Gość: www IP: 12.2.154.* 29.10.03, 14:12 A ilu Pruszkowskich zostalo lawnikami. To wiadome ze w obecnych radach lubelskich zasiadaja najnieuczciwsi ludzie z obu stron politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala masz racje IP: 12.2.154.* 30.10.03, 14:22 Wybieraja swoich zweby im pozniej bronili tylkow jak oszukaja. Patrzmy na sprawe zwiazana z ziemia pod Tesco i lapowka ktora ujawnil Urban. Obsadza swoimi beda bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: masz racje 30.10.03, 17:29 Już niedługo Pruszkowski będzie Pruszkowskim.On się szykuje na stanowisko w UE!! Ponoć ma ogromne szanse.Dlatego na razie wszystko olewa równo/A prezydentura mu potrzebna była do tego,aby poustawiać swoją rodzinkę i znajomków (wliczając w to Miłosza) no i w drodze do Unii trzeba z czegoś żyć.(dobra pensja.Za dobra jak na nieudacznika) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Nie do końca masz rację... 30.10.03, 17:32 Gawarantuję Wam, że są wśród nich i tacy, którzy wcale nie mają zamiaru osłaniać krętactw gangu pruszkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Nie do końca masz rację... 30.10.03, 20:24 Zgodza się.Ławnikami bedą i tacy,którzy nie będą osłaniali całej tej bandy powiązanej z ratuszem.Ale prawdopodobnie te osoby ani raz nie będą brały udziału w rozprawach.Wiadomo,kto będzie zasiadał w składzie sądzącym.Właśnie kolesie. A mówi się,że sądy są niezawisłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak50 Re: Po losowaniu ławników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 19:40 Przyjedźcie do Milejowa,tu był dopiero cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duralex Nadzieja nie kocha swoich dzieci! IP: *.lublin.mm.pl 30.10.03, 22:03 Obserwując polskie sądownictwo (pomijam zaległości lubelskie-w Polsce lepiej) miałem nadzieję, że jest jakaś ostoja w tym chorym kraju. Na dziennikarzy też już nie liczę po "częstochowskiej" obronie Bogdanki, a tak de facto interesów małej grupy jej "manager'ów", którzy dążą do następnego uwłaszczenia się na naszym t.j. państowym majątku.Teraz już wiem, że pozostaje tylko emigrować. P.S. Wersja dla ubogich to emigracja wewnętrzna, też polecam. Zresztą wiekszość już to zrobiła - patrz frekwencja wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Po losowaniu ławników Radni -zaradni!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:43 Nie znam wszystkich radnych z nazwiska ale czy ktos moglby potwierdzic ze A. Osinski jest radnym ? Wyczytalam w spisie nowych lawnikow B .J .Osinska i trzy jej sasiadki z jednej klatki p. Rojewska p. Sternik . p Gutek. Gdyby to okazalo sie prawda to malo wazne jaka opcja lewa czy prawa nalezy wyciagnac odpowiednie wnioski wobec kolezenstwa . Sad to nie jest towarzystwem wzajemnej adoracji . To jest tworzenie klik i grup nacisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Po losowaniu ławników-Radni zaradni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:48 Tu uklon w strone Docka ,jestes encyklopedia klik i ukladow jak dotad , mysle ze znasz nazwiska radnych. Czekamy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Po losowaniu ławników-Radni zaradni 01.11.03, 09:10 A.Osiński nie jest radnym lubelskiej Rady Miasta IV kadencji. Ja też nie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Po losowaniu ławników-Radni zaradni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 00:50 Docku ale jezeli jestes lawnikiem z nowego nadania to nie daj sie zjesc z kasza a stan od czasu do czasu oscia w gardle . Dzieki za odpowiedz . W takim razie to pan K.dawal rekomendacje. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Po losowaniu ławników 02.11.03, 11:39 nie przeglądałem dokładnie listy ławnikow ale to co mi się rzuciło na oczy to jakaś pani Nowosad czyżby to była żona Tomasza N.(owosada) ktory rozrabia i strzela z byle powodu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Po losowaniu ławników IP: *.lublin.mm.pl 02.11.03, 11:54 W książce telefonicznej naliczyłem trzydziestu i jeden Nowosadów. Wybieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Po losowaniu ławników 02.11.03, 12:17 co nie zmienia faktu że o może być żona lub inny pociotek :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Po losowaniu ławników- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:27 Lawnicy nasi spoleczni-W, Zerndt prezes Konfederacji Bezrobotnych mieszczacej sie na ul Hutniczej.Lata praktyki w meandrach prawniczych ,1993 sukces mocno przesladowany,pozniej zwany etosowiec uzyskuje pokazna sume odszkodowania za lata pracy w podziemiu ? na tamte czasy oklo 300mln zl. Lokal zajmowany , oplata gazu , swiatla to sprawy egzekucyjne i komornicze . Piwo z pianka to -pobranie oplaty w kwocie 300zl w 93r za kurs komputerowy od okolo 40 bezrobotnych ,ktory to kurs jak sie okazalo prowadzony byl przez OC Poland bezplatnie. Nigdy nie zwrocono tych pieniedzy bezrobotnym kursantom. Dziwi mnie ze wsrod lawikow nie bedzie kolegi z konfederacji pana Edmunda P. Teraz bedzie lawnikiem spolecznym z praktyka prawie zawodowa Odpowiedz Link Zgłoś