Dodaj do ulubionych

Dr Albert Boguszewski-neurolog

27.05.09, 22:10
Mam problem z kręgosłupem.W przychodni lekarz rodzinna poleciła mi Pana doktora Boguszewskiego jako wybitnego specjalistę.Czy ktoś leczył się u Pana doktora? Również polecacie?
Obserwuj wątek
    • lasota123 Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog 18.05.10, 14:39
      moja znajoma leczyła się u niego po wypadku i mówiła że to doskonały lekarz z
      neurologi, zleciła jej od razu rezonans, potem pokierował na rehabilitacje i
      szybko wróciła do sprawności, polecamy
      • Gość: Ania Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog IP: *.dynamic.mm.pl 21.01.21, 18:03
        A ja nie polecam. Bardzo niesymaptyczny. Wizyta trwała 5 minut. Na moje pytania odpiwiadał lakonicznie. Wyszłam i nic nie wiedziałam.
    • domiki23 Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog 26.05.10, 15:16
      dr Boguszewski jest doskonałym specjalista, byłam u niego parę razy i zalecał mi
      rehabilitację która okazała się skuteczna:)
    • bemko80 Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog 02.08.10, 12:11
      byłam kiedyś u tego lekarza i mogę go polecić, dr prowadził moja
      rekonwalescencje po wypadku i myślę że jest w tym najlepszy
    • esteranta85 Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog 27.01.11, 15:47
      bardzo fajny facet, pomaga i daje konkretne zabiegi
    • monia1907 Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog 30.01.11, 15:40
      Bardzo dobry lekarz, konkretny, przeważnie od razu kieruje na konkretne badania typu tomografię czy rezonans, ma super podejście do pacjenta - polecam
      • Gość: gggggggggg Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog IP: *.speed-net.pl 11.01.12, 19:16
        Ja trafiłam na zły humor Pana doktora, byłam na wizycie niecałe 10 minut i tak mi nie pomógł
        • Gość: Gość Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog IP: *.nplay.net.pl 12.01.12, 20:38
          Te wszystkie nicki to fikcyjne osoby robiące tu etatowo reklamę Luxmedowi, a nie prawdziwe opinie pacjentów.
          • monia1907 Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog 12.01.12, 21:45
            Hahaha dobry żarcik na wieczór
            Akurat ja jestem prawdziwą pacjentką doktora ;)
        • Gość: arlett Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog IP: 93.154.160.* 15.02.14, 15:57
          mnie również nie pomógł..wizyta króciutka, lakoniczna..pan doktor zmęczony i jakby miał dość..na sprawy kręgosłupowe pewnie polecam, ale inne..nie!
    • Gość: kowalski Re: Dr Albert Boguszewski-neurolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.21, 10:49
      Człowiek, który skazał mnie na kalectwo trwałe, najgorszy lekarz. NIE POLECAM!!! Sprawa skierowana do sądu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka