylko on sam, ale i całą Gazetę W. dla której pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: do Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 12:24 to jest niby portal gazeta.pl i to ich sprawa jeśli ich ośmiesza napewno dzieki temu robi dobra robote osmieszając ich i trzeba go chronić Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka.lubelska Re: do Elana 14.08.08, 13:19 W sumie, masz rację. Empi to idealna wizytówka GW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: do Elana 14.08.08, 12:49 syrenko elan Ci nie wybaczy rzucania pomówień o współpracę z Gazeta. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temat Re: do Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 19:20 ta gazeta powstała za pieniadze skradzione Solidarności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: do Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 06:59 nie za skradzonie tylko za przywłaszczone, ale wreszcie upada na zawsze, na razie ma byc tygodnik Odpowiedz Link Zgłoś