Gość: gostek IP: *.resetnet.pl 23.03.09, 19:52 gdzie można zrobić trwałe kreski do oczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gost_4 Re: makijaż permanentny IP: *.resetnet.pl 08.05.09, 22:45 czy jest w lbnie taki salon kosmetyczny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: makijaż permanentny IP: *.nplay.net.pl 11.05.09, 11:19 nie polecam salonów w Lublinie w jednym na miasteczku akademickim pani odpowiada z łaską, i nie chce powiedzieć na jakim sprzęcie pracuje a przeciez masz prawo wiedzieć, w innym na Czechowie byłam na 2 innych zabiegach, znajoma też i jestesmy mocno zdegustowane "profesjonalizmem " usług lepiej pojechać do Warszawy do Sharleya. ja tam robiłam i jestem zachwycona!!!! warto dołozyć bo w końcu to nie zabieg na chwilę którego zły efekt zejdzie po tygodniu. Sharley pracuje na najnowszej aparaturze i na barwnikach organicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: makijaż permanentny IP: *.resetnet.pl 13.05.09, 23:01 dzięki za info, a można jeszcze dopytać ile kosztuje i jak długo "się trzyma"? Odpowiedz Link Zgłoś