powrut 15.08.08, 22:47 czy to moze BOZA KARA ,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm... Re: POgoda oszalala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:58 boza kara ci rozum odbiera..? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: POgoda oszalala 16.08.08, 11:50 Może na to pomogą niektórzy, wyspecjalizowani w tej dziedzinie posłowie i senatorzy kolejną modlitwą w intencji...? Bo jak nie, to chyba trzeba wezwać indiańskiego szamana, żeby coś stosownego zatańczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: POgoda oszalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 12:04 leczenie u psychiatry nieraz pomaga, wam dwom raczej nie pomoże, za późno Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: POgoda oszalala 16.08.08, 19:23 Lepszy będzie szaman z Afryki. Wszak wiadomo, że kolejnym papieżem będzie czarnoskóry, a nie czerwonoskóry. Czyli Afrykańczycy to naród wybrany tak jak niegdyś Polska, a teraz Niemcy. Gdyby udało sie znaleźć tego, który będzie następcą Benia, to od razu mielibyśmy dwa w jednym. Szaman ( mógłby coś stosownego zatańczyć ) i przyszły papież ( wybrany przez Boga, czyli taki, który wie, jak z Bogiem rozmawiać, aby kataklizmów nie zsyłał ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: POgoda oszalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 16:55 nie tylko pogoda, wasz guru ma taka kulture: Hej wymoczku ! Posterunek zamknięty , konfidencie? Autor: lech.niedzielski 17.08.08, 11:36Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz lech.niedzielski napisał: > Gość portalu: gru napisał(a): > > > przed chwila skierowałem do prokuratury, beda ci potrzebne dowody > Z > e strachu dostałem ataku śmiechu. Zajady mi się porobiły. > Ty zboczeńcu straszysz mnie od przeszło roku a to prokurentem (nie > odróżniasz prokurenta od prokuratora), a to twoim własnym > niesprawnym umysłowo narzeczonym, a to ABW i SOK (?!), kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka.lubelska Re: POgoda oszalala 17.08.08, 17:01 Oj, tak masz słuszność. Te dwie osoby doskonale się znają. Rzekłabym nawet, że w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: POgoda oszalala IP: *.lublin.mm.pl 17.08.08, 19:03 to prawda, jak rządził pis to nic takiego nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: POgoda oszalala 17.08.08, 19:35 no wlasnie i slonce kaszub obiecalo ze juz nikt niebedzie ginal na POlskich autostradach Odpowiedz Link Zgłoś