eseldowiec 08.04.09, 22:23 Jak synowie nie chcą wpłacać na własnego ojca, to trzeba prosić obcych ludzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
testigo chutzpa! חֻצְפָּה 08.04.09, 23:17 co mowi czekista zlapany za reke? mowi, ze to nie jego reka! Pan Palikot ma legitymacje poselska i ma prace za pieniadze z podatkow? to sie juz przedawnilo i nie ma problemu... חֻצְפָּה !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasper [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.09, 16:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta. 09.04.09, 17:54 Nie pisz w jednym wątku pod różnymi nickami. Naruszasz netykietę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi2 Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 07:40 Ten "święty" Pan Janusz sam na innych rzycał najróżnorodniejsze oskarżenia np. o ten słynny nepotyzm, a tymczasem popełnił szereg, wcale nie mniejszych grzeszków.... wstyd i mimo wszystko warto mieć troszke honoru i twarzy... bo biedną młodzierz-w jej przymusowym połozeniu- wykorzystywać do swoich celików, to absolutnie nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Je-Rycho [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.09, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi2 Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 07:41 a jeszcze mam pytanie, czy sprawne państwo = sprawne kombinatorstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivianne [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.09, 07:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan jan Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.xdsl.centertel.pl 09.04.09, 07:52 wybaczcie mi Rodacy ! przyznaje ze głosowałem na Palikota po tym jak opowiade te naiwności chcę wycofać ten głos czuję się oszukany i chcą mnie oszukiwać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.09, 07:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:33 Pan Łatka "NAJLEPSZYM" urzędnikiem w Lublinie???? To jedna wielka kpina!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finite Palikot cie też skasuje Krzysiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:28 Czyli Palikot najpierw wydymał Gilowską potem Jedliną, Piątka ,Sobczaka, Wysockiego. Teraz dyma Wasilewskiego a z artykułu wynika że zaraz zacznie dymać Łątkę (politycznie bo inaczej to już dawno ;-) no wiecie). Krzysiu nie daj się zawiesić, może ty coś ujawnij pierwszy,. Może zdążysz bo w kampanii 2006 roku ktoś był sumienny i sfotografował oraz policzył wszystkie billboardy don Wasyla a potem złożył to do notariusza i czeka. Chyba już niedługo będzie szok w sprawie tego trochę nieporadnego, dobrotliwego, powolnego ale przecież ponoć przejrzystego i niewiarygodnie uczciwego prezydenta. Też powie „ja nic nie wiem ma ten temat”. a jak tam "misio" Krawczyk ,dyga się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 10:30 No panie Palikocie,drugi raz już mnie pan nie oszuka. Lubelski UM to niekompetencja ,aż strach pomyśleć jak by wyglądał bez Łątki i Wsilewskiego. Panie Łątka pryncypał tonie,zmień pan promotora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa elektoracie lubelskiego pajaca porównaj.... IP: 212.244.34.* 09.04.09, 12:03 za co wyrzucono z PO Gilowską a na ile pozwala sobie - bez konsekwencji - Paliprzygłup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.09, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. 09.04.09, 13:26 Palikot to zwykły kombinator ,który wykorzystuje młodych ludzi do robienia z Polski cyrku i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.09, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.lublin.mm.pl 09.04.09, 16:11 Proszę brać przykład z "POlskiego patrioty który tak wiele zrobił dla Lubelszczyzny" !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Palikot: Nie ma kampanii za 20 tys. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 17:03 Profesor Zalewski? Najwyżej cenię tego człowieka z całego towarzystwa! Odpowiedz Link Zgłoś