Gość: paw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 00:13 powiem szczerze jestem pod wrazeniem mnogosci prac drogowych w naszym pieknym miescie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.rojek Re: Przebudowa al. Solidarności 25.11.03, 12:53 Ale mnogość niestety nie idzie w parze jakością. Ciekawe czy tak przy okazji zlikwiduja te garby na solidarności, pięknie sie na nich skacze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelak a co z uliczkami osiedlowymi ?! IP: *.it-net.pl 25.11.03, 17:01 aleje modernizuja a po uliczkach osiedlowych nie da sie jezdzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: a co z uliczkami osiedlowymi ?! 25.11.03, 18:13 Gość portalu: lubelak napisał(a): > aleje modernizuja a po uliczkach osiedlowych nie da sie jezdzić !!! Uliczki osiedlowe nie należą do miasta, a już napewno na ich remont pieniędzy nie będzie dawać Generalna Dyrekcja Dróg i Autostrad :) Większość uliczek osiedlowych należy do spółdzielni mieszkaniowych. To tam trzba skłądać żale na temat ich stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: a co z uliczkami osiedlowymi ?! 25.11.03, 21:26 Heh, moją uliczkę osiedlową, jeżeli tak można ją nazwać, rozjeżdżają wojskowe ciężarówki jeżdżące do jednostki na Majdanku. Ciekawe, czy wojsko powinno dopłacać do jej remontów? A co do modernizacji Alei Solidarności - bardzo fajnie, z radością witam każdą oznakę, iż Polska być może w przyszłości nie będzie krajem o najgorszych drogach w UE. W przyszłości, zaznaczam. Jednak mam pewną wątpliwość, którą wyraziłem też w innym wątku - co z lubelską obwodnicą? Były plany, przypuszczam, że jakiś projekt już jest i co? Można naprawiać i ulepszać miejskie ulice, ale dopóki będą po nich jeździć kilkudziesięciotonowe ciężarówki, to będzie syzyfowa praca! Odpowiedz Link Zgłoś