wampir-wampir 29.11.08, 17:24 w tej posłance ;-))) politbiuro.pl/politbiuro/1,90039,5992238,Poslanka_PiS__Dzieki_o__Rydzykowi_zwiekszy_sie_przyrost.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_aaa_ Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 17:31 Tyle pieniędzy na te odwierty, za przeproszeniem...cykliczne wyłaczenia światła w godzinach wieczornych są równie skuteczne, a ile tańsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Ja się chyba zakocham... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 17:40 nie życze pani poseł takiego nieszcześcia gratuluje sukcesu w wierceniu mimo przeszkód antypolskiego rządu, he he Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 17:43 Tja, oni to robią w nicnych koszulach z dziurami, wokół których widnieje sakramentalne ad maiorem dei gloriam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 17:50 wampir-wampir napisał: > Tja, oni to robią w nicnych koszulach z dziurami, wokół których > widnieje sakramentalne ad maiorem dei gloriam ;-))) Myślisz, że przy tym jeszcze śpiewają?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 17:53 wampir-wampir napisał: > Tja, oni to robią w nicnych koszulach z dziurami, wokół których > widnieje sakramentalne ad maiorem dei gloriam ;-))) wampirze, a nie wydaje Ci się, że jest to szczególnie wyrafinowane wyuzdanie, ocierające się z lubością o perwersję....mniam:))))...i wijąca się posłanka u nóg rydzykowych.... Ide dziecku kolacje lepiej zrobić, zanim mi znowu szlak kompa trafi przez te bezeceństwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 17:59 Idź, idź - oni śpiewają przy tym hymny na jeszcze większą chwałę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Ja się chyba zakocham... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:38 O! Zacna Niewiasto Sobecko Idz do Lecha Ciemno nocko!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 21:46 Wampir zaczynam się o ciebie martwić hehehe;P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 22:13 Martwić o wampira? Dlaczego? W końcu chodzi mu o posłankę a nie ojca dyrektora:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 22:19 No tak, to już się przestaję martwić ;P jak by to chodziło o ojca dyrektora, to bym była dopiero zatroskana:P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja się chyba zakocham... 29.11.08, 22:34 No widzisz jakie to proste:)...a wampir postanowił być po prostu taki lekko ekscentryczny, kierując swe zainteresowania ku posłance Sobeckiej...cóż, nie każdego na to stać:)))) Apropos ekscentryczności, przypomniała mi się anegdota opowiadana przez Janka Nowickiego o śp. Janie Himilsbachu. Nie przytoczę tu całości, bo miejsca zabraknie:) ale generalnie szło o to, że pan Janek został zaproszony do pani wiceminister od kultury na koktailparty, gdzie jak sama nazwa wskazuje nie podawano trunków jednorodnych. Jak wiadomo, pan Janek nie gardził alkoholem, ale do mieszanek przekonania nie miał, tak więc: - Jasiu, no i walę jeden koktail i nic. Drugi, trzeci, piąty no i qrwa dalej nic. No ale miałem na wszelki wypadek qrwa ćwiartuchnę. No to poszedłem do toalety qrwa. No i jak wracałem to mnie zemdliło. No po tych koktajlach qrwa. No i na elektroluksie paw. No ale to qrwa kulturalny dom to ja idę do gospodyni i mówie jej - ja qrwa bardzo pania przepraszam, bo ja w przedpokoju na elektroluksie pawia pozwoliłem sobie qrwa zostawić. No i ta qrwa leci do salonu i mówi - proszę państwa, pan Janek jak zwykle taki ekscentryczny, pawia przyprowadził i w przedpokoju zostawił. No i qrwa nie zapraszają mnie juz tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrr Re: Ja się chyba zakocham... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 08:49 ejno nie może wytrzymać bez trollowania Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ja się chyba zakocham... 30.11.08, 08:51 O, szanowne Panie - w konkurencji trollic forumowych remis, jak widać... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Ja się chyba zakocham... 30.11.08, 09:28 Powtarzam: Anulka jest b. sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ja się chyba zakocham... 30.11.08, 12:54 Ochhh Wampirze a już myślałam, że w tej bezkresnej miłości przepadłeś:) wampir-wampir napisał: > O, szanowne Panie - w konkurencji trollic forumowych remis, jak > widać... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ja się chyba zakocham... 30.11.08, 13:09 Eee...tam, wampiry dają radę nawet takim posłankom ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja się chyba zakocham... 30.11.08, 13:32 wampir-wampir napisał: > Eee...tam, wampiry dają radę nawet takim posłankom ;-))) chyba, że posłanka z nagła wampira przysiędzie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 a ja osobiście 30.11.08, 13:40 Nie wiem jak wy, ale ja osobiście techniki zbliżone do wiercenia zdecydowanie przedkładam nad takie dla przykładu in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: a ja osobiście 30.11.08, 14:12 elan13 napisał: > Nie wiem jak wy, ale ja osobiście techniki zbliżone do wiercenia > zdecydowanie przedkładam nad takie dla przykładu in vitro. yyyyyy...techniki zbliżone wiercenia z posłanką Sobecką. No elanie, zaskoczyłeś mnie tą hardcorową pasją. Ja taka jednak wyzwolona nie jestem i z tą panią, ani odwierty, ani inne wiadro, raczej zdecydowanie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawiedź Re: a ja osobiście lubie szydzić z ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:26 taka moja kultura jest, może kiedys wróce do kultury europejskiej, Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: a ja osobiście 30.11.08, 15:03 _aaa_ napisała: > elan13 napisał: > > > Nie wiem jak wy, ale ja osobiście techniki zbliżone do wiercenia > > zdecydowanie przedkładam nad takie dla przykładu in vitro. > > > yyyyyy...techniki zbliżone wiercenia z posłanką Sobecką. No elanie, zaskoczyłeś > mnie tą hardcorową pasją. > > Ja taka jednak wyzwolona nie jestem i z tą panią, ani odwierty, ani inne wiadro > , raczej zdecydowanie dziękuję:) Ja tylko w kwestii korelacji pomiędzy wierceniem a przyrostem naturalnym. Bez żadnych odniesień do wspomnianej posłanki. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: a ja osobiście 30.11.08, 15:57 Anioł nie kobieta (ta posłanka niby), Wampir uczucia swe wyznaje a i Elan nie stoi w miejscu, pozazdrościł i wiercenie już mu w głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 30.11.08, 17:02 Ta posłanka ponętna jest jak diabli, nie żadna tam janielica ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: a ja osobiście 30.11.08, 17:09 ejno napisała: > Anioł nie kobieta (ta posłanka niby), Wampir uczucia swe wyznaje a i > Elan nie stoi w miejscu, pozazdrościł i wiercenie już mu w głowie:) całe szczęście, że tylko w głowie, każde inne miejsce zbliżało by go do grzechu, zważając, że posłanka raczej wiek prokreacji zakończyła w XX w.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 30.11.08, 17:12 Może i ona w wieku postklimakteryjnym, ale Elan wspomniał przecie o in vitro. Kto ich tam wie, może się uda, nauka nie próżnuje...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 30.11.08, 17:27 Z taką to nawet ostra zima nie straszna - gorąco będzie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: a ja osobiście 30.11.08, 20:52 wampir-wampir napisał: > Może i ona w wieku postklimakteryjnym, ale Elan wspomniał przecie o > in vitro. Kto ich tam wie, może się uda, nauka nie próżnuje...;-))) No tak się zastanawiam. Zestawienie: nauka, pycha, odwierty, przedsiębiorczość, ojciec dyrektor, posłanka - jak nic, zmajstrują konkurencyjne niepokalane poczęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 30.11.08, 21:02 Tylko co się pocznie z takiej mieszanki... strach się bać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: Przestroga dla Elana 30.11.08, 21:37 Elanie ,przy tych odwiertach zawsze pamiętaj ,że Żydówki mają w poprzek. Ja nie sprawdzałem,ale tak mi mówił mój dziadek,a dziadek z niejedną,ho,ho.... światowy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Przestroga dla Elana 30.11.08, 21:41 Coś Ci się pomyliło, Elan smalił cholewki do posłanki S., dwustuprocentowej Polki, tak jak On sam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: Przestroga dla Elana 30.11.08, 21:44 wampir-wampir napisał: > Coś Ci się pomyliło, Elan smalił cholewki do posłanki S., > dwustuprocentowej Polki, tak jak On sam ;-))) W takim razie to jemu coś się pomyliło.Widocznie już nie jest sobą Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Przestroga dla Elana 30.11.08, 21:56 wampir-wampir napisał: > Coś Ci się pomyliło, Elan smalił cholewki do posłanki S., > dwustuprocentowej Polki, tak jak On sam ;-))) Mądrej głowie dość dwie słowie Wampirze. Przecież pisałem: "Ja tylko w kwestii korelacji pomiędzy wierceniem a przyrostem naturalnym. Bez żadnych odniesień do wspomnianej posłanki." Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Przestroga dla Elana 30.11.08, 22:04 elan13 napisał: > > > Coś Ci się pomyliło, Elan smalił cholewki do posłanki S., > > dwustuprocentowej Polki, tak jak On sam ;-))) > > Mądrej głowie dość dwie słowie Wampirze. Przecież pisałem: > "Ja tylko w kwestii korelacji pomiędzy wierceniem a przyrostem > naturalnym. Bez żadnych odniesień do wspomnianej posłanki." I jak się to ma do stwierdzenia, że "winni się tłumaczą"?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Przestroga dla Elana 30.11.08, 22:16 el36 napisał: > Elanie ,przy tych odwiertach zawsze pamiętaj ,że Żydówki mają w poprzek. Ja nie > sprawdzałem,ale tak mi mówił mój dziadek,a dziadek z niejedną,ho,ho.... światowy > człowiek. A jakież to ma znaczenie w świetle tego, że przekrój poprzeczny wiertła jest okrągły? A kiedy płaszczyzny strzałkowe (plana sagittalia) przecinają się pod kątem prostym przy równoległych płaszczyznach czołowych (plana frontalia), to siłą rzeczy jest w poprzek. I w niczym to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: Przestroga dla Elana 01.12.08, 00:00 Nie do końca się z Tobą zgodzę.Zapomniałeś o wpływie czynnika płaszczyzn topologicznych,gdzie plana genitalia ma podstawowe znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Przestroga dla Elana 01.12.08, 00:12 el36 napisał: > Nie do końca się z Tobą zgodzę.Zapomniałeś o wpływie czynnika płaszczyzn > topologicznych,gdzie plana genitalia ma podstawowe znaczenie Coś się koledze pomyliło, no bo cóż wspólnego z poruszanym przeze mnie tematem mają płaszczyzny Niemyckiego będące ośrodkowymi przestrzeniami Tichonowa? Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: Przestroga dla Elana 01.12.08, 00:27 elan13 napisał: > el36 napisał: > > > Nie do końca się z Tobą zgodzę.Zapomniałeś o wpływie czynnika > płaszczyzn > > topologicznych,gdzie plana genitalia ma podstawowe znaczenie > > Coś się koledze pomyliło, no bo cóż wspólnego z poruszanym przeze > mnie tematem mają płaszczyzny Niemyckiego będące ośrodkowymi > przestrzeniami Tichonowa? Chętnie bym z Tobą podyskutował na temat odśrodkowych płaszczyzn Niemyckiego w przestrzeni Tichonowa,ale moja wypowiedź dotyczyła genusu powierzchni nieorientowalnych w odniesieniu do butelki Kleina Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: a ja osobiście 30.11.08, 22:09 wampir-wampir napisał: > Tylko co się pocznie z takiej mieszanki... strach się bać ;-))) Zważywszy, że ambicja ojca dyrektora jest tak samo bezkresna jak uroda posłanki, a prezes jest bogiem zazdrosnym (patrz 1 i tym samym najważniejsze przykazanie) jak zmajstrują konkurencję, to dostaną wypowiedzenie, co czyni progeniturę...antychrystem? Boszszsz...na naszych oczach spełniają się proroctwa... (może transmisja będzie z poczęcia? ojciec taki medialny mężczyzna w końcu) Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: a ja osobiście 30.11.08, 22:22 Boszzzeeeeeeee, to ja nie wiedziałam, że przyrost naturalny jest zależny od odwiertów. Cały czas byłam przekonana, że od wytrysków, ale innego rodzaju a tu pani Anna uświadomiła. Przyznam jednak, że zarówno pani Sobecka jak i o. Rydzyk nie powinni zachęcać do rozmnażania, bo jak człowiek na nich patrzy i ich słucha, to zaczyna doceniać antykoncepcję. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: a ja osobiście 30.11.08, 22:31 abasia471 napisała: > Boszzzeeeeeeee, to ja nie wiedziałam, że przyrost naturalny jest > zależny od odwiertów. Cały czas byłam przekonana, że od wytrysków, > ale innego rodzaju a tu pani Anna uświadomiła. Przyznam jednak, że > zarówno pani Sobecka jak i o. Rydzyk nie powinni zachęcać do > rozmnażania, bo jak człowiek na nich patrzy i ich słucha, to > zaczyna doceniać antykoncepcję. Ty sobie lepiej popatrz na Kazimiełę Szczukę i rabbiego Michnika: republika.pl/blog_cb_3439247/3970723/tr/michnik_sumienie.jpg www.polskiejutro.com/img/26michnik.jpg img.interia.pl/rozrywka/nimg/muz2153912.jpg www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/grafika/podlinkowane/kazimiera_szczuka.jpg Brrrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: a ja osobiście 30.11.08, 22:50 elan13 napisał: > Ty sobie lepiej popatrz na Kazimiełę Szczukę i rabbiego Michnika: Kazia jest całkiem do rzeczy a Michnik co prawda urodą nie grzeszy, ale za to jest mądry. Sobecka z Rydzykiem nie mają żadnych walorów oprócz nadęcia i świętojebliwości, więc mają większy potencjał odstraszająco-obrzydzający. > Brrrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: a ja osobiście 30.11.08, 23:10 I jeszcze prawdziwa Kazimieła: img236.imageshack.us/img236/7639/kaziabezmakijaubp0.png Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: a ja osobiście 30.11.08, 23:20 Wciąż uważam, że jest ładniejsza od Sobeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 30.11.08, 22:28 _aaa_ napisała: > Boszszsz...na naszych oczach spełniają się proroctwa... > (może transmisja będzie z poczęcia? ojciec taki medialny mężczyzna w końcu) Tja, nowe Dziecko Rosemary tylko w bardziej koszmarnej obsadzie, brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: a ja osobiście 30.11.08, 23:52 Powyłam się ze śmiechu moi drodzy:) Macie wyobraźnię:) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: a ja osobiście 01.12.08, 00:15 ejno napisała: > Powyłam się ze śmiechu moi drodzy:) Macie wyobraźnię:) lalalalala lalala lalala lala....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 01.12.08, 09:11 To ja już przestaję sobie wyobrażać, dziś w nocy miałem koszmary ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: a ja osobiście 01.12.08, 19:54 Powtarzam: Anulka jest b. sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: a ja osobiście 01.12.08, 21:36 Dawno by już różne wampiry, w elanę odziane, zęby wbiły w posłankę - dziewicę, ale Tatuś Dyrektor dziecka swego,w bożej pozycji poczętego, srodze pilnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: a ja osobiście 01.12.08, 22:41 Lech chyba też ma chętkę, bo powtarza jaka to posłanka jest b.sexy:) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: a ja osobiście 01.12.08, 22:46 ejno napisała: > Lech chyba też ma chętkę, bo powtarza jaka to posłanka jest b.sexy:) A to nie czkawka u niego? Niech go ktos klepnie zanim w ten kompot wpadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 01.12.08, 23:12 el36 napisał: > Dawno by już różne wampiry, w elanę odziane, zęby wbiły w posłankę - dziewicę, > ale Tatuś Dyrektor dziecka swego,w bożej pozycji poczętego, srodze pilnuje... > Ja sobie wypraszam jakąś tam elanę, ja jestem ekologiczny ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: a ja osobiście 01.12.08, 23:34 Ekologiczny, powiadasz? Że niby osinowy kołek na Ciebie działa,a nie rozporowy z plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: a ja osobiście 01.12.08, 23:39 el36 napisał: > Dawno by już różne wampiry, w elanę odziane, zęby wbiły w posłankę - dziewicę, Eeetam, nie wierzę. Po pierwsze, wampiry aż takich długich zębów nie mają, żeby przebić się przez "puszystość" posłanki Sobeckiej. Po drugie, posłanka dla zdrowotności konsumuje czosnek, więc jest straszna również dla wampirów. Po trzecie, teraz już nie ma takich ciemnych nocy, żeby tuszowały urodę posłanki. > ale Tatuś Dyrektor dziecka swego,w bożej pozycji poczętego, srodze pilnuje... Tatuś Dyrektor pilnuje każdej głupiej owcy, żeby broń Boże nie zmądrzała, ale posłanka Sobecka pilnowania nie wymaga. Ona jest głupia i bardzo sobie pochlebia, że jest właśnie taka, więc stary grzyb, zwany Rydzykiem, może spać spokojnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 01.12.08, 23:46 Hm, ka bym na jego miejscu nie był taki spokojny... kły mam długie, a księżyc za chmurami... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
el36 Re: a ja osobiście 01.12.08, 23:56 No to Tatuś R. w opałach.Nie rób żadnych nieprzystojnych akcji przeciw Twemu Ojcu, bo jeszcze obaj popadniecie w nieprzyzwoity stan gorączki pożądania... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: a ja osobiście 02.12.08, 00:05 Już dawno popadliśmy... tak trudno się oprzeć pani S. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś