jola_iza 01.09.08, 20:50 Czy wpadnie Pani do mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Pani Joanno 01.09.08, 21:26 Spadaj, nie Ciebie Prawdziwy Polaku pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Pani Joanno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 21:31 masz telefon to dzwoń, forum nie jest od zasmiecania Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pani Joanno 01.09.08, 22:31 Następny idiota. Nie zapraszam prywatnie, zapraszam na forum. No cóż każdemu w postach to co w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Pani Joanno 01.09.08, 23:31 "Wpadnie Pani do mnie?" - "do mnie" czyli na forum? a to ci, nie wiedziałam, że to prywatne forum:) jola_iza napisała: > Następny idiota. Nie zapraszam prywatnie, zapraszam na forum. No cóż każdemu w > postach to co w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pani Joanno 01.09.08, 23:23 Wpadnę choćby po to,by zaczerpnąc swieżego powietrza i odpocząc od tych bałwanków, ktorych pod dwoma,trzema nickami nagromadziło się tu mrowie. Bezczelni nawet sie nie logują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santos Dumont Re: Pani Joanno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 01:37 Glupie brednie, szkoda miejsca w sieci. Szkoda tez na JB. Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: Pani Joanno 02.09.08, 18:09 to tow joanna wygwizdala jasia marie rokita Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: Pani Joanno 06.09.08, 14:25 a szkoda ze tow joanna go nie lubi przeciez jas maria to JEDYNY prawdziwy mezczyzna w PO Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Pani Joanno 06.09.08, 14:37 Fakt, a w dodatku dżentelmen. Jak się żonce zachciało polityki, to on się dyskretnie wycofał. Jak już żonka do reszty skompromituje i siebie i swego szefuńcia - prezydenciunia, wtedy On założy nową prawicową partię (która to już będzie w jego karierze?) i powróci w chwale. Odpowiedz Link Zgłoś