Dodaj do ulubionych

byliście w olimpie?

19.06.09, 11:52
Tak się zastanawiam czy warto wybrać się do tego nowego olimpu.Niby największa galeria w tej części kraju ale te sklepy (widziałam plan) nie imponują.Wciąż nie jest to to, co możemy znaleźć w Krakowie czy innych polskich dużych miastach, o Wa-wie nie wspominajac.Ale może się mylę.Proszę o wrażenia.
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: byliście w olimpie? 19.06.09, 12:01
      Walą mnie wszystkie sklepy ze szmatami do kupy oraz każdy z osobna.
      Chodzę do nich tylko wtedy, kiedy muszę.
    • monia1907 Re: byliście w olimpie? 19.06.09, 13:40
      Jutro się wybieram - akurat szukam kilka artykułów do łazienki, więc zajrzę do
      Leroy Merlin, a przy okazji zobaczę co jest innego nowego
      • Gość: bosman och rzesz w mordę ! kolejna... IP: *.centertel.pl 19.06.09, 14:24
        "hrabinia" !!! Ale się tego nalęgło.
    • Gość: bosman ależ anko.g1 ...... IP: *.centertel.pl 19.06.09, 14:22
      daj sobie spokój z tym badziewiem. Wszak skoro na planach sklepy ci nie
      imponują - wszak jesteś znawczynią i koneserką architektury wnętrz, to tym
      bardziej w realu będziesz zdegustowana. Poza tym to było by poniżej twego
      poziomu kupować łachy i jakieś tam duperele w cenach jak w Olimpie. Przecież jak
      pojedziesz do warszawki to kupisz taki sam chłam za 3 razy tyle. Wtedy pokażesz
      klasę! No i otrzesz sie o WIELKI ŚWIAT!!! Albo krakówek - to jest klasa jeździć
      po sraczny papier do krakówka a nie tam w jakichś Olimpach w Lublinie.
      Zastanawiają mnie 2 rzeczy:
      co cie tu, w tym lubelskim grajdole jeszcze trzyma damo z pierdzącej bajki?
      ty tak sama popierdzielasz na tych swoich suchych nóżkach czy nosi cię służba w
      liberii? Bo sadząc po tonie twojej wypowiedzi, dama z ciebie że hoho! Z małym
      felerem: w pietach szpary, w szparach gnój zarozumiała nadęta nowobogacka pi...o!
      • Gość: anka.g1 Re: ależ anko.g1 ...... IP: *.chello.pl 19.06.09, 14:32
        że też ci sie chciało tyle pisać...;]
        • Gość: bosman masz racje.... IP: *.centertel.pl 19.06.09, 14:34
          i tak gó...o zrozumiałaś.
          • Gość: *** Re: masz racje.... IP: *.chello.pl 19.06.09, 15:55
            Boś i gó...o napisał, forumowy prostaczku. Znowu masz falę uniesień,
            dopóki cię moderator nie wykasuje. Czyli króciutko.
            • elan13 [...] 21.06.09, 12:12
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: warcaba Re: masz racje.... IP: *.ismedia.pl 19.06.09, 22:57
            A jakie to mądre, jakie przemyślane! Prawdziwy filozof z "Lublyna", lokalny
            patriota.
    • Gość: sgsgsggag Re: byliście w olimpie? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.09, 11:17
      skalpy nie imponuja , bo 1/3 tych sklepów to to samo co w starym Olimpie. Te
      same marki i te same sklpey przeniosły sie do nowej czesci. Stary Olimp to juz w
      ogle porazka a wtym nowym mało nowych sklepów niestety np 4 w miescie house i 3
      reserved.Lublin jest nie ma polskiego Americanosa(po co nam kolejny House skoro
      prawdziwie Polski americanos który szuje sobie ciuchy tutaj a nie
      Vietnamie)).Nie wymagam zeby był jakis Calvin Klein czy kolejny butik Hugo
      Bossa. ale owinny byc marki z nizszej połki których nie ma w Lublinie a niestety
      Olimp niczym sie nie popisał. Nie ma Zary, nie ma Staridariusa i pochodnych
      marek. Nie ma C&A , nie ma Marks & Spencera.Naprawde nie wiem po co te marki
      olimp dubluje i nie wiem czym oni cha przyciagnac klijentów
      • Gość: sgasgrg Re: byliście w olimpie? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.09, 11:19
        sorry za moje pisanie ale nie znam dobrzez jezyk Polski:)
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka