Dodaj do ulubionych

Stare Miasto pięknie wyremntowane i zdewastowane

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 23:40
"Partole chodzą do 7 do 22" bo późnej się boją?
i tylko "od Bramy Krakowskiej do Grodzkiej" bo tu dużo ludzi, a
w bocznych uliczkach jest przecież niebezpiecznie! zwłaszcza w
nocy...
A Stare Miasto to zdecydowanie jedna z najbezpieczniejszych
dzielnic tego miasta ;-)))

Szlag może człowieka trafić, jak to czyta...
Obserwuj wątek
    • Gość: marineer Wywieźć brudasów! IP: 212.182.123.* 14.11.03, 10:48
      Kiedy wywiozą tych brudasów ze starówki do jakichś baraków za
      miasto?
    • Gość: Marcin z Lublina GETTO DLA BRUDASÓW ZE STARÓWKI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 09:35
      Zrobić tym zwierzętom ze starówki getto na wsi za lublinem a
      najlepiej w środku puszczy solskiej!!!!!!!!!!
      POWYBIJAĆ chamów!!!!!
      • dociek Re: GETTO DLA BRUDASÓW ZE STARÓWKI 18.11.03, 01:10
        Ejże, masz zdecydowanie za słaby koncept koleś. Tych "chamów" (których m.in.
        pozbawiono definitywnie i wbrew ich woli oraz wbrew stanowisku, lokalnego
        samorządu, Rady Dzielnicy - jedynego placu zabaw dla dzieci) należałoby może
        przepędzić zbiorowo z sypiących się ruin kamieniczek Starego Miasta, spędzić
        gremialnie do nowowybudowanej za "charytatywne" pieniądze popisowej szopy
        przed ratuszem... i może by tak dla przykładu... spalić żywcem, co?!! Jak
        myślisz? Poprzednio były sobie owieczki; są wiec jakieś doświadczenia w tej
        materii ze strony władz miasta, a i atrakcji dla gawiedzi, pismaków i
        nawiedzonych "polityków" byłoby co niemiara! :-p
        • Gość: Marcin z Lublina Re: GETTO DLA BRUDASÓW ZE STARÓWKI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 13:44
          Mieszkałem praktycznie na starówce przez 20 lat i znałem tam prawie wszystkich,
          więc nie pieprz mi facet takich politycznych farmazonów na temat jakiejś
          szopki, bo szopka to jest nasze brudne i zaniedbane Stare Miasto, które różni
          się chyba od każdego tym, że mieszkają tam prawie same KANALIE!!!!!!!!!
          • dociek Re: GETTO DLA BRUDASÓW ZE STARÓWKI 18.11.03, 15:37
            Cóż, z nich się wywodzisz, ale oceniasz podług siebie. Zatem, forma Twej
            wypowiedzi mnie już nie dziwi. :-p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka