dawidowski777 07.03.09, 02:37 W nocy. Jeśli właściciel wie o co chodzi i się nie zgłosi do 10:00 wykopię go na zbity pysk, niech go trzyma na smyczy bo przez to się poślizgnęliśmy, idiota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morfina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Potrąciłem kundla 7.03 07.03.09, 20:31 A ja niedawno zetknąłem się z sytuacją następującą: 3 notorycznie puszczane bez żadnej kontroli wygłodniałe psy pogryzły jednego gościa (to było na wsi). Gość zgłosił sprawę policji, która odwaliła robotę przekazując sprawę inspekcji weterynaryjnej. Okoliczni choć wiedzieli czyje to psy, nie puścili pary a domniemany właściciel powiedział że to nie jego psy. Po przepychankach, zmuszona przez inspekcję weterynaryjną oraz powiadomionego przez nią wójta policja, przy udziale okolicznych weterynarzy ustaliła, że psy są jednak tego faceta i nigdy nie były szczepione na wściekliznę. Gość dostał mandat, psy po obserwacji zostały odebrane i przekazane do schroniska - być może w celu uśpienia, bo na miejscu nikt nie chciał tego zrobić. Pogryziony musiał się poddać profilaktycznemu szczepieniu. Na układy nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś