Dodaj do ulubionych

KONSUMPCJA PRZY ŚWIECACH - BUZI PAPAPA!

15.01.02, 12:25
Pożegnania nadszedł czas...:(((((( jesteście fantastycznym Forum ...!!!! Będę za wami tęsknić!!
Jutro wirtualnie wyjeżdżam na Zakopanego dręczyć górali (mają jednak swoje Forum huuuuuuura!!!!)
Ja tu tylko przejazdem i to incognito :))))))))
Trzeba to uczcić - propnuję posiłek wspomagany kapiącą stearyną....

Na początek............coś smacznego, włoskiego, ostrego i pasującego do sytuacji...
Obserwuj wątek
    • eor Re: KONSUMPCJA PRZY ŚWIECACH - BUZI PAPAPA! 15.01.02, 12:38
      ALE DZIEN SMUTNY. Choroba, no.

Naobiecywala, ze na dluzej, namamila, namieszala, narobila smaku... No, nie
      pojme. Za nic. I pewnie wszystkim tak pisze, ze bedzie tesknic. Jak tak teskni,
      to niech raz na jakis czas wpada.

Czy musi byl wloskie? Nie mozna by jakas inna kuchnie?

No, ale skoro trzeba, na poczatek langostini al aglio. Ja przyrzadze. Wrzuce
      tyle czosnku, ze Cie przegonia z tego Zakopanego :)))
      • silverstone Re: KONSUMPCJA PRZY ŚWIECACH - BUZI PAPAPA! 15.01.02, 12:42
        zagryzę oscypkiem na Krupówkach i nic nie poczują :))))
        och... la donna e mobile! miał być tydzień, a wyszedł przelot :))
        i jasne, że nie mówię tak wszystkim - mówię tak tylko niektórym :)))

NIE SMUĆ SIĘ EORKU
        wpadnę kolo wtorku
        na spaghetti
        pizzę
        wierszyk
        kielich wina
        już nie pierwszy
        piosnkę
        wątek
        na początek
        kilka postów
        kilo ostów :))))))))))))))))))))))

eor napisał(a):

> ALE DZIEN SMUTNY. Choroba, no.
        >
        > Naobiecywala, ze na dluzej, namamila, namieszala, narobila smaku... No, nie
        > pojme. Za nic. I pewnie wszystkim tak pisze, ze bedzie tesknic. Jak tak teskni,
        >
        > to niech raz na jakis czas wpada.
        >
        > Czy musi byl wloskie? Nie mozna by jakas inna kuchnie?
        >
        > No, ale skoro trzeba, na poczatek langostini al aglio. Ja przyrzadze. Wrzuce
        > tyle czosnku, ze Cie przegonia z tego Zakopanego :)))

• eor ???!!!!!! 15.01.02, 12:48
          OSTOW?????? Zaraz, zaraz...... Sekundke. Momencik. A skad Ci sie te osty
          wziely:)))) Czyzby.....

Jak zagryziesz oscypkiem, to jedyne co uzyskasz to won wedzonego czosnku. Wtedy
          juz na pewno wyrzuca.
          • silverstone Re: ???!!!!!! 15.01.02, 12:52
            ....osty????????? eeeeeeeeeeee...... jakie osty?????? czy ktoś tu mówił o ostach???? jejciu! przecież
            to nie nadaje się do jedzenia..... znam tylko jednego takiego co jada, ale wygląda jak po dynksie!

Nie wyrzucą nie wyrzucą.... a jak wyrzucą to pojade np do
            Mmmmmmmmmmmmm....alborka....labo..M.........iedzeszyna...No - pomyśleć muszę.... a może by
            tak do M.......... no nie wiem zresztą....

eor napisał(a):

> OSTOW?????? Zaraz, zaraz...... Sekundke. Momencik. A skad Ci sie te osty
            > wziely:)))) Czyzby.....
            >
            > Jak zagryziesz oscypkiem, to jedyne co uzyskasz to won wedzonego czosnku. Wtedy
            >
            > juz na pewno wyrzuca.

• Gość: eor Re: ???!!!!!! IP: *.swipnet.se 15.01.02, 13:09
              Jak po dynksie??? A co to dynks? Bo, nie wiem czy sie obrazic, czy nie:))) No
              ciagle mnie tu postponuje sytuacja, no :) Nie wiem, nie wiem.

Jak poszukujesz jakiegos ladnego miasta na M, to moze Melgiew. Do Lublina
              blizej. A jakie festiwale tam maja:)
              • silverstone Re: ???!!!!!! 15.01.02, 13:21
                Denaturat
                To akurat
                Napój bogów
                Wśród nałogów
                śliczny błękit
                Czasem w cętki
                Futro zdobi
                Tak jak Tobie.

Gość portalu: eor napisał(a):

> Jak po dynksie??? A co to dynks? Bo, nie wiem czy sie obrazic, czy nie:))) No
                > ciagle mnie tu postponuje sytuacja, no :) Nie wiem, nie wiem.
                >
                > Jak poszukujesz jakiegos ladnego miasta na M, to moze Melgiew. Do Lublina
                > blizej. A jakie festiwale tam maja:)

• eor Re: ???!!!!!! 15.01.02, 13:46
                  Denaturat? No, wiesz????

Zadnych cetek nie posiadam. Zadnych. To czerwone to nie zadne przebarwienie.....

Jak langostini smakuja, powiedz? Bo z ostow nici. Nie ma co. Za ten denaturat.

• silverstone Re: ???!!!!!! 15.01.02, 14:00
                    langostini
                    jakby z dyni
                    smaczek dziwny
                    trochę piwny
                    i za słone
                    te mielone
                    i zielone
                    powybrzydzam
                    nim się przyznam
                    że ta pycha
                    już rozpycha
                    mi mój brzuszek
                    tak że zaraz
                    się uduszę...:))))

a na deser poproszę coś Zimnego, Mokrego, Kwaśnego.....
                    Tylko szybciutko bo pociąg mi ucieknie :))))

eor napisał(a):

> Denaturat? No, wiesz????
                    >
                    > Zadnych cetek nie posiadam. Zadnych. To czerwone to nie zadne przebarwienie....
                    > .
                    >
                    > Jak langostini smakuja, powiedz? Bo z ostow nici. Nie ma co. Za ten denaturat.
                    >

• eor Re: ???!!!!!! 15.01.02, 14:11
                      Sorbet cytrynowy, raz. Prosze bardzo. I lec juz na ten pociag, bo gorale sie
                      zniecierpliwia. Zajrzyj jeszcze czasem, bo jak nie.......:))))))))))

Acha - prosze sie za bardzo nie smiac;))))))))
                      • silverstone Re: ???!!!!!! 15.01.02, 14:50
                        No ładnie!!! jak się tylko przyznałam, to od razu mnie gonisz! oczy sorbetem cytrynowym mydlisz!!!!!
                        aaaaauuuuuuuuuuuuuuuć....!!!!!!! szczypie!!!!
                        ..... a jak nie zajrzę, to co...???????? :))

Nie śmiałam się bo:
                        1. jak otworzyłam to zemdlałam
                        2. jak mi się polepszylo i wstałam
                        3. to drugi raz zemdlałam
                        4. polepszyło mi się i teraz nie pamiętam dlaczego zemdlałam
                        5. a właściwie, to z czego miałam się śmiać?????

eor napisał(a):

> Sorbet cytrynowy, raz. Prosze bardzo. I lec juz na ten pociag, bo gorale sie
                        > zniecierpliwia. Zajrzyj jeszcze czasem, bo jak nie.......:))))))))))
                        >
                        > Acha - prosze sie za bardzo nie smiac;))))))))

• eor !!!!!!! 15.01.02, 14:59
                          Widze, ze do sorbeta powinienem byl dolaczyc instrukcje obslugi. Nie do oczu!
                          Do buzi! Tam gdzie croissanty nie moga trafic :)))

Wcale nie wyganialem. Myslalem, ze sie spieszylas na pociag. Teraz juz za
                          pozno. Odjechal. Nastepny jutro.

Jak nie wrocisz, to co? Juz ja cos wymysle... Jasiulverstone:)))))))))))))))))
                          Ojejejejej, ale sie narazilem :)))))
                          • silverstone ja Ci dam jasia!!! 15.01.02, 15:32
                            ja Ci dam!!!!!! Ty się tu za chłopami nie oglądaj tylko do garów szoruj :)))))) Bo sorbecik się
                            wychlapał.... I dywan jeszcze trzeba uprać.... I sukienkę... No to przy okazji mógłbyś jeszcze umyć
                            okna, wynieść śmieci i dywan wytrzepać :)))

Ach ta komunikacja...!!!! Co ja z nartami teraz zrobię????? Zamienisz się na nowy sorbet?

eor napisał(a):

> Widze, ze do sorbeta powinienem byl dolaczyc instrukcje obslugi. Nie do oczu!
                            > Do buzi! Tam gdzie croissanty nie moga trafic :)))
                            >
                            > Wcale nie wyganialem. Myslalem, ze sie spieszylas na pociag. Teraz juz za
                            > pozno. Odjechal. Nastepny jutro.
                            >
                            > Jak nie wrocisz, to co? Juz ja cos wymysle... Jasiulverstone:)))))))))))))))))
                            > Ojejejejej, ale sie narazilem :)))))

• eor wiedzialem :))))))))))) 15.01.02, 15:37
                              Nie martw sie pociag juz jutro:) A poza tym w Lublinie sa swietne warunki do
                              uprawiania sportow zimowych. Mamy wspanialy sztuczny stok - Globus sie to
                              nazywa. Mozesz tam sobie poszalec. Kasprowy wysiada:)))

• silverstone Re: wiedzialem :))))))))))) 15.01.02, 20:11
                                Globusa to ja dostałam jak z sorbetem w oczach pociąg goniłam!! :))
                                ...i teraz przyjdzie mi na dworcu nocować.... głodna, zmarznięta, z zaschniętą
                                cytryną na powiekach buhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu.....

eor napisał(a):

> Nie martw sie pociag juz jutro:) A poza tym w Lublinie sa swietne warunki do
                                > uprawiania sportow zimowych. Mamy wspanialy sztuczny stok - Globus sie to
                                > nazywa. Mozesz tam sobie poszalec. Kasprowy wysiada:)))
                                >
                                >

• freon Re: wiedzialem :))))))))))) 15.01.02, 23:04
                                  A o co wlasciwie chodzilo z tym denaturatem i przebarwieniami. Nic nie rozumiem
                                  z tych tekstow!!
                                  • silverstone freon 16.01.02, 11:13
                                    chodziło o ubarwienie eora czyli niebieskiego osiołka :))))) no ale sam się już przyznał na wątku o
                                    Kubusiu...

freon napisał(a):

> A o co wlasciwie chodzilo z tym denaturatem i przebarwieniami. Nic nie rozumiem
                                    >
                                    > z tych tekstow!!

• freon Re: freon 16.01.02, 18:28
                                      Dzieki za wytlumaczenie, Silver. Ide zobaczyc do czego on sie przyznal.

Czytalam dzisiaj prognoze pogody. Ze swoim wyjazdem lepiej zaczekaj do
                                      nastepnego weekendu, bo zapowiadaja solidne opady na sniegu i to akurat na
                                      trasie Lublin-Zakopane :o)
                                      • Gość: lucy_z Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 18:45
                                        freon napisał(a):

> Dzieki za wytlumaczenie, Silver. Ide zobaczyc do czego on sie przyznal.
                                        >
                                        > Czytalam dzisiaj prognoze pogody. Ze swoim wyjazdem lepiej zaczekaj do
                                        > nastepnego weekendu, bo zapowiadaja solidne opady na sniegu i to akurat na
                                        > trasie Lublin-Zakopane :o)

Ona jedzie pociągiem to może nie być jeszcze trudności ale jak będą śniegi to i
                                        pociąg może stać i stać w zaspach. Na wszelki wypadek weź dużo kanapek i duży
                                        termos z herbatą, herbata może być z wkładką ;)))
                                        • freon Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) 16.01.02, 18:49
                                          Dobry pomysl, Lucy. Bez kanapek w drodze zmarnieje i jeszcze sie rozchoruje, a
                                          potem powie, ze Lublin taki malo goscinny, ze nawet kanapek jej nie
                                          przyszykowal na droge.

Przygotujemy Ci, Silver, kanapki. Tyle, ze troche czasu nam to zajmie. Tak ze
                                          dwa tygodnie. Sama widzisz, ze nie masz wyjscia i musisz posiedziec u nas. :o)))
                                          • Gość: lucy_z Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 18:53
                                            freon napisał(a):

> Dobry pomysl, Lucy. Bez kanapek w drodze zmarnieje i jeszcze sie rozchoruje, a
                                            > potem powie, ze Lublin taki malo goscinny, ze nawet kanapek jej nie
                                            > przyszykowal na droge.
                                            >
                                            > Przygotujemy Ci, Silver, kanapki. Tyle, ze troche czasu nam to zajmie. Tak ze
                                            > dwa tygodnie. Sama widzisz, ze nie masz wyjscia i musisz posiedziec u nas. :o))
                                            > )

A jak dwa tygodnie miną, to już śniegi nie będą takie, pociągi się nie będą
                                            spóźniać no i kanapki nie będą potrzebne, o!!!!! No, może z jedną jej
                                            zrobimy:))))) Tak, żeby zachować twarz, że jesteśmy jednak bardzo gościnni:))))))
                                            • freon Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) 16.01.02, 18:57
                                              Jasne. A moze zamiast kanapek damy jej menazki z pierogami lubelskimi. I
                                              cukierki z Solidarnosci.
                                              • Gość: lucy_z Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 19:04
                                                freon napisał(a):

> Jasne. A moze zamiast kanapek damy jej menazki z pierogami lubelskimi. I
                                                > cukierki z Solidarnosci.

I koniecznie cebularza, nigdzie takich nie robią !!!!!!
                                                To będzie konkurencja dla oscypków!!!! Może Unia tym się zainteresuje, ale
                                                reklama będzie dla Lublina, a przy okazji wciśnie im się, tym z Unii pierogi
                                                lubelskie. Bo teraz będzie konkursk skoków w Zakopanem. Tylko Freon, jest
                                                problem! Jak my ją teraz nie wyślemy to wszystko przepadnie bo konkurs jest teraz
                                                a za dwa tygodnie to będzie "woda po kisielu".
                                                • silverstone Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) 16.01.02, 19:10
                                                  Ha! Na cebularza sama wpadłam!!!!! :))) Nawet wątek specjałowi temu poświęciłam! Pycha pycha
                                                  pycha :)))) a najlepsze na świecie są cebularze lubelskie :)))))

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> freon napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Jasne. A moze zamiast kanapek damy jej menazki z pierogami lubelskimi. I
                                                  > > cukierki z Solidarnosci.
                                                  >
                                                  > I koniecznie cebularza, nigdzie takich nie robią !!!!!!
                                                  > To będzie konkurencja dla oscypków!!!! Może Unia tym się zainteresuje, ale
                                                  > reklama będzie dla Lublina, a przy okazji wciśnie im się, tym z Unii pierogi
                                                  > lubelskie. Bo teraz będzie konkursk skoków w Zakopanem. Tylko Freon, jest
                                                  > problem! Jak my ją teraz nie wyślemy to wszystko przepadnie bo konkurs jest ter
                                                  > az
                                                  > a za dwa tygodnie to będzie "woda po kisielu".

• freon Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) 16.01.02, 19:12
                                                  To moze niech zawiezie cebularze i wraca. Tyle, ze ten konkurs moze nie byc
                                                  najlepsza okazja. Ten Malysz i tak przegra, wiec na polskie specjaly nikt sie
                                                  nie polakomi. Wurstow i Sauerkrauta beda szukac :o(((

A tymi cebularzami, to jej narobilas niezlego smaku - zobacz inny watek. Tyle,
                                                  ze ona nasza. Lubelskiej krwi.
                                                  • silverstone Re: Zakopane, Zakopane, ach :)) 16.01.02, 19:15
                                                    Półkrwi :))) bo mama z Lublina :)))) na wakacjach tu jestem....!!!!!!!!!!

freon napisał(a):

> To moze niech zawiezie cebularze i wraca. Tyle, ze ten konkurs moze nie byc
                                                    > najlepsza okazja. Ten Malysz i tak przegra, wiec na polskie specjaly nikt sie
                                                    > nie polakomi. Wurstow i Sauerkrauta beda szukac :o(((
                                                    >
                                                    > A tymi cebularzami, to jej narobilas niezlego smaku - zobacz inny watek. Tyle,
                                                    > ze ona nasza. Lubelskiej krwi.

• silverstone no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 18:59
                                              Jestem strasznym łakomczuchem więc bez kanapek ani rusz :)))) Nie ruszam się więc w
                                              oczekiwaniu na:
                                              1. kanapki mniam mniam mniam
                                              2. śniegu opady
                                              3. a jak opadnie i się rozpłynie
                                              4. to kajak kupię
                                              5. i sobie popłynę :)))))

a z czym te kanapeczki???????? :))))))))) bo głodna straszliwie jestem!!! To pewnie od stania na
                                              peronie i machania husteczką....
                                              • freon Re: no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 19:04
                                                Ale nie musisz mieszkac na dworcu, Silver. Jest co prawda nowy i odremontowany,
                                                ale nie calkowicie. Mozesz zatrzymac sie u mnie. I tak nikt tam teraz nie
                                                mieszka, bo mi lokator uciekl i nie zaplacil za prad i gaz :o((((
                                                • silverstone Re: no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 19:09
                                                  :)))))))))))))))))))
                                                  Tylko błagam - nie bijmy się o łazienkę :))) obiecuję nie siedzieć dłużej jak dwie godziny! Aha - i
                                                  postaram się nie upychać pod łóżko papierków po cukierkach :))))
                                                  A tego lokatora nie da rady jakoś odłapać????

freon napisał(a):

> Ale nie musisz mieszkac na dworcu, Silver. Jest co prawda nowy i odremontowany,
                                                  >
                                                  > ale nie calkowicie. Mozesz zatrzymac sie u mnie. I tak nikt tam teraz nie
                                                  > mieszka, bo mi lokator uciekl i nie zaplacil za prad i gaz :o((((

• freon Re: no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 19:14
                                                    OK. Ja tam nie mieszkam. Siedze w stolycy. Smialo, wprowadzaj sie. Klucz pod
                                                    wycieraczka. Papierki od cukierkow mozesz rzucac gdzie chcesz. Byle bys potem
                                                    posprzatala :o))))
                                                  • silverstone Re: no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 19:17
                                                    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
                                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Do sprzątania się kogoś zagoni :)))))
                                                    A parapetówę mogę zrobić??? Taką jedną.... malutką...co??????

freon napisał(a):

> OK. Ja tam nie mieszkam. Siedze w stolycy. Smialo, wprowadzaj sie. Klucz pod
                                                    > wycieraczka. Papierki od cukierkow mozesz rzucac gdzie chcesz. Byle bys potem
                                                    > posprzatala :o))))

• Gość: lucy_z Re: no i co ja mam zrobić :))))))) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 19:22
                                                    silverstone napisał(a):

> huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                    > aaaaaa!!!!
                                                    > !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > Do sprzątania się kogoś zagoni :)))))
                                                    > A parapetówę mogę zrobić??? Taką jedną.... malutką...co??????
                                                    >
                                                    Ale podgoniłyście,ho, ho!!!!! Nie mogłam Was dogonić, poszłam tylko odebrać
                                                    telefon, no i trochę hm pogadać musiałam, ale krótko a tu mnie odstawiłyście.Ale
                                                    już Was dogoniłam, uffffffffff;)))))

• silverstone Re: no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 19:24
                                                    A wpadniesz na parapetówę???? Cukierki tylko trzeba przynieść:))...eeee.... tego.....no jakby
                                                    tu................eeeeeeeee......i jeszcze kilka cebularzy :)))))))))

> silverstone napisał(a):
                                                    >
                                                    > > huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                    > aaaaa
                                                    > > aaaaaa!!!!
                                                    > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > > Do sprzątania się kogoś zagoni :)))))
                                                    > > A parapetówę mogę zrobić??? Taką jedną.... malutką...co??????
                                                    > >
                                                    > Ale podgoniłyście,ho, ho!!!!! Nie mogłam Was dogonić, poszłam tylko odebrać
                                                    > telefon, no i trochę hm pogadać musiałam, ale krótko a tu mnie odstawiłyście.Al
                                                    > e
                                                    > już Was dogoniłam, uffffffffff;)))))
                                                    >

• freon BABY!!!!!!!!!!!! 16.01.02, 19:26
                                                    Ja musze na chwile uciekac. Sorry. Moze wpadne jeszcze pozniej. Silver - rob
                                                    parapetowe. Tylko zapros mnie, co?
                                                  • silverstone Re: BABY!!!!!!!!!!!! 16.01.02, 19:29
                                                    Freon - odpuszczam Ci nawet cebularza na wejście :)))))))))))))))

freon napisał(a):

> Ja musze na chwile uciekac. Sorry. Moze wpadne jeszcze pozniej. Silver - rob
                                                    > parapetowe. Tylko zapros mnie, co?

• Gość: lucy_z Re: no i co ja mam zrobić :))))))) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 19:30
                                                    silverstone napisał(a):

> A wpadniesz na parapetówę???? Cukierki tylko trzeba przynieść:))...eeee.... teg
                                                    > o.....no jakby
                                                    > tu................eeeeeeeee......i jeszcze kilka cebularzy :)))))))))
                                                    >
                                                    Pewno, tylko wcześniej zamówię te cebularze, to będę musiała odebrać z
                                                    piekarni, żebyś miała świerze. A kanapki chcesz?????? Mam świetny przepis,
                                                    rewelacja i niespodzianka, już się poświęcę i zrobię, trzeba robić dzień
                                                    wcześniej:))))
                                                    A Ty już postarasz się o resztę, no muzykę itd...

• silverstone Re: no i co ja mam zrobić :))))))) 16.01.02, 19:33
                                                    Kanapki??? Pycha! :))) a co to za kanapki, co dzień wcześniej trzeba robić?? "Przegryźć się" muszą???
                                                    Muzyka będzie! Rozrywki też:))))
                                                    Przyprowadzę niebieskiego osiołka...!!!! Tylko nie pokazujcie mu nic fioletowego do picia! Strasznie
                                                    szaleje potem :))))

Pewno, tylko wcześniej zamówię te cebularze, to będę musiała odebrać z
                                                    > piekarni, żebyś miała świerze. A kanapki chcesz?????? Mam świetny przepis,
                                                    > rewelacja i niespodzianka, już się poświęcę i zrobię, trzeba robić dzień
                                                    > wcześniej:))))
                                                    > A Ty już postarasz się o resztę, no muzykę itd...
                                                    >
                                                    >

• Gość: lucy_z Re: no i co ja mam zrobić :))))))) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 19:40
                                                    silverstone napisał(a):

> Kanapki??? Pycha! :))) a co to za kanapki, co dzień wcześniej trzeba robić?? "P
                                                    > rzegryźć się" muszą???
                                                    > Muzyka będzie! Rozrywki też:))))
                                                    > Przyprowadzę niebieskiego osiołka...!!!! Tylko nie pokazujcie mu nic fioletoweg
                                                    > o do picia! Strasznie
                                                    > szaleje potem :))))
                                                    >
                                                    Zobacz jak napisałyśmy w jednym czasie posty:))))

Kanapki muszą się przegryźć ale to tajemnica, niespodzianka!!!
                                                    A może jeszcze kogoś zaprosić????? Tu jest wspaniałe towarzystwo:)))

• Gość: lucy_z Re: no i co ja mam zrobić :))))))) IP: 192.168.0.* 16.01.02, 19:33

> silverstone napisał(a):
                                                    >
                                                    > > A wpadniesz na parapetówę???? Cukierki tylko trzeba przynieść:))...eeee...
                                                    > . teg
                                                    > > o.....no jakby
                                                    > > tu................eeeeeeeee......i jeszcze kilka cebularzy :)))))))))
                                                    > >
                                                    > Pewno, tylko wcześniej zamówię te cebularze, to będę musiała odebrać z
                                                    > piekarni, żebyś miała świerze. A kanapki chcesz?????? Mam świetny przepis,
                                                    > rewelacja i niespodzianka, już się poświęcę i zrobię, trzeba robić dzień
                                                    > wcześniej:))))
                                                    > A Ty już postarasz się o resztę, no muzykę itd...
                                                    >
                                                    >
                                                    Zaraz się zabiję, ale byka zrobiłam:(((((( Nie masz gumki myszki albo takiej od
                                                    atramentu, ale mi wstyd,wrrrrrrrrrrr,buuuuuuuuuu :(((((
                                                  • silverstone może być i byk 16.01.02, 19:37
                                                    ale to strasznie długo się przyrządza!!! :)) Nie zabijaj się - kto będzie tańczyć???????? nooooooooo.....

>
                                                    > Zaraz się zabiję, ale byka zrobiłam:(((((( Nie masz gumki myszki albo takiej od
                                                    >
                                                    > atramentu, ale mi wstyd,wrrrrrrrrrrr,buuuuuuuuuu :(((((

• Gość: lucy_z Re: Tak na forum mam swój znak...... IP: 192.168.0.* 16.01.02, 19:43
                                                    silverstone napisał(a):

> ale to strasznie długo się przyrządza!!! :)) Nie zabijaj się - kto będzie tańcz
                                                    > yć???????? nooooooooo.....
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Zaraz się zabiję, ale byka zrobiłam:(((((( Nie masz gumki myszki albo taki
                                                    > ej od
                                                    > >
                                                    > > atramentu, ale mi wstyd,wrrrrrrrrrrr,buuuuuuuuuu :(((((
                                                    >

Tak na forum mam swój znak zdradzać? Tak się składa, byk ;)))))))
                                                  • silverstone Re: Tak na forum mam swój znak...... 16.01.02, 19:48
                                                    Miło mi - baran :)))))

>
                                                    >
                                                    > Tak na forum mam swój znak zdradzać? Tak się składa, byk ;)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka