4gwiazdki 18.11.03, 11:41 Rozkład jazdy mpk jest TUTAJ! koziolek.pl/rozklady.php Miłosz niech dalej blokuje swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nike18 Re: Rozkład jazdy MPK IP: 212.182.32.* 18.11.03, 15:14 Czy blokowanie strony MPK to ma być na złość Lublinianom? Jeśli tak to pomysł godny przedszkolaka już chyba nic mnie nie zdziwi w związku z MPK w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkancy.lublina Re: Rozkład jazdy MPK 18.11.03, 15:34 Zgodnie z art. 23 ustawy z dnia z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej (Dz. U. z dnia 8 października 2001 r.): Kto, wbrew ciążącemu na nim obowiązkowi, nie udostępnia informacji publicznej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Od kiedy ta strona jest nieczynna???? Zgodnie z § 22 ROZPORZĄDZENIA MINISTRA SPRAW WEWNĘTRZNYCH I ADMINISTRACJI z dnia 17 maja 2002 r. w sprawie Biuletynu Informacji Publicznej (Dz. U. z dnia 5 czerwca 2002 r.): W przypadku awarii serwera podmiotowej strony Biuletynu odwiedzający podmiotową stronę Biuletynu jest informowany o chwilowym zablokowaniu połączeń z tą stroną. Czas ten nie może być dłuższy niż 24 godziny. Czy pan prezes Milosz zdaje sobie sprawe z tego, ze jego wojna z mieszkancami Lublina to jest zwykle NARUSZANIE PRAWA KAZDA KOLEJNA JEGO DECYZJA?????? Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Rozkład jazdy MPK 18.11.03, 15:43 Strona www mpk jest już kilka dni niedostępna.Chyba już ponad tydzień. Miłosz się przestraszył,że ludzie chcą pobrać jego zdjęcie z ze strony mpk i zrobić sobie z tego tarczę strzelniczą. Ja natomiast widziałem,jak dzieciaki napisały nazwisko prezesa (a może to był ich kolega noszący imię jak nazwisko prezesa) na murku śmietnia i do tego bapisu rzucały błotem.Były też takie dzieci,które próbowały pluć do tego napisu.Niekturym się udawało. Zdolną mamy młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkontroler Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.lublin.mm.pl 18.11.03, 16:30 To skandal i kpina z pasażerów panie miłosz pora podać sie do dymisji.. Odpowiedz Link Zgłoś