mic-hag 20.11.08, 00:16 Czy mogę prosić o opinie na temat pana doktora jak leżałam w szpitalu to opinie na jego temat były podzielone proszę o opinie następnych pań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuchatka Re: dr.Tomasz Mazurek 25.11.08, 00:54 na mnie nie zrobil zbyt dobrego wrazenia jeszcze zanim zaszlam w ciaze-dlatego nie wybralam go na lekarza prowadzacego... Odpowiedz Link Zgłoś
julia310781 Re: dr.Tomasz Mazurek 25.11.08, 15:51 Mam wrażenie, że dr robi szybkie pieniądze, w czasie wizyty ( przynajmniej u mnie tak było)czułam ogromną presję czasu nie wszystko zdążyłam powiedzieć i nie o wszystko zapytałam co miałam w zamiarze, wyszłam z dużym niedosytem i trochę zakręcona dlatego trudno powiedzieć coś więcej, po prostu streszczamy się szybko kasa tu i następny proszę, natomiast dr Błażukiewicz zupełnie inny, serdecznie go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczyna60 Re: dr.Tomasz Mazurek 26.11.08, 11:03 Ja polecam dr Sławomira Taczałę. Kompetentny, dokładny, odpowiedzi wyczerpujące i sympatyczny. Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
mic-hag Re: dr.Tomasz Mazurek 26.11.08, 11:47 Właśnie ja też zauważyłam że kasa i za dzwi .Miły to on też nie jest wizyta 5 minut 100 niema i tyle- zdenerwował mnie mój mąż stwierdził że pan doktor ma zł w oczach. CO WY NA TO MIŁE PANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczyna60 Re: dr.Tomasz Mazurek 26.11.08, 21:06 Ja ostatnio byłam u dr Taczały. Spędziłam bite 35 minut w gabinecie (był wywiad nt moich niepokoji, badanie,usg, zaleceenia - jestem w ciąży). Zapłaciłam 80PLN i uważam, że dr naprawdę zarobił. Zero zniecierpliwienia,solidnie i sympatycznie. I tak wygląda każda wizyta. Jestem osobiście zadowolona. BTW pracuje on na trakcie porodowym więc jest duże prawdopodobieństwo, że trafię na niego na porodwóce. Na początku nie wiedziałam kogo wybrać (między ST, a Mazurkiem) i wybrałam dr Taczałę:) Pozdro K:) Odpowiedz Link Zgłoś
julia310781 Re: dr.Tomasz Mazurek 27.11.08, 15:39 Zazwyczaj lekarze ginekolodzy w Lublinie z tytułem naukowym dr n med pobierają 70-80 zł za wizytę, natomiast 100 i powyżej to już chyba profesorowie, dlatego nie wiem czym spowodowana jest tak wygórowana cena u dr Mazurka. Odpowiedz Link Zgłoś
mic-hag Re: dr.Tomasz Mazurek 27.11.08, 16:57 Bierze 100 i to bez żadnego ale ,gabinet ma super usg jest wliczone w cenę wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia83m Re: dr.Tomasz Mazurek 28.11.08, 13:29 ja rowniez na NIE! wizyty wygladaly tak wlasnie jak mowicie, a stowek przez cala ciaze sporo polecialo, ( choc wowczas jeszcze bral 70 za wizyte, 90 za usg). porod tez tragedia, na cale 10 godz na porodowce on moze byl 15 minut, a gdy na prawde potrzebowalam lekarza, niestety nie dalo sie doszukac M., nie bede mowic gdzie byl... Odpowiedz Link Zgłoś