Dodaj do ulubionych

Mikołajki w pracy?

01.12.23, 21:53
Czy u Was w pracy organizujcie sobie jakieś Mikolajki? Kupowanie prezentów sobie w drodze losowania? Zaskoczyło mnie to w tym roku, ale jakiś młody chciał widocznie zaistnieć i próbuje coś takiego organizować.
Nie wiem ile.osob na to.pojdzie zważywszy,że ktoś kiedyś coś.opowiadal, jak to starał się komuś prezent fajny sprawić a sam dostał pakiet mydeł i kilka.maseczek do twarzy;)
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Mikołajki w pracy? 02.12.23, 21:51
      może pomysłodawca nie skończył jeszcze podstawówki, warto zapytać.
      • nika_1985 Re: Mikołajki w pracy? 03.12.23, 06:46
        Ale moje pytanie było na serio.
        Nie wiem...dla mnie to dziwne,ze w pracy dorośli ludzie chcą robić loterie i dawać sobie jakieś prezenty.Nie spotkałam się nigdy z takim czymś.
        • six_a Re: Mikołajki w pracy? 03.12.23, 21:07
          nie bierz w tym udziału i już. oraz: nie musisz się tłumaczyć.

to jest kompletnie idiotyczne z każdego punktu widzenia. ludzie mają wydatki na święta i kupę roboty zazwyczaj, a tu biegaj jeszcze prezenty wylosowanemu kupuj.
    • stasi1 Re: Mikołajki w pracy? 03.12.23, 11:07
      Maseczki do twarzy w swoim czasie to był strzał w dziesiątkę. To już może lepsze było by wyjście na piwo
    • eagle.eagle Re: Mikołajki w pracy? 03.12.23, 11:33
      Ja ostatnio dałam na prezent mydła , nawet byłam zła że je daje bo kupiłam ostatnie na promocji a sama bym je chciała mieć ...
    • akle2 Re: Mikołajki w pracy? 04.12.23, 02:22
      Na szczęście nie.
    • agatakarsko Re: Mikołajki w pracy? 13.12.23, 17:53
      Im więcej ktoś się oczyta o tym jak "angażować zespół", "budować więź", "budować z firmy rodzinę" tym więcej takich zabaw wdraża :) Osobiście nie lubię, to nie podstawówka. Nie znam tych ludzi aż tak dobrze by wiedzieć jaki prezent z sensem im kupić a bez sensu kupować nie będę.
      • nika_1985 Re: Mikołajki w pracy? 13.12.23, 21:18
        Myślę to samo..woda z mózgu jaka to jesteśmy rodziną w firmie. Ktoś chce być bardzo aktywny albo się wykazać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka