frl.org.pl 31.08.08, 20:45 zdjecia z imprezy rozniez tutaj www.frl.org.pl/content/view/82/1/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Lublin podbijał Warszawę IP: *.gprs.plus.pl 31.08.08, 20:57 Biuro promocji miasta ,,nowego lublina'' w obecnej formie z obecnymii ludźmi jest jedną wielką pomyłką. Banda gburów, buców i zarozumiałość tych ludzi powala. Miałam krótki kontakt z tym biurem i to co tam jest to jest jedna wielka pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: To było..ech Lublin podbijał Warszawę IP: *.gprs.plus.pl 31.08.08, 22:55 Tekst ciekawy, ale chyba Pan redaktor Józefczuk za dużo z panami prezydantami wypił soku pomarańczowego:-) pod tym parasolem w Restauracji Staromiejskiej. Takie imprezy jak te przynoszą nam tylko wstyd, utwierdzają że jesteśmy jednym, wielkim zaściankiem. Ale się działo w tej Warszawie? ha ha Tyle samo "Wielkie dzieje się" w naszym kochanym Lublinku. A swoją drogą skoro najgłośniej na placu Zamkowym klaszczącym i reagującym na występy artystów (pożal się Panie Boże) był pomysłodawca i współorganizator KoZa Koziński... Panie prezydencie Wysocki chyba już najwyższy czas skończyć z tym kolesiostwem Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Lublin podbijał Warszawę 01.09.08, 07:33 Czyżby Warszawa padła przed Lublinem na kolana? No to, w takim razie jutro Paryż, a pojutrze cały świat.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Lublin podbijał Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 08:47 Lublin - zasciankowa prowincja kolesiostwa , koligacji rodzinnych i dziadowstwa. Kultura? Glownie inspirowana perełką i niedouczonymi "dziennikarzami" z kurierka i tvLublin. Wielki mi heppening....Ludzie patrzyli z zainteresowaniem co to za dziwna wies ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda345 Re: xy 01.09.08, 09:18 DziadoWstwo? Wielce waść kulturalny i douczony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: xy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:52 Wielceś Pani domyślna skoro nie domyśliłaś się ze "W" kolo "S" na klawiaturze stoi. Albowiem pomyłka może się każdemu zdarzyć ;-) Ale widzę żeś urażona, białogłowo docinki mi czyniąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: xy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:13 Cytując pewien film :"Trzeba budować...organizować..." ;-) ...i przejść wreszcie od słów do czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.crowley.pl 01.09.08, 09:52 Warszawka - wieś nad Skisłą, do której zjeżdża się miernota i pazernota z całej Polski. Ot i stolyca - prawdziwa wizytówka kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawka Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:58 Jasne, najlepiej reklamować sie w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:58 ...no to po cholerę promować się w takim miejscu? Kompleksiki? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda345 Re: Lublin podbijał Warszawę 01.09.08, 10:10 Gość portalu: xy napisał(a): > ...no to po cholerę promować się w takim miejscu? > Kompleksiki? Czekam na lepszą propozycję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:12 Czekaj dalej....tak jak od 20 lat Lublin czeka na swoją szanse i wydobycie się z rejonu Polski "C"... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda345 Re: Lublin podbijał Warszawę 01.09.08, 10:20 Czekając na twoją propozycję zostanę białogłową? Liczyłam, że masz coś lepszego do zaproponowania, poza podbijaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:26 Nie mam propozycji i mieć nie będę.Na szczęście tam nie mieszkam i nie zależy mi na promowaniu tego miasta, choć znam je jak własną kieszeń. Jestem tylko obserwatorem,który dzieli się swoimi spostrzeżeniami. Chciałbym jednak by Lublin stać było na coś więcej niż tylko postawienie starej szafy na pustawym Placu. Myślę że to miasto ma potencjał tylko jest on stłamszony skutecznie przez kolesiostwo, bylejakość i kompleksy. A jeśli przyjmujesz tylko komentarze pozytywne - nie czytaj moich ;) p.s.Czyżbym omylił się zwąc Cię białogłową? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda345 Re: Lublin podbijał Warszawę 01.09.08, 10:46 Gdybym szukała czegoś bardzo pozytywnego, to nie otwierałabym artykułu pt. Lublin podbijał..., czekając na tyb dokonany :-) Cieszę się, że dostrzegasz potencjał mojego miasta. P.S. Siwieję, siwieję ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:01 > Gość portalu: gg napisał(a): > Warszawka - wieś nad Skisłą, do której zjeżdża się miernota i > pazernota z całej Polski. Ot i stolyca - prawdziwa wizytówka kraju. święte słowa.a propos miernoty i pazeroty - w piatki wieczorem i niedziele widzę te kawalkady aut z rejestracjami LU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.adsl.szeptel.net.pl 01.09.08, 15:43 Przepraszamy, że nie siedzimy na państwowym garnuszku w Lublinie, a pojechaliśmy zarabiać na życie do miasta które cokolwiek może zaoferować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.aster.pl 01.09.08, 16:00 Mnie nie przepraszaj,bo to raczej Ciebie powinni przeprosić odpowiedzialni za taki stan rzeczy "włodarze" miasta.Ale oni mają to głęboko w De, bo ich naczelnym interesem jest własny portfel i ulokowanie swoich rodzin na intratnych i spokojnych posadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.aster.pl 01.09.08, 16:07 Uwazasz ze tak jest? Rożnica polega na tym ze w Warszawie ludzie juz dawno wzieli sprawy w swoje rece, a w Lublinie przeważa myslenie podobne do Twojego. "Nam się należy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.adsl.szeptel.net.pl 01.09.08, 15:57 Pokazałeś jaka inteligencja pozostała w Lublinie, miescie w którym nic bez znajomości nie osiągnie się. Ciszę się, że swoją wypowiedzią dałeś świadectwo swojej głupocie. Nie muszę nawet wysilać się w pisaniu, bo sam się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.aster.pl 01.09.08, 16:04 Kilka watkow temu napisalem ze w Lublinie nie mieszkam, warto więc z większą uwagą śledzić tok wypowiedzi. Nie uzywam wobec Ciebie imperatywów wiec i Ciebie prosze o to samo. Jesli brak Ci argumentow i jedyne co potrafisz to wyzywac kogoś - to wybacz ale nie podyskutujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.adsl.szeptel.net.pl 01.09.08, 16:13 gg napisał:"Warszawka - wieś nad Skisłą, do której zjeżdża się miernota i pazernota z całej Polski. Ot i stolyca - prawdziwa wizytówka kraju." Ten drugi komentarz miał być do gg. sorki. Odnosząc się jednak do twojego komentarza i sugestii dotyczacej wyzywania to jak nazwiesz formę, w jakiej wypowiedział się gg??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Lublin podbijał Warszawę IP: *.aster.pl 01.09.08, 16:26 Ok,to w takim razie nieporozumienie. Co do slow gg: cóż,forma nizbyt szczesliwa,bo przypomina mi gadke czlowieka, ktory psioczy na Warszawe ale jakby co to bylby pierwszy by w niej mieszkac.Znam wielu takich.Po prostu kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś