Gość: dino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:05 słyszałem taki tekst:za godzine sprawdzimy jak z podwyżkami biletów radza sobie w Lublinie,o 19 słuchajcie wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TeTetka Re: Fajnie, trochę późno przeczytałam Twój post.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 20:43 Proszę o streszczenie tych wiadomości...dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Fajnie, trochę późno przeczytałam Twój post.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:09 Słuchałem,słuchałem i ...nic nie usłyszałem:)Ale i tak już widzę jak cała Polska sie z nas smieje w Teleexpressie w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Fajnie, trochę późno przeczytałam Twój post.. 15.11.03, 23:39 Było cosik o 20. Ale stosunkowo skromnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Fajnie, trochę późno przeczytałam Twój post.. 16.11.03, 01:34 Miłosz powiedział, że skoro w prywatnych ludzie wchodzą jednymi dzwiami to nie widzi on przeszkód dla których nie miałoby zostać to wprowadzone w mpk. Tymczasem w prywatnych wchodzi się środkowymi drzwiami, czyli całym wejściem. W przypadku przednich drzwi, pasażer będzie wchodził a raczej będzie mógł wejść tylko połówką drzwi, gdyż druga połówka prowadzi prosto do kierowcy i będzie raczej zamknięta Więc jak to ma działać? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Fajnie, trochę późno przeczytałam Twój post.. 16.11.03, 12:52 www.rmf.pl/wiadomosci/index.html?id=61778&loc=5 "Lubelskie MPK chcę wprowadzić obowiązek wsiadania do autobusów tylko przednimi drzwiami. Od czasu zlikwidowania biletów sieciowych i czasowych, pasażerowie wysiadający z autobusów nagminnie przekazują bilety wsiadającym. Lubelskie MPK chce ten proceder ukrócić. W ten sposób spada sprzedaż biletów w kioskach, a MPK, które po zmianach cennika miało nie przynosić strat nadal nie zarabia. Czas skończyć z tym procederem - zapowiada prezes MPK Jacek Miłosz. Dlatego już wkrótce, do miejskich autobusów lublinianie będą wsiadać tylko przednimi drzwiami" Odpowiedz Link Zgłoś