Gość: gosc IP: *.hrl.com 15.11.03, 01:01 oj Miguel,Miguel, tys do wiedzy jak Janko Muzykant do grania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Komuch Re: Dlaczego te studia są takie drogie IP: 62.233.192.* 15.11.03, 07:28 W innych krajach zarówno koszt studiów to około 1600-1800dloarów za rok bez kosztów utrzymania a przecież średnie wynagrodzenie w Polsce to tylko 400 dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Czarnoskóry student KUL w schronisku dla bezd 15.11.03, 10:23 Szkoda chłopa.Dobrze,że schronisko go schroniło.Nie pytają czy ma pieniądze czy nie.Ot poprostu ludzki (katolicki?) odruch schroniska. No i tak na marginesie.Czy potrzeba było pisać,że to student KULu?Można było napisać,że student kursu językowego.Ostatnio dużo złego się pisze i mówi a temat KULu.Po co więc kolejna łatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Czarnoskóry student KUL w schronisku dla bezd IP: w3cache:* / 192.168.0.* 15.11.03, 11:03 4gwiazdki napisał: Ostatnio dużo złego się pisze i mówi a > temat KULu.Po co więc kolejna łatka? Jaka łatka? Przyjęli go za darmo, a nie za 3000. Żadna inna uczelnia nie odpowiedziała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Czarnoskóry student KUL w schronisku dla bezd IP: *.comnet.krakow.pl 15.11.03, 14:15 Niech się idzie uczyć na księdza, będzie miał dach nad głową, wikt i opierunek.Tam go przyjmą napewno.Poza tym wróci do kraju jako osoba godna szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang Re: Czarny student... IP: 129.81.192.* 15.11.03, 16:48 Gość portalu: henio56 napisał(a): > Niech się idzie uczyć na księdza, będzie miał dach nad głową, > wikt i opierunek.Tam go przyjmą napewno.Poza tym wróci do kraju > jako osoba godna szacunku. ================================================================ A moze "Gazeta Wyborcza" w Lublinie ufunduje jakies lokum dla tego biedaka? Co na to panowie dziennikarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr Re: Czarnoskóry student KUL w schronisku dla bezd IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 20:13 No i widzicie jakie czasy.... Wszystkich obchodza tylko pieniadze, rzadko kiedy ktos sie skusi na jakis pozytywistyczny odruch :( A uczelnie obchodza tylko pieniadze za czesne, ktore umnie zdrozaly i strasza jak ktos sie ociaga z wplata! Przeciez taki rektor, dziekan i jakis tam profesorek nie zrozumie biednego studenta. Popatrzcie jakimi jezdza samochodami. Zachowuja sie jak bezlitosni kapitalisci: tylko forsa, forsa i forsa. A dzisiejsze uczelnie to przeogromne przedsiebiorstwa-firmy produkujace masowo studentow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuntaro Re: łatka? IP: *.it 16.11.03, 21:58 Przwsadzasz, przecież to laurka - takdla KUL, jak i dla lublinian, rzekomo takich nietolerancyjnych typów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Czarnoskóry student KUL w schronisku dla bezd nic IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.11.03, 20:21 W 1986r za studia-wylacznie za nauke jezyka angielskiego- musialam zaplacic za 1/2 roku az $6800 tysiecy. Nikt mnie nie pytal , czy mam gdzie mieszkac i czy mam co jesc.To jest kazdego indywidualna sprawa. Brawo KUL za dobrodusznosc ! KUL to KUL. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJET Re: Czarnoskóry student KUL w schronisku... IP: *.tulane.edu 16.11.03, 07:45 Gość portalu: Maria napisał(a): > W 1986r za studia-wylacznie za nauke jezyka angielskiego- > musialam zaplacic za 1/2 roku az $6800 tysiecy. > Nikt mnie nie pytal , czy mam gdzie mieszkac i czy mam co > jesc.To jest kazdego indywidualna sprawa. > Brawo KUL za dobrodusznosc ! KUL to KUL. > Maria ================================================================= Mario... A jaka to uczelnia (i w jakim kraju) zdziera tak niesamowicie duze pieniadze? Znam przynajmniej kilka dobrych uczelni w USA gdzie nawet teraz (rok 2003) pol roku nauki angielskiego (ESL) kosztuje znacznie taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: A skąd się ten czarny wziął na KULu? 16.11.03, 22:03 To pewnie efekt przyjaźni polsko-angolskiej. Nasze państwo chce prowadzić interesy z Angolą, a na początku zaczęło od wymiany młodzieży :) Odpowiedz Link Zgłoś