burbundia 16.01.02, 20:47 nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z henny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: tatuaż IP: *.unl.edu 16.01.02, 20:56 burbundia napisał(a): > nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z henny A moze cos madrego zaproponujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Czesc stary. IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 21:01 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > burbundia napisał(a): > > > nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z henny > > A moze cos madrego zaproponujesz ? Jak widzisz tutaj glownie obwazanki, tatuaze, kolory i inne pierdoly. Co u ciebie? Dla mnie jeszcze godzinka i do domciu. Firma dala mi nowe formy do wypelnienia, kto i ile ma dostac w razie mojej naglej smierci ;-). Chcesz zostac moim beneficjantem? Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czesc stary. IP: *.unl.edu 16.01.02, 22:47 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > burbundia napisał(a): > > > > > nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z henny > > > > A moze cos madrego zaproponujesz ? > Jak widzisz tutaj glownie obwazanki, tatuaze, kolory i inne pierdoly. Co u > ciebie? Dla mnie jeszcze godzinka i do domciu. Firma dala mi nowe formy do > wypelnienia, kto i ile ma dostac w razie mojej naglej smierci ;-). Chcesz zost > ac > moim beneficjantem? > Paul > Nie chce. Nienawidze pieniedzy. Co mam oddaje biednym a potem lece na policje ze mnie okradli, dostaje odszkodowanie i na tym zarabiam. A.... ile bym dostal ? Pozdr, Andrew von Nebraskas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Czesc stary. IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 22:59 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > > burbundia napisał(a): > > > > > > > nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z > henny > > > > > > A moze cos madrego zaproponujesz ? > > Jak widzisz tutaj glownie obwazanki, tatuaze, kolory i inne pierdoly. Co > u > > ciebie? Dla mnie jeszcze godzinka i do domciu. Firma dala mi nowe formy > do > > wypelnienia, kto i ile ma dostac w razie mojej naglej smierci ;-). Chcesz > zost > > ac > > moim beneficjantem? > > Paul > > > > Nie chce. Nienawidze pieniedzy. Co mam oddaje biednym a potem lece na policje z > e > mnie okradli, dostaje odszkodowanie i na tym zarabiam. A.... ile bym dostal ? > Pozdr, Andrew von Nebraskas Tak myslalem, jestes czlowiek-dusza jakich malo. Ja, nikczemnik to szkoda gadac... Wycenili mnie na 300 "big ones". Dokladnie tyle jestem warty. Jest to oficjalne i na pismie, wiec nie mam co dyskutowac. Tyle jest warte moje zycie, jesli zgine w pracy. Jesli zgine idac po bulki do sklepu, to jestem nic nie warty. Makes you think.... Czyli jak spadac ze schodow i lamac sobie kark to w robocie. Tylko komu dostanie sie te 300 000? Chyba podam starych. Wiek emerytalny tuz, tuz, beda mieli co wydawac na Florydzie. Ile ty jestes warty, ile jest warte twoje zycie? Ale dyskusja, nie? Nie wiadomo czy smiac sie czy plakac. Chyba juz bede szedl, ale znowu mi sie nie chce wracac do pustego apartamentu. I takie k.... zycie, man. Jeszcze wypije kawe i spadam. Pozdrawiam. Paul wyceniony jak kobyla na targu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek Re: Czesc stary. IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.01.02, 19:01 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > burbundia napisał(a): > > > > > nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z henny > > > > A moze cos madrego zaproponujesz ? > Jak widzisz tutaj glownie obwazanki, tatuaze, kolory i inne pierdoly. Co u > ciebie? Dla mnie jeszcze godzinka i do domciu. Firma dala mi nowe formy do > wypelnienia, kto i ile ma dostac w razie mojej naglej smierci ;-). Chcesz zost > ac > moim beneficjantem? > Paul > nie wpierniczajcie sie tempaki z buciorami w czyjeś forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Nie wscibiaj nosa w nie swoje sprawy, koleszko... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:28 Gość portalu: pawełek napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > > burbundia napisał(a): > > > > > > > nastałe tatuaze się nudzą no może nie wszystkim ale proponuję z > henny > > > > > > A moze cos madrego zaproponujesz ? > > Jak widzisz tutaj glownie obwazanki, tatuaze, kolory i inne pierdoly. Co > u > > ciebie? Dla mnie jeszcze godzinka i do domciu. Firma dala mi nowe formy > do > > wypelnienia, kto i ile ma dostac w razie mojej naglej smierci ;-). Chcesz > zost > > ac > > moim beneficjantem? > > Paul > > > > nie wpierniczajcie sie tempaki z buciorami w czyjeś forum Mam rozumiec ze to twoje, prywatne? Internet to pewnie twoj patent? Lecz sie, czlowieku, lecz... Pawelek-Diabelek ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: tatuaż 17.01.02, 18:42 Tatuaz fajna rzecz. Kiedys sobie zrobilam taki malutki i jeszcze mi sie nie znudzil. Tyle, ze jest w takim miejscu, ze nie widze go zbyt czesto :o) Taki z henny tez kiedys mialam. Super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: tatuaż IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:02 freon napisał(a): > Tatuaz fajna rzecz. Kiedys sobie zrobilam taki malutki i jeszcze mi sie nie > znudzil. Tyle, ze jest w takim miejscu, ze nie widze go zbyt czesto :o) Taki z > henny tez kiedys mialam. Super sprawa. Zawsze leprze to niz jakies dziargi, czy sznyty;-). Kiedys tez chorowalem na tatuaz, ale doszedlem do wniosku, ze to tylko nastepny "znak szczegolny", a ja jak wiecie nie lubie rzucac sie w oczy... Paul Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: tatuaż 17.01.02, 19:11 Czego nie lubisz, Pawelku, czego? W oczy nie lubisz sie rzucac? Ha, ha, ha. A ja lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: tatuaż IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:25 freon napisał(a): > Czego nie lubisz, Pawelku, czego? W oczy nie lubisz sie rzucac? Ha, ha, ha. A > ja lubie! Dobra, pszyznam ci sie do czegos, tylko nikomu nie mow. Kobiety z tatuazami mnie oniesmielaja..... ;-). Ale rownoczesnie jakos pocagaja, chmm...to gdzie masz tem tatuaz? Pozdrowionka. Pawelek Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: tatuaż 17.01.02, 19:30 Tatuaże są super :))))))))))) byleby w rozsądnych ilosciach i miejscach :)))) Ja np mam na prawie całych plecach, ale bardzo lubię. Może dlatego, że rzadko go widzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul tatuaż i nie tylko? IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:40 silverstone napisał(a): > Tatuaże są super :))))))))))) > byleby w rozsądnych ilosciach i miejscach :)))) Ja np mam na prawie całych plec > ach, ale bardzo > lubię. Może dlatego, że rzadko go widzę :))) "W rozsadnych ilosciach"..... Tia, mowisz, ze prawie cale plecy. Ja tez "lubie" i pewnie tez dlatego, ze nie widze ;-). Moze jeszcze masz kolczyki, ten, tego, no w "roznych miejscach ciala"? Ciekawe... Pozdrawiam. Pawelek-Diabelek ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone pawelek diabelek :))) 17.01.02, 19:42 czy ja napisalam, że są to moje plecy????? hehehe....!!!!!! gazete wlasnie oglądam i na biurku mam te plecy!!!!! Gość portalu: Paul napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > Tatuaże są super :))))))))))) > > byleby w rozsądnych ilosciach i miejscach :)))) Ja np mam na prawie całych > plec > > ach, ale bardzo > > lubię. Może dlatego, że rzadko go widzę :))) > "W rozsadnych ilosciach"..... Tia, mowisz, ze prawie cale plecy. Ja tez "lubi > e" > i pewnie tez dlatego, ze nie widze ;-). Moze jeszcze masz kolczyki, ten, tego, > > no w "roznych miejscach ciala"? Ciekawe... Pozdrawiam. > Pawelek-Diabelek ;-> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: pawelek diabelek :))) IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 20:02 silverstone napisał(a): > czy ja napisalam, że są to moje plecy????? hehehe....!!!!!! gazete wlasnie oglą > dam i na biurku mam te > plecy!!!!! > > > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > silverstone napisał(a): > > > > > Tatuaże są super :))))))))))) > > > byleby w rozsądnych ilosciach i miejscach :)))) Ja np mam na prawie c > ałych > > plec > > > ach, ale bardzo > > > lubię. Może dlatego, że rzadko go widzę :))) > > "W rozsadnych ilosciach"..... Tia, mowisz, ze prawie cale plecy. Ja tez > "lubi > > e" > > i pewnie tez dlatego, ze nie widze ;-). Moze jeszcze masz kolczyki, ten, > tego, > > > > no w "roznych miejscach ciala"? Ciekawe... Pozdrawiam. > > Pawelek-Diabelek ;-> No ladnie, na sama mysl o tatuazach zaczely mi sie trzasc rece i nie wiem co pisze. To jak s tymi chmm...kolczykami ;-) Paul Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: pawelek diabelek :))) 17.01.02, 20:21 Kolczyki też są fajne :)))))))) W uszach oczywiście :)))) no - przynajmniej w moich. > No ladnie, na sama mysl o tatuazach zaczely mi sie trzasc rece i nie wiem co > pisze. To jak s tymi chmm...kolczykami ;-) > Paul > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul pawelek diabelek - nie taki znowu straszny..... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 20:28 silverstone napisał(a): > Kolczyki też są fajne :)))))))) > W uszach oczywiście :)))) no - przynajmniej w moich. > > > > No ladnie, na sama mysl o tatuazach zaczely mi sie trzasc rece i nie wiem > co > > pisze. To jak s tymi chmm...kolczykami ;-) > > Paul Teraz juz wszystko jasne. Tatuaz tam, kolczyki tu, ty w Lublinie przejazdem, a expresy do kawy na "kazdym rogu" ;-). Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: pawelek diabelek - nie taki znowu straszny..... 17.01.02, 20:29 hehehehe..!!!! no i co Ci niby wyszło z tego koktajlu??????? > Teraz juz wszystko jasne. Tatuaz tam, kolczyki tu, ty w Lublinie przejazdem, a > > expresy do kawy na "kazdym rogu" ;-). Pozdrawiam. > Paul > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: pawelek diabelek - nie taki znowu straszny..... IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 20:36 silverstone napisał(a): > hehehehe..!!!! no i co Ci niby wyszło z tego koktajlu??????? > Nie wiem.... Lubie niespodzianki. Ciagle pracuje nad skladnikami i przepisem;-). Czy ten koktajl pija sie w smokingu na przyjeciach, czy w barze na plazy, pod palmami? Paul Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: pawelek diabelek - nie taki znowu straszny..... 17.01.02, 20:44 Najlepiej na przyjeciu na plazy :))))))) Gość portalu: Paul napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > hehehehe..!!!! no i co Ci niby wyszło z tego koktajlu??????? > > > Nie wiem.... Lubie niespodzianki. Ciagle pracuje nad skladnikami i przepisem; > -). > Czy ten koktajl pija sie w smokingu na przyjeciach, czy w barze na plazy, pod > palmami? > Paul > Odpowiedz Link Zgłoś