Dodaj do ulubionych

INTERFLORA EORA zamowienia przyjmuje

20.01.02, 17:11
Niebagatelne, ciete, dete, doniczkowe i grzadkowe, w wazonikach i drucikach
i ... i nie tylko!
Zamawiajcie mile panie :)))) Interflora jest twarda jak stal i slodka jak
Krowki ze spoldzielni mlecznej. Nie takie zamowienia juz przyjmowala. I podobno
wszystkim sprostala.

a ja uciekam co by ci Eorku kochany w pracy nie przeszkadzac :)))))))))))))))

pozdrawiam

silver - pod - wrazeniem - operatywnosci - eorowej - oraz - niezwykle -
szerokiego - kregu - zainteresowan - (o mozliwosciach nie wspominajac :))
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_z Re: INTERFLORA EORA zamowienia przyjmuje IP: 192.168.0.* 20.01.02, 21:07
      silverstone napisał(a):

ekam co by ci Eorku kochany w pracy nie przeszkadzac :)))))))))))))))

Ja też pozdrawiam i nie chcę przeszkadzać:)))
      > pozdrawiam
      To tu trzeba zamawiać??? ;)))))
      >
      > silver - pod - wrazeniem - operatywnosci - eorowej - oraz - niezwykle -
      > szerokiego - kregu - zainteresowan - (o mozliwosciach nie wspominajac :))

• freon Re: INTERFLORA EORA zamowienia przyjmuje 20.01.02, 22:13
      Ja poprosze kwiaty polne. Wielki bukiet roznokolorowych kwiatow polnych. Takie
      lubie najbardziej.
      • eor Re: INTERFLORA EORA zamowienia przyjmuje 20.01.02, 22:25
        A to mi Silver przyjemnosc zrobila :))))))))) Ale jako sprawdzona i wiarygodna
        firma wywiazemy sie ze wszystkich zobowiazan.

Luciu - jakie to maja byc kwiaty?

Silver - wybralas juz cos z katalogu?

Freon - polne w drodze.
        • Gość: lucy_z Re: INTERFLORA EORA zamowienia przyjmuje IP: 192.168.0.* 20.01.02, 22:47
          eor napisał(a):

> A to mi Silver przyjemnosc zrobila :))))))))) Ale jako sprawdzona i wiarygodna
          > firma wywiazemy sie ze wszystkich zobowiazan.
          >
          > Luciu - jakie to maja byc kwiaty?
          >
          > Silver - wybralas juz cos z katalogu?
          >
          > Freon - polne w drodze.

Eorku:)))) Ja bardzo lubię fiołki:)))))))))))))
          Ja tylko na sekundkę bo dzisiaj, w tej chwili służę za zmywarkę:(((((
          Tu fiołki a tu hmmmmm zmywarka:( Ładne zestawienie, co????? całuski :)))))))
          • eor Re: INTERFLORA EORA zamowienia przyjmuje 20.01.02, 22:53
            Postaram sie znalezc ladne fiolki. Jak tylko je zdobede - leca do
            Ciebie :))))))))))))
            • ronja A ja poprosze.... 21.01.02, 08:12
              ...zbierane na roztoczańskich wzgórzach chabry, pomieszane z rumiankiem,
              nawłocią, ptasią wyką, wrotyczą, pachnącym groszkiem i makami!!!
              Takie co od maja do września zbieram...
              I jeszcze tyle na nie musze czekać!!!!!
              • silverstone katalog!!!! 21.01.02, 09:34
                Brakuje trzech ostatnich kartek! Jak mam niby podjac decyzje???? Na koncu zawsze sa
                najfajniejsze okazy :))))
                • Gość: Ronja Re: katalog!!!! IP: 212.244.252.* 21.01.02, 09:40
                  Silver, wyszłam zanim Ty sie zjawiłaś w Vikingu, ale wiem, ze dostałaś od
                  Czorta kliszę. Mam wobec tego zamówienie z innej beczki dla Ciebie: Pliz, zamów
                  dla mnie odbitki na błyszczącym papierze, format 10x15, wszystkie ze mną,
                  zbiorowe i mniejsze zbiorowe typu kazda strona stołu.
                  Jak się nastepnym razem spotkamy dokonamy wymiany - ja Ci kasę za zdjęcia, a
                  Tym i odbitki!:)))
                  • silverstone Re: katalog!!!! 21.01.02, 09:44
                    mam lepszy pomysl - ja odbijam sobie wszystkie fotki z dwoch klisz, wiec jak to zrobie to spotkamy sie
                    na chwile i wybierzesz sobie te, które chcesz. Na kliszy kiepsko widac. Poza tym, za odbicie z tzw
                    opisu (czyli wybierając co drugą fotkę) zaplacisz tyle samo, co za wszystkie.

Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Silver, wyszłam zanim Ty sie zjawiłaś w Vikingu, ale wiem, ze dostałaś od
                    > Czorta kliszę. Mam wobec tego zamówienie z innej beczki dla Ciebie: Pliz, zamów
                    >
                    > dla mnie odbitki na błyszczącym papierze, format 10x15, wszystkie ze mną,
                    > zbiorowe i mniejsze zbiorowe typu kazda strona stołu.
                    > Jak się nastepnym razem spotkamy dokonamy wymiany - ja Ci kasę za zdjęcia, a
                    > Tym i odbitki!:)))

• Gość: Ronja Re: katalog!!!! IP: 212.244.252.* 21.01.02, 09:49
                      No to j a jeszcze lepszy. Prosze Czorta o mo.zliwość przejęcia od Ciebie klisz
                      (dasz mi znać, kiedy, to się spoktamy i biore od Ciebie klisze) i u siebie
                      wLublinie odbije co drugą na dobrej jakości papierze i po dobrej cenie.
                      Dasz mi znać, kiedy klisze będa wolne?
                      • lucy_z Re: Zamówienie dotarło:))))))) 21.01.02, 10:43
                        Bardzo dziękuję za przepiękne fiołki nie licząc osiołka:))))
                        Zapach rozszedł się cudowny, ach.....:)))))))))))))))))))
                        A co posłaniec by zjadł????? Mam w lodówce pyszne śledzie, sałatkę jarzynową,
                        o wędlinie nie wspomnę. Acha! Jeszcze jest galaretka - zimne nóżki/nie moje:)/
                        no i jest jeszcze kawałek tortu. Do usług:)))))))
                        Myślę, że to Osiołek zje wyjątkowo zamiast ostu?????? Inaczej z tego
                        przepracowania całkiem zsinieje :((((((((
                        A może jedzenie takie leciutkie, jakieś jajeczka na miękko lub bułeczka z
                        miodkiem lub dżemikiem, a może z serkiem????
                        Za takie fiołki należy się;))))))
                        • eor Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 10:48
                          Ranek jeszcze teoretycznie trwa - moze wiec jakies male sniadanko? Kakao,
                          buleczka z serem i dzemem truskawkowym. To zazwyczaj osiolki jadaja na
                          sniadanie (chociaz rzadko je jadaja)
                          • lucy_z Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 10:53
                            eor napisał(a):

> Ranek jeszcze teoretycznie trwa - moze wiec jakies male sniadanko? Kakao,
                            > buleczka z serem i dzemem truskawkowym. To zazwyczaj osiolki jadaja na
                            > sniadanie (chociaz rzadko je jadaja)

Czy Osiołek nie wie, że śniadanie najważniejsze??? Już śniadanie na stole.
                            Kakao już jest, dżem truskawkowy "własnej produkcji" też no i serek. Trzeba się
                            wzmocnić na cały dzień :))))))
                            • eor Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 10:57
                              Serki moga byc rozne. Osiolki (nie mylic z osilkami) jadaja wszystkie sery.
                              Rano sery zolte (te smaruja dzemem), miekkie kremowe, lub serki wiejskie. Jaki
                              mu dalas, Luciu?
                              • lucy_z Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 11:01
                                eor napisał(a):

> Serki moga byc rozne. Osiolki (nie mylic z osilkami) jadaja wszystkie sery.
                                > Rano sery zolte (te smaruja dzemem), miekkie kremowe, lub serki wiejskie. Jaki
                                > mu dalas, Luciu?

Dałam serek wiejski bo ja taki lubię i taki ser żółty z dziurami.
                                Na sery żółte to najlepiej wybrać się do Poli, tam ci ich dostatek;))))
                                • eor Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 11:03
                                  Chetnie by sie tam jakis osiolek przejechal, ale zamowienia stamtad nie
                                  bylo:))) A takie tam dobroci maja....
                                  • lucy_z Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 11:15
                                    eor napisał(a):

> Chetnie by sie tam jakis osiolek przejechal, ale zamowienia stamtad nie
                                    > bylo:))) A takie tam dobroci maja....

Pola wypoczywa może jeszcze biedactwo;)))) I nie wie ile tu przyjemności ją
                                    czeka ale kto dostaje ostatki ten........... :))))))))
                                    • eor Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 11:23
                                      Kto dostaje osiolki, lubi bardzo fiolki... tak? Bo mogloby jeszcze byc

Kto dostaje osiolki, wart jest wszystkie stolki, ma pizame w aniolki, na glowie
                                      ciosa kolki, widzi w snach matolki....
                                      • lucy_z Re: Potwierdzamy w specjalnym watku :)))) 21.01.02, 11:27
                                        eor napisał(a):

> Kto dostaje osiolki, lubi bardzo fiolki... tak? Bo mogloby jeszcze byc
                                        >
                                        > Kto dostaje osiolki, wart jest wszystkie stolki, ma pizame w aniolki, na glowie
                                        >
                                        > ciosa kolki, widzi w snach matolki....

Ty się nie podlizuj ha, ha, ha ;))))))) No już dobrze, dobrze, jakoś się
                                        dogadamy tylko kolektyw się zmył i sama nie mogę decydować ;))))
                                        • silverstone czy ja moge 21.01.02, 13:19
                                          podlączyc sie pod sniadanko??????????????????
                                          uwielbiam kanapki z serem zoltym i dzemem :))))))))))))))))))) myslałam, ze nikt tak nie jada oprocz
                                          mnie :)))))))) ale niespodzianka!
                                          a probowaliscie zestwu koncentrat pomidorowy + szczypiorek?????????
                                          • eor Re: czy ja moge 21.01.02, 13:21
                                            A osla oddasz?

Nie probowalem zestawu koncentrat i szczypiorek, bowiem obydwa nie naleza do
                                            moich faworytow. Ale brzmi troche jak cocktail gin + sok pomidorowy (fuj!)
                                            • silverstone Re: czy ja moge 21.01.02, 13:28
                                              uwielbiam koncentrat pomidorowy :)))))))) i wszystko co z pomidorkow :))) np krwawą mary :)))
                                              zaproponowany przez Ciebie zestaw jest bardziej niz obrzydliwy!!!!!!! ble!
                                              ale za to w Vikingu w piatek pilam cos fajnego: wlewasz do tequili sprite, nastepnie walisz o stol i jak
                                              sie wzburzy to hop do buzi :)))) Niezle!

eor napisał(a):

> A osla oddasz?
                                              >
                                              > Nie probowalem zestawu koncentrat i szczypiorek, bowiem obydwa nie naleza do
                                              > moich faworytow. Ale brzmi troche jak cocktail gin + sok pomidorowy (fuj!)

• Gość: Pola Pola nie wypoczywa, tylko.... IP: *.extern.kun.nl 21.01.02, 13:39
                                      jakos sie odnalezc nie moze w nowych watkach.
                                      Sery, kwiaty, osiolki jakies - wprowadzi mnie ktos w temat?
                                      Z gory dziekuje
                                      Z powazaniem
                                      Pola
                                      • silverstone Pola :)) 21.01.02, 13:45
                                        To bardzo proste. Już Ci mowie. Z piatku na sobote, w nocy wkradly sie na Forum krasnoludki i
                                        wstukaly 200 postow. Ale to nie koniec. Przed wyjsciem zezarly wszystkie artykuly spozywcze, oraz
                                        nie szanujac zieleni, zdemolowaly ja. W trosce o prawidlowy poziom tlenu w powietrzu Eor postanowil
                                        zabrac sie do roboty (no dobra - wsypalam go) i zakwiatkowac nam teren. Po zakwiatkowaniu za
                                        posrednictwem poslancow przyszla pora na sniadanie - stad upajamy sie opisem ulubionych zestawow.
                                        A co do krasnoludkow to mam dziwne podejrzenie że lecza wlasnie kaca w rezerwacie :)))))

pozdr

silver

Gość portalu: Pola napisał(a):

> jakos sie odnalezc nie moze w nowych watkach.
                                        > Sery, kwiaty, osiolki jakies - wprowadzi mnie ktos w temat?
                                        > Z gory dziekuje
                                        > Z powazaniem
                                        > Pola

• Gość: lucy_z Re: Pola :)) IP: 192.168.0.* 21.01.02, 14:04

Polu:)))) Wybierz kwiaty, które najbardziej lubisz, wpisz tu tzn zamów i
                                          dostajesz przez posłańca do domu. Tylko nie wiem jaki to będzie posłaniec bo
                                          wszystkie osły, dotychczasowe wcięło, tzn zostały u nas;)))
                                          Och, jakie one sympatyczne, prawda Silver????? :)))))))
                                          • ronja Re: Pola :)) 21.01.02, 14:06
                                            Ja z moim aktualnie siedze na łace i patrzymy sobie czule w oczy. Po prostu w
                                            poniedziałek musowo trza coś głupiego zrobić!:)
                                            Silwer, ja tez uwielbiam wszystko co z pomidorów!!!!!
                                            • silverstone Ronja 21.01.02, 14:12
                                              a wiesz, że istnieje Klub Zupy Pomidorowej! :)))) fajnie, co?!
                                              a najbardziej lubię pomidorki na swiezym chlebku tak w srodku lata :)))

ronja napisał(a):

> Ja z moim aktualnie siedze na łace i patrzymy sobie czule w oczy. Po prostu w
                                              > poniedziałek musowo trza coś głupiego zrobić!:)
                                              > Silwer, ja tez uwielbiam wszystko co z pomidorów!!!!!

• silverstone lucy :))))) 21.01.02, 14:10
                                            Moj jest tak niesamowicie uroczy, że gdyby nie to, że nie przepadam za salami, juz dawno bym go
                                            zjadla :))))))) z milosci oczywiscie :)))
                                            a widzialas ten wzrok??????????? rozpucilam sie totalnie..........

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

>
                                            > Polu:)))) Wybierz kwiaty, które najbardziej lubisz, wpisz tu tzn zamów i
                                            > dostajesz przez posłańca do domu. Tylko nie wiem jaki to będzie posłaniec bo
                                            > wszystkie osły, dotychczasowe wcięło, tzn zostały u nas;)))
                                            > Och, jakie one sympatyczne, prawda Silver????? :)))))))

• ronja Re: lucy :))))) 21.01.02, 14:15
                                              Ojejku, gydbyś mnie o północy z łóżka zerwała i kazała coś ugotować, to bez
                                              namysłu zrobiłabym pomidorową!
                                              Pomidorki na chlebku wcinam od marca do listopada, do kiedy i od kiedy w
                                              pomidorach czuje pomidora, a nie trawę.
                                              A za mizerię z pomidorów sprzedałabym się jak nic...
                                              Całe życie w letniej porze to mój główny posiłek...
                                              • silverstone Ronja:))))) 21.01.02, 14:20
                                                taktaktaktaktaktak!!!!! podpisuje sie pod tym! te szklarniowe sa do niczego - totalne zielsko! Mizerie
                                                wole jednak z ogorkow - taka z dodatkiem cytryn i jogurtu naturalnego :)) Niezla jest tez wersja z
                                                dodatkiem imbiru - no ale to juz dla odwaznych :)))
                                                Pomidorkom mowimy stanowcze TAK :)))))))

ronja napisał(a):

> Ojejku, gydbyś mnie o północy z łóżka zerwała i kazała coś ugotować, to bez
                                                > namysłu zrobiłabym pomidorową!
                                                > Pomidorki na chlebku wcinam od marca do listopada, do kiedy i od kiedy w
                                                > pomidorach czuje pomidora, a nie trawę.
                                                > A za mizerię z pomidorów sprzedałabym się jak nic...
                                                > Całe życie w letniej porze to mój główny posiłek...

• Gość: lucy_z Re: Witajcie w klubie :))))) IP: 192.168.0.* 21.01.02, 14:21
                                                ronja napisał(a):

> Ojejku, gydbyś mnie o północy z łóżka zerwała i kazała coś ugotować, to bez
                                                > namysłu zrobiłabym pomidorową!
                                                > Pomidorki na chlebku wcinam od marca do listopada, do kiedy i od kiedy w
                                                > pomidorach czuje pomidora, a nie trawę.
                                                > A za mizerię z pomidorów sprzedałabym się jak nic...
                                                > Całe życie w letniej porze to mój główny posiłek...

Witajcie w klubie bo ja też .......pomidory, pomidory....
                                                • ronja Re: Witajcie w klubie :))))) 21.01.02, 14:31
                                                  Hihi...
                                            • Gość: lucy_z Silver i inne z osiołkami ;))))) IP: 192.168.0.* 21.01.02, 14:17
                                              silverstone napisał(a):

> Moj jest tak niesamowicie uroczy, że gdyby nie to, że nie przepadam za salami,
                                              > juz dawno bym go
                                              > zjadla :))))))) z milosci oczywiscie :)))
                                              > a widzialas ten wzrok??????????? rozpucilam sie totalnie..........

Przede wszystkim nie jest świnią i to jest najważniejsze;)))
                                              Już pisałam, że oderwać się nie mogę od tego futerka, a wzrok rzeczywiście
                                              ośli:)))

• eor Ech, Wy kobity..... 21.01.02, 14:25
                                                Spiskuja tylko przeciw takim biedakom, jak ja...:) Groza, ze przyjada i co?
                                                Czekam, jedzenia narobilem mase i nic! Nabijaja sie tylko.....

Zaden lew, zadna swinia. Przeciez juz kilka razy mowil, ze ryba. Zodiakalna i z
                                                urody :)))))))))))))))))))))))))))))))))

I juz sobie ide. Nie przeszkadzam:)
                                                • lucy_z Re: Ech, Wy kobity..... 21.01.02, 14:29
                                                  eor napisał(a):

> Spiskuja tylko przeciw takim biedakom, jak ja...:) Groza, ze przyjada i co?
                                                  > Czekam, jedzenia narobilem mase i nic! Nabijaja sie tylko.....
                                                  >
                                                  > Zaden lew, zadna swinia. Przeciez juz kilka razy mowil, ze ryba. Zodiakalna i z
                                                  >
                                                  > urody :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  >
                                                  > I juz sobie ide. Nie przeszkadzam:)

Eorku:))) No nie idź. Właśnie pisałam, że nie świnia, porządny gość, tzn
                                                  osiołek:) A ten mój to spod jakiego znaku?????? Bo ja byk to żeby sielanka szybko
                                                  się nie skończyła????
                                                • ronja Re: Ech, Wy kobity..... 21.01.02, 14:30
                                                  Ej, Eor, to ja już wiem, dlaczego tak mi się fajnie z Toba gada. Do 18 roku
                                                  życia przyjaźniłam się tylko z bykami - tak wychodziło. A potem tylko z rybami.
                                                  Śmieszne.
                                                  Nie przejmuj sie, obślizgłe też fajne...;)
                                                • silverstone eor :)) 21.01.02, 14:33
                                                  Z urody też????? To znaczy, ze jak sie za slabo przytrzyma to z rąk sie wyslizgujesz, a jak za mocno
                                                  przycisnie, to tym bardziej??? Ciekawa teoria! :)))) zupelnie jak z mydlem...

eor napisał(a):

>
                                                  > Zaden lew, zadna swinia. Przeciez juz kilka razy mowil, ze ryba. Zodiakalna i z
                                                  >
                                                  > urody :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  >
                                                  > I juz sobie ide. Nie przeszkadzam:)

• lucy_z Re: Ech, Wy kobity..... 21.01.02, 14:40
                                                  eor napisał(a):

>
                                                  Czekasz, czekasz, żeby Ci usterki naprawiły kobity, te o których piszesz w
                                                  innym wątku. A robotników tzn robotnice trzeba nakarmić?? Nie z nami te numery
                                                  Eor!!!!
                                                  Jak będzie porządek - przyjeżdżamy, nawet z osiołkami;))))
                                              • silverstone Re: Silver i inne z osiołkami ;))))) 21.01.02, 14:27
                                                a ta kokardka!!!!!!!!!! niezly figlarz z tego osiolka :))))) ciekawe, skąd Eor bierze takie fikusne modele??
                                                hmmmmmmm...... zastanawiajace.......hmmmmmmm....... Gdyby nie fakt, że Eor jest niebieskookim,
                                                pszenicznym blondynem, pomyslalabym, że to autoportret :)))))

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                                                >
                                                > > Moj jest tak niesamowicie uroczy, że gdyby nie to, że nie przepadam za sal
                                                > ami,
                                                > > juz dawno bym go
                                                > > zjadla :))))))) z milosci oczywiscie :)))
                                                > > a widzialas ten wzrok??????????? rozpucilam sie totalnie..........
                                                >
                                                > Przede wszystkim nie jest świnią i to jest najważniejsze;)))
                                                > Już pisałam, że oderwać się nie mogę od tego futerka, a wzrok rzeczywiście
                                                > ośli:)))
                                                >
                                                >

• eor Re: Silver i inne z osiołkami ;))))) 21.01.02, 14:38
                                                  Silver!!!!
                                                  Nie, nie, nie.. Nie namowisz mnie na odkrycie swoich cech fizycznych. Forum
                                                  zamilkloby na dwa miesiace:))))))))) Ludzie nie mogliby spac po nocach, a
                                                  Stephen King mialby material na 7 bestsellerow.

Rybki to najsympatyczniejszy znak. Ciagle to sobie powtarzam, zaklinajac
                                                  rzeczywistosc.

Ronja - a Ty spod jakiego znaku jestes, jesli wolno spytac?
                                                  • ronja Re: Silver i inne z osiołkami ;))))) 21.01.02, 14:43
                                                    Spod takiego co to mu przypisuja cechy których u mnie niewiele - panna.
                                                  • silverstone no jak to nie??? 21.01.02, 14:43
                                                    Eor no nie bądz TAKI... To, że nie grzeszysz urodą nie oznacza, że nie możesz mi wysklac swojej
                                                    fotki! jakos to przezyje: bede otwierac po kawalku i jak poczuje, że dalej nie wytrzymam, to skasuje :))))
                                                    Przemysl to lepiej bo ja mam klisze z Vikinga, a na jednym zdjeciu wyszlam tak, że paluszki lizac :))))
                                                    Moglabym tak ewentualnie jutro ja zeskanowac.........

eor napisał(a):

> Silver!!!!
                                                    > Nie, nie, nie.. Nie namowisz mnie na odkrycie swoich cech fizycznych. Forum
                                                    > zamilkloby na dwa miesiace:))))))))) Ludzie nie mogliby spac po nocach, a
                                                    > Stephen King mialby material na 7 bestsellerow.
                                                    >
                                                    > Rybki to najsympatyczniejszy znak. Ciagle to sobie powtarzam, zaklinajac
                                                    > rzeczywistosc.
                                                    >
                                                    > Ronja - a Ty spod jakiego znaku jestes, jesli wolno spytac?

• eor Re: no jak to nie??? 21.01.02, 14:48
                                                    Wyszlas tak, ze paluszki lizac? To moze daj odnosnik na forum do tego zdjecia,
                                                    zeby wszyscy mogli popodziwiac. Chyba, ze to oznaczalo jedynie, ze mialas cale
                                                    rece czyms bardzo smacznym upaprane:))))

Nie mam zadnych zdjec. Od dziecinstwa mi ich nie robiono, bo podobno odczynniki
                                                    zle na mnie reaguja i eksploduja.

Ja juz lepiej pojde....
                                                  • silverstone Re: no jak to nie??? 21.01.02, 14:55
                                                    Biedactwo nie martw sie! Zafunduje Ci na urodziny portret pamieciowy :))) Może malarz artysta nie
                                                    eksploduje...
                                                    Od razu tam odnosnik na Forum! I jeszcze czego! Zeby wszyscy od razu zobaczyli, że z brudnymi
                                                    lapami przy stole siedzialam....

Do kącika pewnie idziesz, co?

eor napisał(a):

> Wyszlas tak, ze paluszki lizac? To moze daj odnosnik na forum do tego zdjecia,
                                                    > zeby wszyscy mogli popodziwiac. Chyba, ze to oznaczalo jedynie, ze mialas cale
                                                    > rece czyms bardzo smacznym upaprane:))))
                                                    >
                                                    > Nie mam zadnych zdjec. Od dziecinstwa mi ich nie robiono, bo podobno odczynniki
                                                    >
                                                    > zle na mnie reaguja i eksploduja.
                                                    >
                                                    > Ja juz lepiej pojde....

• Gość: Pola Re: no jak to nie??? IP: *.extern.kun.nl 21.01.02, 16:24
                                                    eeee tam, wszystkie osiolki juz wyszly...to po co ja mam
                                                    kwiaty zamawiac?
                                                    :(
                                                    Ide sie przytulic do Klimka-pingwina
                                                  • eor Re: no jak to nie??? 21.01.02, 16:31
                                                    Kto wie..... moze jakis osiolek do Ciebie wpadnie ;))))))))))
                                                  • silverstone no ładnie 22.01.02, 09:45
                                                    Czego Ty jej życzysz Eor!? Żeby osly do niej wpadaly??? Oj brzydko!
                                                    Nie osly - tylko porzadni i uprzejmi i malo uparci mlodziency z nareczem kwiatkow :)))
                                                    ;
                                                    eor napisał(a):

> Kto wie..... moze jakis osiolek do Ciebie wpadnie ;))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka