Gość: Gość IP: *.neospot.pl 27.08.08, 19:52 Poszukuje ortopedy, który specjalizuje się w problemach ze stopami - halluksy. Za wszytskie informacje z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: 87.246.214.* 28.08.08, 12:11 Mąż chodzi do ortopedy dr Rybaka w Sanitasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 03.12.08, 16:52 Czy może ktoś jeszcze poleca dobrego lekarza w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
omi123 Re: Ortopeda - stopy - halluksy 28.12.08, 17:50 Mirosław Gózd - bardzo polecam, chirurg ortopeda z Krasnickiej, specjalizuje się właśnie w stopach, jest naprawde swietny. Prywatnie też przyjmuje w Top Medical (chyba), gdzieś na Magnoliowej i jeszcze gdzieś, trzeba podzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 14.12.09, 11:18 Ponawiam pytanie,jestem młodą osobą i potrzebuję specjalisty od halluksów,są bardzo uciążliwe i nieestetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubliniak Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 16.12.09, 08:29 Do dr Rybaka z halluksami raczej nie ma po co chodzić. Niewiele mi pomógł, spychologia zupełna. Może dlatego że to wizyty w ramach NFZ: (. Znajoma była operowana na halluksy w Luxmedzie w ramach tzw. operacji jednego dnia. Operacja była na NFZ, ale trzeba było parę prywatnych wizyt odbyć u wykonującego ten zabieg lekarza. Niestety zupełnie wyleciało mi z głowy nazwisko lekarza. Może zadzwoń do rejestracji i tam uzyskasz informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 16.12.09, 12:12 Dzięki serdeczne Lubliniaku:)a może Lubelaku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia450 Re: Ortopeda - stopy - halluksy 20.12.09, 01:31 Ostrożnie z operacją - ja mam z tego powodu sztywne palce stóp ... Ale oczywiście to zależy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 20.12.09, 17:00 Powiedz gdzie robiłaś to będę się wystrzegać:(też boję się takich powikłań:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberoszka24 Re: Ortopeda - stopy - halluksy 04.03.10, 15:42 a czy ten lekarz przypadkiem nie jest ortopeda dziecięcym?? bo ja tez próbowałam się dostać kiedyś do niego ale uzyskałam info ze leczy tylko dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta_19 Re: Ortopeda - stopy - halluksy 18.02.10, 09:38 polecam dr Gawędę w tym temacie, mnie pomógł i jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 18.02.10, 14:19 Proszę napisz o ile możesz jakie leczenie pomogło Ci,mam niepełnosprawne dziecko i muszę ciągle "być na nogach"więc operacja także dla mnie to ostateczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: 80.54.47.* 28.02.10, 02:28 Na halluksy najlepszy jest dr Martens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 28.02.10, 19:16 To ma być śmieszne? bo zależy kto jest w jakiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: 80.54.39.* 01.03.10, 00:21 Nie, to żałosne i smutne - deformować sobie stawy, żeby zaspokoić próżność. Co odpowiadasz dziecku, kiedy pyta, dlaczego mamusię bolą nogi? "Bo była głupia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ortopeda - stopy - halluksy IP: *.nplay.net.pl 01.03.10, 13:16 Tak się składa,że mam niepełnosprawne dziecko i całe moje życie "biegam" na płaskich obcasach bo taką mam sytuację a próżność w moim mniemaniu to ostatnia rzecz na którą mogę sobie pozwolić,nie mam na to czasu ani ochoty... pomyśl zanim coś napiszesz i nie osądzaj ludzi nie znając ich,nie każdy funduje sobie halluksy na życzenie jak Victoria Beckham weź to pod rozwagę zanim wydasz osąd Odpowiedz Link Zgłoś