birmin 08.02.09, 23:40 Awans podpadniętego policjanta z komendy????? Jeśli podpadnięty to ktoś kto komuś podpadł, to jak okreslić kogoś kto komuś nakopał? Nakopany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguyu Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 00:20 Ciekawe gdzie autor artykulu studiowal dziennikarstwo? Pod budka z piwem? Po tytule i "podpadnietym" jest to jedyna mozliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.strong-pc.com 09.02.09, 08:14 Ależ to chyba zrozumiałe...? Lublin - takei są standardy moralne, nazwa Polska "B" nie wzięła się znikąd moi drodzy. Gwałcił, znazy normalny, tego, chłop, żaden pedał, można go awansować!!! Lublińskiej psiarni gratuluję dobrego samopoczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan skandal 09.02.09, 11:02 > Gwałcił, znazy normalny, tego, chłop, żaden pedał, można go > awansować!!! > > Lublińskiej psiarni gratuluję dobrego samopoczucia! Podpisuję się pod tą częścią wypowiedzi. Anonsujący awans policjanci to najlepszy przykład na to że układ nadal świetnie funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 11:49 > Lublin - takei są standardy moralne, nazwa Polska "B" nie wzięła się > znikąd moi drodzy. > > Gwałcił, znazy normalny, tego, chłop, żaden pedał, można go > awansować!!! > Proszę cię, Palikot awansował mimo to, ale o czym to świadczy wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.resetnet.pl 09.02.09, 01:28 Ależ tytuł jest precyzyjny i dobrze oddaje intencje autora i inspiratora tekstu. Policjant "jest podpadnięty" posłowi Palikotowi, który zrobił sobie niegdyś pierwszy ze swych słynnych pokazów medialnych na wieść o sytuacji w PDOZ. Ani przez moment jednak nie zainteresował się sytuacją pracujących tam policjantów, którzy dopiero żmudnie i samoorganizując się powoli zaczęli poprawiać warunki swej pracy i pobytu doprowadzonych. Co to ma wspólnego z opisanym awansem? Można dyskutować, czy wspomniany funkcjonariusz nadaje się na obecne stanowisko, ale przypominanie mu tamtej dętej afery to przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee typowe dzialania maqfji policyjnej w polsce IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 08:00 korporacyjna 'solidarnosc', pomoc w potrzebie, reka reke mayje, zacieranie sladow, zagubienie lub celowe zalanie dowodow, zmyslanie zeznan czyli konfabulacje, poplecznistwo, przeciaganir sprawy, umorzenia, etc...... wszystko byle oszukac, sklamc, zataic, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.aster.pl 09.02.09, 09:36 Gość portalu: chart napisał(a): > Ależ tytuł jest precyzyjny i dobrze oddaje intencje autora i inspiratora tekstu > . > Policjant "jest podpadnięty" posłowi Palikotowi, który zrobił sobie niegdyś > pierwszy ze swych słynnych pokazów medialnych na wieść o sytuacji w PDOZ. akurat dzieki konferencji Palikota sprawa wreszcie ruszyla, bo jakos nikt nie chcial do tej porytym sie zajac. Palikot pokazal metody dzialania niektorych policjantow z Lublina - pistolet i czlonek. Jakos przedtem nic sie dzialo w temacie, po konferencji dziwnie ruszylo. Palikot ma moze i kontrowersyjne metody, ale jak widac skuteczne. Mali ludzie pamietaja tylko Palikota machajacego czlonkiem i pistoletem, nie pamietaja albo nie chca pamietac w jakim w celu to pokazal. Przejrzyj neta, a znajdziesz, to nie jest takie trudne. Natomiast policaj jezeli ma sprawe, wiec do jej wyjasnienia nie powinien w ogole awansowac. Caly Twoj post poikazuje raczej ze jest Ci blizsze uzalanie sie nad bidenym policjantem, natomiast zgwalcona dziewczyna to "deta sprawa", ciekawe podejscie. Jedyne o co mozesz sie przyczepic to tekst z gazety, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.resetnet.pl 09.02.09, 10:26 "Policaj" obejmujący nowe stanowisko nie ma sprawy. Co mówił Palikot i po co - rzeczywiście łatwo sprawdzić, nawet na tym forum. Chodziło mu o zadymę i polityczną roszadę na stołkach komendantów. Warunkami pracy policjantów i przetrzymywania doprowadzonych (czyli przyczynami ówczesnych kłopotów) nie zainteresował się w ogóle. Sprawę dziewczyny (niezależnie, zgwałconej czy nie) wykorzystał dla swoich celów. Rzeczywiście, duża skuteczność polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.4web.pl 09.02.09, 10:45 Przynajmniej sprawa w ogóle ujrzala swiatło dziennie, bo inaczej pies z kulawą noga by sie tym nie zainteresowa, a dziewczyny odsyłano by z jenego miejsca w drugie , mowiac , z epewnie same chciały, jak to zwykle w Polsce. winna zawsze jest ofiara gwałtu, bo istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 07:31 Artykul bezsensowny, bo oczywiste ze skoro szef nie mial zadnych zarzutow to jest niewinny i jego awans nie powinien nikogo interesowac. Dziennikarsko to chyba tylko w Lublinie mogl taki artykul powstac... Jest tez oczywiscie realna strona tego wydarzenia... To ze polowa komisariatu wiedziala ze koles sie zabawia z pijanymi dziewczynami i ze wydarzylo sie to wielokrotnie a nie raz czy dwa. To ze szef musial wiedziec ze sa jakies plotki na komendzie. To dla kazdego jasne jak slonce. Tak samo jak stan i checi do pracy 99% policjantow w tym kraju. Kazdy normalny czlowiek wie jaka zgnilizna panuje w tej firmie,ale kto ma to naprawic? Przeciez to to samo co z pzpn- dzialacze naprawiaja ze ho ho. Teraz chyba nikogo nie dziwia "postepy" prac policji w sprawie Olewnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia alez chłopcy szczekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 07:58 i nic na temat ktorego dotyczy artykuł ,tylko własne wyimaginowane i pokrętne przemyslenia, życze wam wszystkim żeby kiedys i was to dotkneło.....tyle kobieta do mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayel Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 07:58 Jesteś gnomem , który nie zna szarej rzeczywistości i bezpodstawnie rzuczasz oskarżenia Policja bez prokuratru nie moze wiele zrobic a prokuratorzy są rozliczani z ilości przeprowadzonych spraw!!! tam nie liczą sie wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g prokurator to kumpel policji i nic im nie IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 08:01 zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: 83.238.173.* 09.02.09, 08:02 Do d..y z takim szefem, który nie wie co robią jego podwładni. Takie coś przerabialiśmy już za komuny, jeżeli towarzysz nie spisał się w jednym miejscu, to partia przesuwała go na inne, gdzie też się nie spisywał i tak dalej. Po prostu chłop się nie nadaje do pełnienia funkcji kierowniczych i już. Odpowiedz Link Zgłoś
mal111 Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 10:51 zabawia się? życzę, żeby się tak z tobą zabawiono. Odpowiedz Link Zgłoś
flying_boruta Dobrze gwałcili więc jest awans 09.02.09, 08:08 już wiemy za co dają w policji awanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-----------=--- 09.02.09, 08:28 Już za Zi0bry wyznaczano takie trendy - niech leją, okradają zatrzymanych, stawiają fałszywe zarzuty, nieważne, siedzieć ma jak najwięcej ludzi. Najlepiej młodych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus Re: <-----------=--- ale dlaczego IP: *.dynamic.mnet-online.de 09.02.09, 10:41 moze to komplex widock a gliny ktory jak nikt znal mechanizmy i geneze przestepstwa a moze proby lansowania chrzescijanskich wartosci kosciol kuchnia dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus Re: <-----------=---czyli deser IP: *.dynamic.mnet-online.de 09.02.09, 12:58 i pytanie ktory z lubelskich policjantow ukryl swego syna w augsburg u po tym jak popelnil przestepstwo i mial siedziec i kto mu w tym pomagal ps a mazur to bardzo popularne nazwisko a andrzej to moze byc mazur i krzysio tez i z lublinem moga miec tyle wspolnego co radzio sikorski z mysleniem Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_demicanadian [...] 09.02.09, 08:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_demicanadian Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie 09.02.09, 08:41 co to? ochrona autoryzowanych wypowiedzi głów państw? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.boczek Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 08:40 Mmm... byczek rozpłodowy.... na rzeź z ch...em! Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 08:51 już wylazły trole broniące Mazura. Co i rusz wychodzą na jaw jakieś dziwne układy w komendzie w Lublinie. W życiu nie uwierzę, że jak jeden gliniarz w Izbie zatrzymań gwałcił dziewczyny to żaden jego kumpel będący z nim na dyżurze nic o tym nie wiedział. Nie raz pewnie na dyżurce był również szefunio. Sprawa śmierdzi pod niebiosa. Ale na układy nie ma rady Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecież dla 09.02.09, 09:02 większości z nich gwalt to jakas pie... a nie powazne przestepstwo. A molestowanie dla tych debili to podryw. Leniwa banda, z ktorej spoleczenstwo ma coraz mniej pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie 09.02.09, 09:06 Trza było nie chlać. Ciekawe,że żadna trzeźwa nie zgłosiła gwałtu,tylko same pijanice (pijane w trakcie zatrzymania off caurse). Musiały nieźle nawiasem mówiąc rozrabiać po pijanemu,że wzięto je na komendę,pijanych,ale normalnie zachowujących się i nieagresywnych studentek nie biorą na komendę. Niezłe ziółka-akurat takich mi nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie IP: 80.50.68.* 09.02.09, 09:15 Nie wiedziałem, ze jak kobieta jest pijana i agresywna to mozna ja zgwalcic albo dobierac sie do niej. Dawniej po prostu zamykali albo na wytrzezwialke. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie 09.02.09, 09:34 Mnie nie żal np. pobitych przez policjantów pijanych i agresywnych kiboli,ale gdyby policjant pobił zwykłego normalnego obywatela to co innego. Tak samo żal mi porządnych (tj.trzeźwych i nierozrabiających) kobiet,ale agresywnych pijaczek bynajmniej. Czy ktoś je zmuszał do picia alkoholu i rozrabiania po tym? Nawet jeżeli były bardzo pijane,ale zachowywały się spokojnie to nie wylądowałyby na komisariacie. Kto wie,może pijane np.rozbiły szybę w sklepie,usiłowały kogoś okraśc,wdały się w bójkę? Za samo pijaństwo się nie wozi na komisariat.Nie żal mi "ofiar- niezłych ziółek". Następnym razem trzy razy się zastanowią niż uchleją się jak świnia i pod wpływem alkoholu nie zaatakują kogoś (np.Twoją matkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie IP: *.aster.pl 09.02.09, 09:40 ubie_gazete napisał: [...] > Kto wie,może pijane np.rozbiły szybę w sklepie,usiłowały kogoś okraśc,wdały się > w bójkę? Za samo pijaństwo się nie wozi na komisariat.Nie żal mi "ofiar- > niezłych ziółek". [....] rozbawiles mnie - policjant moze zgwalcic kobiete bo byla pijana i rozrabiala? Policjant ma pilnowac przestrzegania prawa, a nie lamac je. Tak przy okazji przypominam co poniektorym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imam polska to podly kraj podlych ludzi IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 10:05 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: polska to podly kraj podlych ludzi 09.02.09, 10:29 Gość portalu: imam napisał(a): > j/w Owszem i pijanych rozrabiających studentek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:15 Menda i wsza jesteś i tyle w temacie mendo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie IP: *.4web.pl 09.02.09, 10:18 > Kto wie,może pijane np.rozbiły szybę w sklepie,usiłowały kogoś okraśc,wdały się > w bójkę? Za samo pijaństwo się nie wozi na komisariat.Nie żal mi "ofiar- > niezłych ziółek". Jasne, jasne. A moze matkę miały prostytutke, a moze krzywo sie usmiechneły, albo moze miały za wysokie obcasy. Kto wie? Takie lepiej zgwałcić na komisariacie, bo im się nalezy. W ogóle - facetów policjanci powinni zamykac, a kobiety gwałcic, ale tych porzadnych nie, przy czym to policjanci zdecydują, ktora jest porzadna, a która nie. Ale ty jesteś palantem - tobie nie ma byc ich zal, albo nie zal, gwałt, a juz tym bardziej gwałt na policji to przestepstwo, niezalenie od tego czy sie gwałci pijaną dziewczynę czy zakonnicę odmawiajacą nowennę. A nie wiezli tzrezwych dziewczyn z bardzo prostego powodu - nad pijaną bardzo latwo się pastwić i zwalic na nia winę , bo była nietrzezwa. Równie dobztre mogli wybierać opóznione w rozwoju - działało by tak samo. W normalnym kraju ci kolesie dostaliby wilczy bilet z policji i spadówa, ale to jest Polska, Polaków za te przestepstwa adekwatnie wsadzaja jedynie w Anglii i Polacy sa bardzo zdziwieni tym działaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie 09.02.09, 10:28 Nigdzie nie pisałem,że to nie jest przestępstwo tylko,że nie żal mi ofiar-niezłych ziółek,a to różnica.Napisz mi w którym miejscu pisałem,że to nie jest przestępstwo? Nie widzę. Pobicie pijanego i agresywnego kibola to też przestępstwo. Tobie tak samo żal wszystkich ofiar przestępstw np.morderstwo staruszki i morderstwo narkomana dresa mającego już wyrok za znęcanie się nad rodziną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie IP: *.4web.pl 09.02.09, 10:43 Koles, mozesz mi powiedzieć, skąd masz te dane jakoby te dziewczyny wtybijały szyby, napadały starszuki i kradły? Gdyby tak było to coś mi sie wydaje, z e miałyby sprawę w sądzie o rozbój. Mają ? Nie. Pobitego i agresywnego kibola bije sie zazwyczaj na ulicy czy stadionie, a potem kajdanki i do suki. Ciekawe, ze tych RZEKOMO ( bo nic o tym nie wiesz) agresywnych dziewczyn nie pakowano w kajdanki, ale jechano z nimi na komendę i tam je gwałcono. Coś bardzo ci zalezy, zeby pokazac, ze własciwei to one są mordercami, złodziejkami i nalezała im sie kara. Moge sie dowiedziec skąd masz informacje na temat ich pzrestepstw? Bo jak dotąd wszystkie po prostu lądowały na komencie na 24 godziny, zadnej sprawy o rozbój, kradzież - nic. Ale ty wiesz lepiej, nie? A jak ci córke , albo zonke, przeleca, bo wypiła kieliszek i szła krzywo - to tez bedzie przestepcą? Mam nadzieje, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mal111 Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie 09.02.09, 10:55 lubie_gazete napisał: > Mnie nie żal np. pobitych przez policjantów pijanych i agresywnych kiboli,ale > gdyby policjant pobił zwykłego normalnego obywatela to co innego. > Tak samo żal mi porządnych (tj.trzeźwych i nierozrabiających) kobiet,ale > agresywnych pijaczek bynajmniej. > Czy ktoś je zmuszał do picia alkoholu i rozrabiania po tym? > Nawet jeżeli były bardzo pijane,ale zachowywały się spokojnie to nie > wylądowałyby na komisariacie. > Kto wie,może pijane np.rozbiły szybę w sklepie,usiłowały kogoś okraśc,wdały się > w bójkę? Za samo pijaństwo się nie wozi na komisariat.Nie żal mi "ofiar- > niezłych ziółek". > Następnym razem trzy razy się zastanowią niż uchleją się jak świnia i pod > wpływem alkoholu nie zaatakują kogoś (np.Twoją matkę). > gó... prawda. dizewczyna nikogo nie atakowała - a nawet gdyby, to nadal nie wolno jej gwałcić. Odpowiedz Link Zgłoś
mal111 Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie 09.02.09, 10:54 lubie_gazete napisał: > Trza było nie chlać. > Ciekawe,że żadna trzeźwa nie zgłosiła gwałtu,tylko same pijanice (pijane w > trakcie zatrzymania off caurse). > Musiały nieźle nawiasem mówiąc rozrabiać po pijanemu,że wzięto je na > komendę,pijanych,ale normalnie zachowujących się i nieagresywnych studentek nie > biorą na komendę. > Niezłe ziółka-akurat takich mi nie żal. zyczymy ci gwałtu, możesz być po pijanemu Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Taki zepsuty światek. Ręka rękę myje. Przecie 09.02.09, 15:41 Nigdy się tak nie zaprawiłem nawet w czasach studenckich żeby mieć konflikt z policją,dziwne prawda? Normalny człowiek wie na ile kieliszków alkoholu może sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e5 A czego tu się spodziewać po tym pomilicyjnym IP: *.speed-net.pl 09.02.09, 09:12 czymś, bezpodstawnie mieniącym się policją. To są złogi po MO i SB, nic więcej. Zmienili szyld, nawyków nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda w oczy policja polska = najwieksza organizacja przestepcz IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 10:02 a w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ackeka Re: A czego tu się spodziewać po tym pomilicyjnym IP: 82.139.51.* 09.02.09, 10:16 masz rację, to milicja i sb , a nie zachodnia policja Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur lubelska policja 09.02.09, 09:23 pisałem już nie raz swoje opinie o Policji w Lublinie ale to głos konającego na pustyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Ale awans; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:26 łady mi awans z naczelnika na kierownika, bhahaha Toż to spadek w dół nie awans, ludzie kto to pisał albo kto tak kabluje. Za ten art ja poszedłbym do Sądu, to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał panas Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: 195.117.192.* 09.02.09, 09:32 Żeby poznać kulisy zdarzeń w izbie zatrzymań proponują przeczytać: www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081202/LUBLIN/456377032 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczko Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: 148.81.175.* 09.02.09, 09:35 Policjant który zgwałcił powinien już otrzymać wyrok nie mniejszy niż 25 lat. Takie są standardy w Europie. Pozostali winni być wyrzuceni z policji a szczególnie przełożeni. Dla ciebie przełożony gwałciciela to swój chłop i to jest nasz Polski standard. Żadnych wymagań moralnych od policji, prokuratury, sędziów czy polityków jest normą. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczko Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: 148.81.175.* 09.02.09, 09:37 Odpowiedź do komentarza "chart" Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman ot taki świat 09.02.09, 10:05 radna PO z Lęborka, dyrektorka PUP w Lęborku podobno pobierała nielegalnie prąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Dlaczego nie ma procesu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:11 Prokuratura, sądy!!! Za gwałt powinien siedzieć dobrych parę latek. Ale nie, przecież to policjant! Dziewczyny, cywilnie go! Parę badań na variografie i koleś jest udupiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mariankon01 Rączka rączke myje. Nie ma wyroku to wyciśnijmy... 09.02.09, 10:13 ...skąd się da co się da. A jak mnie nie posadzą to ja pomogę tobie... ...prozatornia.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ackeka Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: 82.139.51.* 09.02.09, 10:14 czy to was dziwi, mnie nie, ręka rękę myje, policja polska to bagno, brak wydziału wewnętrznego- takiego jak w innych zachodnich policjach, struktury odziedziczone po milicji,każdy jest dla nich przestępcą,nic im się nie udowodni, bo to koledzy prowadzą przesłuchania :-)),nic się nie zmieni, chyba że wyrzuci wszystkich staruchów i będzie wydział wewnątrzny - sami młodzi, nie obciążeni znajomościami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.sim.com.pl 09.02.09, 10:37 To on jeszcze tam pracuje ??!!! Dawno powinni go wywalić, ktoś taki nie powinien mieć żadnych funkcji publicznych, a siedzieć w więzieniu. Mądre głowy, to mogła być wasza córka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.4web.pl 09.02.09, 10:58 > Mądre głowy, to mogła być wasza córka. Daj spokój, odpiszą ci, z e ich córka nigdy nie wychodzi po 21 w domu, nie wypiła nigdy dwóch kieliszków wina i cale dnie i noce się uczy, a takie rzeczy spotykają tylko rozwydrzone, agresywne , dziwki...Wiesz, taka reakcja obronna - mnie i moich bliskich to nie dotyczy, a reszta to swołocz;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy 09.02.09, 15:46 Po dwóch kieliszkach wina raczej nie jest się pijanym jak bela. Po jednym nawet u nas możesz wziąść do samochodu i jechać bo zawartość we krwi śladowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.4web.pl 09.02.09, 16:48 A skąd wiesz, z e byla pijana jak bela? Najpierw piszesz, z e awanturowała się i napadała na staruszke, potem, z e była pijana jak bela. Wbij sobie w głowę, ze dziewczyna mogła wypić 3 piwa, a oni przyskrzynili ją tylko i wyłacznie za to, z e nie chciała podać nazwiska - bo i tak inną rzecz mieli z nia w planach i wszystko im było jedno. Nie była to jedna dziewczyna, poza tym - prosze cię, wybielaj ich dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Łapanki w Lublinie 09.02.09, 10:58 "Dziewczyna znalazła się tam, bo w środku nocy zatrzymał ją policyjny patrol. Była pod wpływem alkoholu, nie chciała powiedzieć funkcjonariuszom, jak się nazywa." Akurat przypadkiem młoda i atrakcyjna dziewczyna. Jaki to problem stanąć kilka metrów od lokalu i polować na dziewczyny "pod wpływem". Przecież to jasne, że wszyscy tam działali w porozumieniu. To zorganizowany proceder i bez wątpienia trwał od dłuższego czasu. Rzygać się chce. Że też żadna z nich nie ma odpowiednio wpływowych znajomych...bo na wymiar sprawiedliwości nie ma tu co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Łapanki w Lublinie IP: *.4web.pl 09.02.09, 11:05 Prawda? Dziwne jakos, ze jak w tym samym czasie 5 łysych osiłków teroryzuje autobus, to policja nie jest jakoś zainteresowana ani jak się nazywają, ani co robią. Inna sprawa, ze jasno podkreslam - to nie dotyczy WSZYSYKICH policjantów. Kiedyś radiowóz grzecznie odtransportował mnie przez dwa nieprzyjemne przystanki, jechali 20 na godzinę obok mnie, zanim nie weszłam w osiedle i chciałam im bardzo podziękować, bo wiedzieli, ze to nieciekawa okolica. Ale jak widac są ludzie i mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Łapanki w Lublinie 09.02.09, 11:12 Zgłaszający awans policjanci (przełożeni) to najlepszy przykład na to że układ nadal świetnie funkcjonuje. Przecież na dzień dobry wszystkie osoby na dyżurujące na zmianach w czasie których doszło do tych kilku ujawnionych gwałtów plus bezpośredni przełożeni powinny z marszu otrzymać wymówienia z wpisem do akt na temat okoliczności. To że komendant powinien podać się do dymisji po takich rewelacjach chyba nie podlega dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiogaga Re: Łapanki w Lublinie IP: *.resetnet.pl 09.02.09, 20:04 może nie wiedzieli jak to się robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Łapanki w Lublinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 11:20 taaaa wszyscy łapali dziewczyny dla jednego nic nie znaczącego gliniarza z aresztu (tam siedzą ci, tkórzy się gdzie indziej nie nadają) ... robili łapanki .... tylko pytanie po co? ;) .... a facetowi, który musi gwałcić zażygane,, zapite babki szczerze współczuję ;) ... to degenerat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Łapanki w Lublinie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.02.09, 12:11 nie sądzę by chodziło o za(rz)yganą i zapitą dziewczynę. to była raczej młoda i atrakcyjna studentka. żadna prostytutka z którą musiałby ryzykować że przyniesie coś do domu. a po co? jednemu? dlaczego nadal ślepo twierdzisz że wszystko to dla jednego człowieka? dla mnie jest oczywiste że skoro proceder miał charakter zorganizowany (a miał bo nie dyżurował sam) to korzyści czerpała nie jedna osoba i można mieć tylko głupią nadzieję że byli to jedynie koledzy troglodyci ze zmiany i jeszcze kilku degeneratów w tym radiowozie. jak wysoko pryska to gó..., pewnie się nie dowiemy ale aby uciąć spekulacje i ratować splamiony mundur przełożony powinien zwolnić wszystkich ze zmiany i sam podać się do dymisji. tymczasem mamy awans - czyli gó... przyschło na mundurze, nic się koledzy nie stało... możecie go dalej nosić > taaaa wszyscy łapali dziewczyny dla jednego nic nie znaczącego gliniarza z ares > ztu (tam siedzą ci, tkórzy się gdzie indziej nie nadają) ... robili łapanki ... > . tylko pytanie po co? ;) .... a facetowi, który musi gwałcić zażygane,, zapite > babki szczerze współczuję ;) ... to degenerat Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Łapanki w Lublinie 09.02.09, 15:44 zlybanan napisał: > "Dziewczyna znalazła się tam, bo w środku nocy zatrzymał ją policyjny patrol. > Była pod wpływem alkoholu, nie chciała powiedzieć funkcjonariuszom, jak się naz > ywa." Trzeba być nieźle nawalonym (na pewno dwa piwa to nie były),żeby nie pamiętać jak się człowiek nazywa. Dziwne: nie pamiętała nawet jak się nazywa,ale gwałt pamiętała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Łapanki w Lublinie IP: *.4web.pl 09.02.09, 16:50 I co - dlatego mozna ja zgwałcić, zeby sobie przypomniała? Tu nie jest napisane, ze nie pamietała, a- że nie chciała - nie dziwie sie zresztą , bo i dlaczego miałą to robić , skoro po prostu wracała z dyskoteki do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Łapanki w Lublinie 09.02.09, 17:33 Policja ma prawo nie tylko zapytać jak się nazywasz,ale nawet wylegitymować.Miała obowiązek podania swojego imienia i nazwiska policji.Być może gdyby to zrobiła nie wylądowałaby na komisariacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Łapanki w Lublinie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.02.09, 20:20 Skąd masz pewność, że nie chciała podać jak się nazywa? Dlaczego z góry zakładasz, że wersja policjantów jest prawdziwa? Gdy zatrzyma Cię patrol policji i każą płacić za niezapięte pasy to co możesz zrobić mimo że były zapięte? jeśli będą chcieli zatrzymać Cię w areszcie to po prostu usłyszysz że masz wsiąść do radiowozu, a o tym, że nie chciałeś pozwolić się im wylegitymować dowiesz się z protokołu. zastanów się zanim napiszesz. jeśli informacje o gwałtach to prawda to bez względu na to kto był bezpośrednim sprawcą polecieć powinna cała zmiana ..eot Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Tylko zgwałcił, a mógł jeszcze skopać 09.02.09, 11:28 więc dobry był.Zasłużony awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus przeciez to tylko kobitka byla IP: *.dynamic.mnet-online.de 09.02.09, 11:38 wiec patriarcha musial swoja obecnosc zaznaczyc a ze w poblizu zadnego drzewa do obszczania nie bylo to ulzyl sobie chlopinka na kobitce a przelozony awansik dostal za akceptacje i niewiedze kto u niego robil ps ostatnio po zamordowaniu bezbronnego w pakistanie nastepny tepak w osobie radza ministra w msz grozi mozna napisac inonicznie sam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Kazdy gwałt to potencjalny poczęty. Czyli w myśl.. 09.02.09, 11:40 doktryny kościoła, ze należy zapładniać za wszelką cenę. Policjanci z Lublina (widocznie dobrzy katolicy) wzięli to sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Awans podpadniętego policjanta z komendy IP: *.nplay.net.pl 09.02.09, 17:29 warto byłoby się panowie dziennikarze zaineteresować jak w dobie kryzysy policja wydaje pieniądze, szczególnie na podwyższanie dodadtków funkcyjnych tym co idą na emerytury, a oni przecież jeszcze pracowali w mo i sb czy tak ma wyglądać oszczędność w policji i w kraju Odpowiedz Link Zgłoś