leniak 18.12.08, 09:49 www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081217/NEWS01/449547994 warto czytać jak tam Palikotowcy harcują... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak i wersja z kuriera 18.12.08, 09:54 www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-65264.html ... oj te palikotowe oazy "uczciwości" cóz jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: i wersja z kuriera IP: *.ip.netia.com.pl 18.12.08, 12:27 ach leniaku jak ty tego palikota nielubisz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 kolejne płacze bez sensu IP: *.lublin.mm.pl 18.12.08, 13:14 zastanawiam się skąd u inteligentnych ludzi takie wielkie obszary, delikatnie nazwę to "nieświadomości" Jeżeli stworzono komunistyczny bur..el zwany inaczej unią europejską w którym burżuazja urzędnicza pod karą więzienia zabiera jednym by dać drugim, to czy mamy się dziwić że ktoś bierze gdy dają? Panie Leniak, to znaczy, że gdyby dotacje wziął ktoś niezwiązany z urzędasami czy politykami to wtedy byłoby to uczciwe??? Zarty. Zło nie polega na tym że wziął ten ale na tym że wogóle mógł wziąć. Dlatego tak dążą do powtórnego głosowania Irlandii, bo wtedy powstanie państwo i szans na wycofanie się nie będzie. eurosocjalistyczne bagno będzie mogło wysysać z ludzi pieniądze bezkarnie i po wsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
leniak zaraz zaraz 18.12.08, 20:42 czyli to że srodki publiczne maz daje żonie jest ok? rozumiem że gdyby konkursy były uczciwe byłoby gorzej? cóz liberał to potoczny synonim słowa złodziej nie bez przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: zaraz zaraz IP: *.lublin.mm.pl 18.12.08, 21:17 być może u niewykształconych komuchów co wolą samemu zabrać, taki synonim się przyjął. Ja nie muszę wymyślać synonimów - złodziejem jest taki który zabiera wbrew woli osoby której jest to czynione. Dla zatkania dziury w duszy możesz sobie to nazwać podatkami, polityką prorodzinną, chrześcijaństwem społecznym, sprawiedliwym podziałem, etc. Ale jest to kradzież, bandytyzm w biały dzień. Ogólnie mi wisi czy pieniądze wziął Kuroń na zupy, Wałęsa na kolejną rocznicę, Tusk na żłób dla swoich ubeków, Kaczyński dla swoich, czy w unii komunistycznej grupa skorumpowanych urzędasów, która przekazała to jakiemuś facetowi co dał tę kasę żonie. Dla mnie to jest złodziejstwo - a że pod przykrywką prawa, to trudno. Mogło być gorzej, mogłem żyć w Iraku czy Sudanie i być kobietą, więc nie wolno z płakać. Jak powiedział rabi do Mosze: ty nie narzekaj, bo Pan usłyszy i pokaże ci jak to jest naprawdę źle/ Odpowiedz Link Zgłoś
leniak kup sobie kozę 18.12.08, 21:24 to tez rada rabina... hmmm i moze wymyslaj homonimy... bez przymusu - po prostu dla masazu szarych komórek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: zaraz zaraz IP: *.lublin.mm.pl 18.12.08, 21:21 Tak naprawdę to uśmiałem się twoim wyjaśnieniem. UWażasz że ukradzione pieniądze powinno się rozdawać w konkursie? I wtedy jest to uczciwe? Coś się stało z ludźmi. Gdy pytam kolegę czy uważa za uczciwe przekazanie przez PO 500 mln złotych dla TVN na stadion legii, odpowiada on: a Rydzyk zebrał na stocznię i się nie rozliczył. Ludzie marnieją w tempie niespotykanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peo Re: śmiech to zdrowie,nowy przekręt PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 09:43 czy będzie ukarany Odpowiedz Link Zgłoś
leniak raczej nie bedzie no chyba 21.12.08, 14:52 że nie zagłosujesz na PO ani na to w co się ewentualnie przemieni z okazji wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: raczej nie bedzie no chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 16:11 Palikot mógłby Prezydentowi RP co najwyżej czyścić buty. Jednak przestrzegałbym prof. Kaczyńskiego przed skorzystaniem z takich usług. Znając jakość pracy Palikota w Komisji "Przyjazne Państwo" - polski prezydent chodziłby bez przerwy w bardzo źle wypastowanych butach? A to wszak nie uchodzi Odpowiedz Link Zgłoś