Dodaj do ulubionych

Krasnoludki sa wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!!

20.01.02, 11:53
Kochane krasnoludki!!!!!!!!! Zawsze w nie wierzylem! Staralem sie ja czyms
przylapac, ale dzielnie sie ukrywaly. Udawaly, ze nie sprzataja, ze nie
podlewaja kwiatkow, ze naprawiaja sprzetow domowych.... Ale sie zdradzily i
nawrzucaly nam 200 postow. Hurrrra i brrrawo i dziekujemy. Krasnalom trzeba
podobno jakies okruszki z kaciku zostawic.

Niniejszym zostawiam w moim Eorowym kaciku:

-----------
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_z Re: Krasnoludki sa wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.01.02, 12:03
      eor napisał(a):

>
      > Niniejszym zostawiam w moim Eorowym kaciku:
      >
      > -----------
      • freon Re: Krasnoludki sa wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.02, 13:13
        Lucy, to nie są puste posty. To jak zauwazylam jest taki dlugi dwustu linijkowy
        post.:o) Otworz je wszystkie to zobaczysz.
        • Gość: lucy_z Re: Krasnoludki sa wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.01.02, 14:42
          freon napisał(a):

> Lucy, to nie są puste posty. To jak zauwazylam jest taki dlugi dwustu linijkowy
          >
          > post.:o) Otworz je wszystkie to zobaczysz.

Tak, masz rację!!!!!! Zbyt pochopnie to oceniłam. Byłam pewna, nie zaglądając,
          że to puste posty. Zauważ, że napisałam , że miałam chrapkę na te osiągnięcie
          tylko czasu mi zabrakło na to:(((( Pewno i dlatego byłam rozczarowana, ha, ha;))))
    • ulv Re: Krasnoludki sa wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.02, 12:05
      Może i są , ale nie wiem czy to dobrze czy źle i czy zostawic
      w kąciku okruszki czy trutkę na szczury
      Sorry, ale kolega z Płocka (Gracie nie fair) ma według mnie rację
      Owszem, każdy może robić co mu się podoba i wysłać nawet 1000 postów
      ale coś tu chyba jest nie do końca w porządku.
      Ja osobiście czuję się tak jakbym wygrał partię z szachów nie z arcymistrzem
      ale z początkującym pięciolatkiem. OK - wygrałem ale co z tego ? Mam prawdziwą
      satysfakcję ??

• eor Re: Krasnoludki sa wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.02, 12:23
        A ja tam krasnoludkom dziekuje. Chocby dlatego, ze kazde forum kiedys nabilo
        sobie iles tam pustych postow. Ja tam nie czulem zbyt wielkiej potrzeby
        rywalizacji z kimkolwiek i wystraczalo mi, ze dobrze sie bawimy. Ale jesli ktos
        chce ponabijac kilka pustych postow, bo lubi, bo chce sie przyczynic do tego,
        zeby Lublin mial wiecej, bo chce byc mily - czemu nie. I chwala mu za to. Bo
        byl u nas, spedzil troche czasu i zrobil to ze szlachetnych pobudek.
    • eor A przy okazji 20.01.02, 12:29
      Czy zauwazyliscie, ze krasnale pisaly wierszyk - takze na nasz temat??????
      • Gość: lucy_z Re: A przy okazji IP: 192.168.0.* 20.01.02, 14:46
        eor napisał(a):

> Czy zauwazyliscie, ze krasnale pisaly wierszyk - takze na nasz temat??????

Cóż, musimy puśić to w niepamięć, forum jest otwarte, wszyscy to czytają i....
        wyciągają jakieś swoje wnioski. Bawmy się dalej,cieszmy się z życia:)))))
        • silverstone ja to zawze musze przegapic 20.01.02, 16:18
          jak cosik sie dzieje!!! niezle numerki z tych krasnoludkow! moglyby mi pod
          lozkiem posprzatac! Eor, a po co Ty z kwiatami po Polsce jezdzisz???? Jestes
          akwizytorem???
          • eor Re: ja to zawze musze przegapic 20.01.02, 16:21
            Dowoze kwiatki czasem. Interflora Eora - nie slyszalas nigdy? Polecam swoje
            uslugi:)))))))))))) Zawioze kwiaty wszedzie i jeszcze beda dychac.... Czyzby w
            pracy, Silver???
            • silverstone Re: ja to zawze musze przegapic 20.01.02, 16:23
              Wszedzie????? a to ciekawe :)))) rzuce Ci adres na skrzynke :)) Ciekawe jak z
              tego wybrniesz eor!!! haha!
              wpadlam na chwile po notatki i niechcacy postawilam na nogi brygade
              antyterrorystyczna prawie bo alarm sie wlaczyl hehehe....

eor napisał(a):

> Dowoze kwiatki czasem. Interflora Eora - nie slyszalas nigdy? Polecam swoje
              > uslugi:)))))))))))) Zawioze kwiaty wszedzie i jeszcze beda dychac.... Czyzby w
              > pracy, Silver???

• eor Re: ja to zawze musze przegapic 20.01.02, 16:26
                Alarm Ci sie wlaczyl? Hm......... To prawie jak u mnie :))) A tu u mnie dzisiaj
                wiekszy ruch niz w dni robocze. Ale jeszcze tylko tydzien bez snu :)))))
                • silverstone Re: ja to zawze musze przegapic 20.01.02, 16:31
                  A co po tygodniu???? zasluzony urlop? :)))) aaaaaa...... jaki tam urlop!!
                  Interflora zawsze czujna :))) wybrales juz bukiecik????? tylko do oczu ma mi
                  pasowac!
                  no i zeby nie bylo
                  ze cos po drodze zgnilo
                  abo odpadlo
                  suche jak imadlo
                  bez plateczkow
                  i wstazeczek
                  ani zadnych kokardeczek
                  ja kwiateczki bardzo lubie
                  wiec na pewno ich nie zgubie!! :)))

eor napisał(a):

> Alarm Ci sie wlaczyl? Hm......... To prawie jak u mnie :))) A tu u mnie dzisiaj
                  >
                  > wiekszy ruch niz w dni robocze. Ale jeszcze tylko tydzien bez snu :)))))

• eor Re: ja to zawze musze przegapic 20.01.02, 16:35
                    Po tygodniu bez snu nadejdzie tydzien z niewielka iloscia snu - mam nadzieje:)

Skomplikowane warunki, ale coz. Nasza firma swiadczy najlepsze uslugi.
                    Wybierzemy takie kwiaty, zeby sie nie posypaly, ani nie zeschly..... no i zeby
                    donniczka sie nie stlukla :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • silverstone co???? 20.01.02, 16:40
                      To ja burze mozgu przeszlam na siedzaco "gdzie ten wazon gdzie???" a Ty mi tu z
                      doniczką wyjezdzasz?????????????????????????????????????????
                      To moze od razu lepiej nasionka mi poslij i woreczek ziemi buhuhuhuuuuuu......
                      A tak romantycznie sie zapowiadalo.......

eor napisał(a):

> Po tygodniu bez snu nadejdzie tydzien z niewielka iloscia snu - mam nadzieje:)
                      >
                      > Skomplikowane warunki, ale coz. Nasza firma swiadczy najlepsze uslugi.
                      > Wybierzemy takie kwiaty, zeby sie nie posypaly, ani nie zeschly..... no i zeby
                      > donniczka sie nie stlukla :)))))))))))))))))))))))))))))))))

• eor Re: co???? 20.01.02, 16:49
                        Ha, ma sie ten romatyzm w sercu prawda? Donniczka byla niezbedna, bo
                        wymyslilem, ze jedynie yuka, albo kaktus sie nie zeschnie i nie
                        odpada.....:))))))))))))

No, dobrze, koniec zartow, bo reputacja poleci na pysk, dochody spadna - nasz
                        klient nasz Pan/Pani - jakie kwiaty sobie zyczysz, Silver?
                        • silverstone zamowienie 20.01.02, 16:57
                          Uprzejmie prosze o przedstawienie pelnej oferty asortymentu jaki znajduje sie w
                          panskiej firmie. Z gory jednak uprzedzam, ze interesuje mnie towar niebanalny;
                          rzec by mozna wrecz "spod lady". Zielen nawiazujaca w swej formie do rocznic typu
                          wszelakiego odpada. Kwiaty maja byc ciete... Jednak gatunek "riposta" nie jest
                          tym ku ktoremu sklanialabym sie najbardziej. Byc moze usatysfakcjonowaloby mnie
                          cos vietnamskiego, chodowanego na angielskich nawozach w warunkach typowo
                          skandynawskich...

eor napisał(a):

> Ha, ma sie ten romatyzm w sercu prawda? Donniczka byla niezbedna, bo
                          > wymyslilem, ze jedynie yuka, albo kaktus sie nie zeschnie i nie
                          > odpada.....:))))))))))))
                          >
                          > No, dobrze, koniec zartow, bo reputacja poleci na pysk, dochody spadna - nasz
                          > klient nasz Pan/Pani - jakie kwiaty sobie zyczysz, Silver?

• eor Re: zamowienie 20.01.02, 17:06
                            Polecam niezwykle rzadkie malezyjskie amnezje o platkach we wzory berberyjskie
                            hodowane przez niedobitkow nikaraguanskiech Contras na jednej z wysp Kiribati.
                            Sliczne sa. Tyle, ze termin oczekiwania dlugi. Poczta przesylam katalog kwiatow
                            rzadkich - zwroc uwage na cala kolekcje orchidei grenladzkich i svalbardzkich.

Wracam do pracy,
                            buziaki,
                            Eor
                            • silverstone oj? 20.01.02, 17:15
                              eeeeeeee....... a ja tylko jedna rozyczke chcialam..... ale firma... nie ma co!
                              Nie dosc, ze amnezje z gatunku BSE hoduja, to na dokladke na lawie
                              wulkanicznej... I co ja mam tak wybuchac co kwadrans zeby mi zielen nie
                              zdechla???? Moze w katalogu co znajde... te stokrotki szetlandzkie sa nawet
                              slodziutkie :)))) Ile razy w tygodniu mam je czesac?????

buziak buziakowaty

silver

eor napisał(a):

> Polecam niezwykle rzadkie malezyjskie amnezje o platkach we wzory berberyjskie
                              > hodowane przez niedobitkow nikaraguanskiech Contras na jednej z wysp Kiribati.
                              > Sliczne sa. Tyle, ze termin oczekiwania dlugi. Poczta przesylam katalog kwiatow
                              >
                              > rzadkich - zwroc uwage na cala kolekcje orchidei grenladzkich i svalbardzkich.
                              >
                              > Wracam do pracy,
                              > buziaki,
                              > Eor

• Gość: lucy_z Re: oj? IP: 192.168.0.* 20.01.02, 20:57
                                silverstone napisał(a):

> eeeeeeee....... a ja tylko jedna rozyczke chcialam..... ale firma... nie ma co!
                                >
                                > Nie dosc, ze amnezje z gatunku BSE hoduja, to na dokladke na lawie
                                > wulkanicznej... I co ja mam tak wybuchac co kwadrans zeby mi zielen nie
                                > zdechla???? Moze w katalogu co znajde... te stokrotki szetlandzkie sa nawet
                                > slodziutkie :)))) Ile razy w tygodniu mam je czesac?????
                                >
                                > buziak buziakowaty
                                >
                                > silver
                                >
                                > eor napisał(a):
                                >
                                > > Polecam niezwykle rzadkie malezyjskie amnezje o platkach we wzory berberyj
                                > skie
                                > > hodowane przez niedobitkow nikaraguanskiech Contras na jednej z wysp Kirib
                                > ati.
                                > > Sliczne sa. Tyle, ze termin oczekiwania dlugi. Poczta przesylam katalog kw
                                > iatow
                                > >
                                > > rzadkich - zwroc uwage na cala kolekcje orchidei grenladzkich i svalbardzk
                                > ich.
                                > >
                                > > Wracam do pracy,
                                > > buziaki,
                                > > Eor
                                >

Wracam z przyjęcia:))))))) Ja też lubię kwiaty;) A kto to rozprowadza???

U kogo trzeba zamawiać???????
                                • eor POWIEDZCIE PROSZE 20.01.02, 22:21
                                  Mozna nabijac posty piszac do siebie samej czy nie? Nie wiem juz. Slysze, ze to
                                  nie fair, plagiaty i wygranie partii z pieciolatkiem. A ja lubie do samej
                                  siebie cos napisac. A ja lubie ponabijac. Czy Wam to przeszkadza? Powiedzcie,
                                  bo nie wiem co robic. Nie chce byc zakala forum :o))))
                                  • eor Re: POWIEDZCIE PROSZE 20.01.02, 22:23
                                    Przepraszam - zapomnialem dodac: to cytat z maila, ktorego dzisiaj dostalem...
                                    Co my na to?
                                    • freon Re: POWIEDZCIE PROSZE 20.01.02, 22:28
                                      Ja chcialam Twoja opinie poznac!!!!!
                                      • eor SONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.02, 22:33
                                        No i poznalas! Zajrzyj na poczte :)))))))))) Tam jest tez dalsze wytlumaczenie.
                                        Sama napisalas - cytuje:

Nie wiem co mam robic. Wszyscy z forum powinni sie wypowiedziec, bo po raz
                                        pierwszy mam wrazenie, ze zrobilam cos nagannego i ze powinnam sie wstydzic.
                                        Jesli tak im przeszkadzalo nabijanie postow przez krasnale, to i moje nabijanie
                                        tez.:((( Moze bys zorganizowal jakas sonde na ten temat.

To organizuje. Moja opinie znasz. Inni mam nadzieje beda mieli podobne
                                        zdanie :))))))))))))))))))))))
                                        • freon Re: SONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.02, 22:42
                                          Sorki, nie zauwazylam maila. Juz jasne :o) Ale tutaj nikt tego nie zauwazy.
                                          Zaloze oddzielny watek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka