amg53 Presentation1,uspokój swoje ubeckie emocje........ 19.10.08, 17:57 to nie przesłuchania opozycji,tylko polemika w sprawie chorego na umyśle czlowieka...Gdzie sie podzialy stare,dobre czasy kiedy sie było funkcyjnym SB,co Prezesntation1 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Decyzja nie jest w sercu,to pewne.Gdzie ?/ 19.10.08, 18:01 tym bardzeij nie w umysle Lecha Kaczynskiego, tam tylko chaos,gonitwa myśli,zapomniane daty i fakty oraz nazwiska,jednym slowem : calkowicie zawirusowany mózg schizofrenią " prezydencką"... A ja wiem gdzie ta deczyja i napisze : otóz ona,ta decyzja, znajduje sie w mózgu Jaroslawa Kaczyńskiego........ Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Prezydent nie wie, czy będzie kandydował 19.10.08, 18:05 sypnął mlaskacza wszystkich pisuarów.prezio nawalony i tak wszystkiemu zaprzeczy,ale ciemny naród i tak swoje wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Prezydent nie wie, czy będzie kandydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 18:19 Jestem z Lublina i przepraszam wszystkich Polaków za tę garstkę moherów i postendeckich karierowiczów typu Zbigniew Wojciechowski, która dzisiaj robiła na Pl. Litewskim klakę temu kurduplowi. To, że Lublin jest w Polsce twierdzą ciemnoty wiedzą wszyscy. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prezydent nie wie, czy będzie kandydował IP: *.icpnet.pl 20.10.08, 17:06 jestem z bilgoraja i dziekuje ze Prezydent jest w Lublinie a premier z Kaszub nie bo niema co zaoferowac tej ziemi i regionowi . Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz KUL nie namaściło na nowego Prezydenta 19.10.08, 18:27 Coś małe jest zainteresowanie kandydatem na prezydenta. Pewnie dlatego że bez przyzwoitej ofiary na szkolnictwo katolickie i geotermię nie uzyska się namaszczenia naukowców. Poza tym nie przyzwoicie jest w połowie kadencji abdykować aby brat mógł wystartować w nowych wyborach prezydenckich z Tuzkiem po to aby przegrać z Rydzykiem "geotermię dusz". Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Prezydent nie wie, czy będzie kandydował 19.10.08, 18:33 Prezydent Lech Kaczyński powiedział w Lublinie, że nie podjął jeszcze "jednoznacznej decyzji" w sprawie startu w wyborach prezydenckich, a szef jego kancelarii Piotr Kownacki, który informował o tym, że prezydent będzie się ubiegał o reelekcję "trochę się zagalopował". to ilustruje jaki bajzel panuje w Palacu Prezydenckim i to od czasu kiedy zasiedlil sie tam ten kurdupel z namaszczenia swego klona!i o jakim tu porzadku i dostojenstwie u rzedu prezydenta mozna mowic?wstyd i tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Prezydent nie wie, czy PiSdęt le-szczy. 19.10.08, 19:18 PiSdęt le-szczy. PiSdęt trze-szczy. POdpu-szczanie. POoczy-szczanie. PiSdęt na szczycie. PiSdęt pod-szczycie. PiSdęt wie-szczy. PiSdęt kle-szczy. Pi-Szczy godziny. WyPi-Szcza szczyny! Giętki jak le -szczyna. Modli się za Lenina. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5826621,Prezydent_nie_wie__czy_bedzie_kandydowal.html PO-szczy -pał stokrotkę. POoczy- szczał idiotkę! wyborcza.pl/1,76842,5824628,Prezydent_przeprasza_Monike_Olejnik_za__stokrotke_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Re: ..Do Wyborczej..................... IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.08, 19:21 Wiwat Palikot. Dziekuję Lublinie, że masz takiego wspaniałego facia jak Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ..Do Wyborczej..................... IP: *.icpnet.pl 20.10.08, 17:08 wiwat Kaczynski wiecej zrobiles dla regionu niz 10 Palikotow . Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezydent nie wie, czy będzie kandydował 19.10.08, 20:04 pisiorki niemądre, Palikot to daje wam pracę i podatki, a prezydent wydaje te podatki na wycieczki do Juraty. Myśleć pisiorki myśleć i nie brać przykładu z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live [...] 19.10.08, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys-0 Re: Prezydent nie wie, czy będzie kandydował 19.10.08, 20:46 Nie czytałem postów (czas!),ale pan Lech zachowuje sie jak panienka do wzięcia. Nie zdała jednak ona egzaminu w noc przedslubną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Kownacki chlapnął IP: *.chello.pl 19.10.08, 21:19 Wiadomo, że razem z bratem myślą tylko o tym. Ale mówienie jawnie na dwa lata przed jest przesadą, budzącą złośliwe komentarze. Cóż, Kownacki, mimo wielkiej pewności siebie, jest jeszcze mało wyrobiony politycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TePe Prezydent nie wie, czy będzie kandydował IP: *.chello.pl 19.10.08, 23:34 Jak to możliwe ze w aartykule o godzinie 16 o tym samym tytule pisano ze Prezydent sie pomylił 2 razy podczas przemówienia że KUL to Katolicki Uniwesytet Ludowy a nie Lubelski.czytam artykuł ten sam teraz i jest co innego w nim napisane. Brawo gazeta wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
talib-z-klewek Prezydent chce siusiu 20.10.08, 00:35 a ja bym sk...synów wychłostał,połamał gnaty ,nabił na pal,obdarł z piórek,wsadził granat w zad ,pociągnął zawleczke i powiedział;pis end lav madafakaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Prezydent nie wie, czy będzie kandydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 08:19 cyt. słowa wielkiego człowieka zasłuzonego dla jakiejś tam IV RP ( a może rzeszy??) ,,spieprzaj dziadu'' !!!!!!!!!!!!!!!!! I mam jedno pytnie, po co ten kurdupel (a może jego kopia??) poleciał do brukseli, co tam załtwił i jaki zysk będe miał z tego ja, szary obywatel ?? Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Pan Prezydent Wolski 20.10.08, 15:12 Pan Prezydent Wolski to niestety żenujący, małostkowy szmondak bez odrobiny klasy i kultury. Trzeba się z nim przemęczyć jeszcze przez dwa lata i...żegnaj Fruziu! www.janostrzyca.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Prezydent nie wie, czy będzie kandydował IP: *.icpnet.pl 20.10.08, 17:02 poieram cie bandycik to jest wybiorcza gazeta anty -polska czyzby historycy ocenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc z wlkp. Prezydent nie wie, czy będzie kandydował IP: *.icpnet.pl 20.10.08, 17:15 Mampytanie dlaczego 3/4 nienawisci siejecie do Polskiego Prezydenta Polski jaka krzywde szczegolnie dla Lublina zrobil wam L.Kaczynski a jaka radosc dal premier Tusk ,pyta emigrant z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś