Dodaj do ulubionych

pieniadze z UE dla żony czyli Palikotyzm stosowany

18.12.08, 09:49
www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081217/NEWS01/449547994
warto czytać jak tam Palikotowcy harcują...
Obserwuj wątek
    • leniak i wersja z kuriera 18.12.08, 09:54
      www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-65264.html
      ...
      oj te palikotowe oazy "uczciwości"
      cóz jaki pan taki kram
      • Gość: ef Re: i wersja z kuriera IP: *.ip.netia.com.pl 18.12.08, 12:27
        ach leniaku jak ty tego palikota nielubisz ;))))
        • leniak a nie lubię go 18.12.08, 20:40
          okropnie...
          cieszy mnie że zauważyłeś ;-)
    • Gość: j2 kolejne płacze bez sensu IP: *.lublin.mm.pl 18.12.08, 13:14
      zastanawiam się skąd u inteligentnych ludzi takie wielkie obszary, delikatnie
      nazwę to "nieświadomości"
      Jeżeli stworzono komunistyczny bur..el zwany inaczej unią europejską w którym
      burżuazja urzędnicza pod karą więzienia zabiera jednym by dać drugim, to czy
      mamy się dziwić że ktoś bierze gdy dają?
      Panie Leniak, to znaczy, że gdyby dotacje wziął ktoś niezwiązany z urzędasami
      czy politykami to wtedy byłoby to uczciwe??? Zarty. Zło nie polega na tym że
      wziął ten ale na tym że wogóle mógł wziąć.
      Dlatego tak dążą do powtórnego głosowania Irlandii, bo wtedy powstanie państwo i
      szans na wycofanie się nie będzie. eurosocjalistyczne bagno będzie mogło wysysać
      z ludzi pieniądze bezkarnie i po wsze czasy
      • leniak zaraz zaraz 18.12.08, 20:42
        czyli to że srodki publiczne maz daje żonie jest ok?
        rozumiem że gdyby konkursy były uczciwe byłoby gorzej?
        cóz liberał to potoczny synonim słowa złodziej nie bez przyczyny
        • Gość: j2 Re: zaraz zaraz IP: *.lublin.mm.pl 18.12.08, 21:17
          być może u niewykształconych komuchów co wolą samemu zabrać, taki synonim się
          przyjął. Ja nie muszę wymyślać synonimów - złodziejem jest taki który zabiera
          wbrew woli osoby której jest to czynione. Dla zatkania dziury w duszy możesz
          sobie to nazwać podatkami, polityką prorodzinną, chrześcijaństwem społecznym,
          sprawiedliwym podziałem, etc. Ale jest to kradzież, bandytyzm w biały dzień.
          Ogólnie mi wisi czy pieniądze wziął Kuroń na zupy, Wałęsa na kolejną rocznicę,
          Tusk na żłób dla swoich ubeków, Kaczyński dla swoich, czy w unii komunistycznej
          grupa skorumpowanych urzędasów, która przekazała to jakiemuś facetowi co dał tę
          kasę żonie. Dla mnie to jest złodziejstwo - a że pod przykrywką prawa, to
          trudno. Mogło być gorzej, mogłem żyć w Iraku czy Sudanie i być kobietą, więc nie
          wolno z płakać. Jak powiedział rabi do Mosze: ty nie narzekaj, bo Pan usłyszy i
          pokaże ci jak to jest naprawdę źle/
          • leniak kup sobie kozę 18.12.08, 21:24
            to tez rada rabina...
            hmmm i moze wymyslaj homonimy...
            bez przymusu - po prostu dla masazu szarych komórek
        • Gość: j2 Re: zaraz zaraz IP: *.lublin.mm.pl 18.12.08, 21:21
          Tak naprawdę to uśmiałem się twoim wyjaśnieniem. UWażasz że ukradzione pieniądze
          powinno się rozdawać w konkursie? I wtedy jest to uczciwe?
          Coś się stało z ludźmi. Gdy pytam kolegę czy uważa za uczciwe przekazanie przez
          PO 500 mln złotych dla TVN na stadion legii, odpowiada on: a Rydzyk zebrał na
          stocznię i się nie rozliczył. Ludzie marnieją w tempie niespotykanym.
          • leniak śmiech to zdrowie 18.12.08, 21:25
            ;-)
            • Gość: peo Re: śmiech to zdrowie,nowy przekręt PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 09:43
              czy będzie ukarany
              • leniak raczej nie bedzie no chyba 21.12.08, 14:52
                że nie zagłosujesz na PO ani na to w co się ewentualnie przemieni z
                okazji wyborów...
                • Gość: jarek Re: raczej nie bedzie no chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 16:11
                  Palikot mógłby Prezydentowi RP co najwyżej czyścić buty. Jednak przestrzegałbym
                  prof. Kaczyńskiego przed skorzystaniem z takich usług. Znając jakość pracy
                  Palikota w Komisji "Przyjazne Państwo" - polski prezydent chodziłby bez przerwy
                  w bardzo źle wypastowanych butach? A to wszak nie uchodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka