levi-levi 25.10.08, 10:17 A dlaczego wszyscy ci, którzy czują się nadmiernie karceni przez moderatora nie założą sobie prywatnego forum np. pod nazwą "Lublinek" (co by się nie powtarzać)? Łatwiej zrzędzić na cenzurę niż się trochę samemu postarać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adaś Re: Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:51 a po co polityczni.pl/ipn_,_debata_w_krakowie,audio,51,2751.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Pomysł ------- głupi! IP: *.lublin.mm.pl 25.10.08, 12:02 Jak widzę Terleckiego, który psy powiesił na swym ojcu,pisarzu, rzygać mi się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Do empi 27.10.08, 16:29 a może wprowadzić na forum tzw. " Dzień Wolności", jak robiła to Armia Czerwona w Niemczech?... 24 godz. swobodnych mordów ,kradzieży gwałtów,podpaleń i tym podobnych rozrywek,a kto się spóźnił z powrotem - kula w łeb. No to na naszym forum niech się raz do roku obrzucą błotem, mięso i wyzwiska niech latają w co drugim słowie .Wyżyją się ludziska przez jeden dzień,rozładują psychicznie, a potem morda w kubeł! Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Do empi 27.10.08, 16:41 Kilka lat temu założyłem wątek na forum przeznaczony do "ulżenia sobie". Niestety zaczęła się w nim poważna debata w której nie wypadało brzydko się odzywać. Swoją drogą gdyby wszyscy byli ugrzecznieni to też niedobrze. Definicja chamstwa zaś dla wielu jest całkowicie różna i wielu wykazuje różną wrażliwość. Niemniej podebatujmy. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys (O) do el36 IP: *.lublin.mm.pl 27.10.08, 16:52 A podczas wojny to esesmami i inna niemiecka swołocz całowali obywateli ZSRR w tyłek i dawali wszystkim po 1000 dolarów. Jak mozna takie idiotyzmy wypisywac na forum? El36, też małpiarnia? Wiesz, ja w 1945 r.po kilku latach wojny z hitlerowcami,po zobaczeniu na własne oczy Majdanka ,czyniłbym to samo i to z przyjemnością. Na szczęscie urodziłem sie po tej strasznej, długiej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: do el36 27.10.08, 17:15 Jeśli jest się naprawdę człowiekiem ,to nic nie usprawiedliwia zachowania poniżej godności ludzkiej,nawet największe krzywdy i dziwię się,że takie postępowanie mogłoby Ci sprawiać przyjemność. Jeśli nie wiesz o czym piszę,to np.zapytaj gdańskich autochtonów żyjących tam od przed wojny, dlaczego w tym mieście nie ma zabudowy centrum miasta, tylko odbudowana Starówka, i jak taki "dzień wolności" z bliska wyglądał. Na pewno masz jakieś dowody na cytowane przez Ciebie akty dobroci brunatnych katów,w postaci symbiozy usta - odbyt,nie mniej jednak ja bym nie czynił tego z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys-0 Wtedy nie było nas, a byl nie tylko las... 27.10.08, 21:20 Mam rodzinę w Gdansku i sprawy tego miasta - od zarania ,a zwlaszcza losy wojenne sa mi dobrze znane.Oczywiscie z tą przyjemnoscia w mym poscie przesadzilem,ale zolnierz frontowy, który przeszedl z pepeszą przez swoje ziemie,pod obstrzalem,widzial trupow bez liku, w tym i przyjaciol, ktory z babą nie spal przez rok czy więcej, to nie jest człowiek, którego mentalnośc mozemy zrozumiec dokładnie, aczkolwiek mozna sie domyslac, co czuje.Fakt,ze płonęły miasta w dzisiejszej zachodniej Polsce nie tylko wskutek dzialan wojennych,ale te miasta wowczas przez wielu krasnoarmiejcow (czesto pólanalfabetow z takiej np.Kirgizji) byly uwazane jako niemieckie, zdobyczne, wiec cala zlośc za te przekletą wywolana przez Hitlera wojnę "wylewała się" płomieniem.Piszesz z perspektywy dnia dzisiejszego i jak sądze obaj nie rozumiemy w pelni owej nienawisci, która towarzyszyla zolnierzom Armii Czerwonej w drodze na Berlin.(Ostatnie slowa w Twym poscie nie zasługuja na uwage, nie zrozumiales metafory).Pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Wtedy nie było nas, a byl nie tylko las... 02.11.08, 16:46 Widzę, ze przedmioem sporo jest wzajemnie niezrozumienie się. Odpowiedz Link Zgłoś