kala57 11.07.09, 22:34 Czy ktoś korzystał z tej przychodni stomatologicznej na Choinach ? Chodzi mi o leczenie gazem rozweselającym, jakie macie doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Re: Ortomix - kto zna ? IP: 77.223.209.* 07.08.09, 23:10 Ja się tam lecze,z gazu nie korzystałem ale miałem różne przygody z dentystami i tu mają spoko podejście,troche jest drogo i czasami są opóźnienia ale to specjaliści no i pełno tam uśmiechniętych dziewczyn więc wybaczam im wszystko.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ortomix - kto zna ? IP: *.centertel.pl 11.08.09, 12:57 Chodziłam do nich jeszcze na Kisielewskiego - było szybko, miło i sympatycznie. Po kilku latach ponownie ich odwiedziłam juz w nowej siedzibie. I....: 1)drogo jak diabli 2)na byle prześwietlenie musiałam się oczekać a pielęgniarki chodzą na prawo i na lewo (kolejni nie było) 3)za 70 zł pan dentysta rozwiercił zęba i tak go zostawił (tzn kazał przyjśc za kilka dni) bez założenia lekarstwa co spotkało się ze sporym zdziwieniem innych dentystów. Ponadto tak zawzięcie wiercił, że przewiercił korzeń do żywej tkanki przez co miałam spore problemy. Więcej tam nie pódę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ortomix - kto zna ? IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 19:21 Witam Ja juz od kilku miesiecy chodze do ortodonty w Ortomix, przed wybraniem tego miejsca słyszałam wiele pozytywnych opinii odnosnie Ortomix.... jednak musze stwierdzic iż zadwolona nie jestem... Po podpisaniu umowy na leczenie i kolejnych wizytach mam wrażenie iz DR przyjmuje mnie z wielką łaska, nic nie tłumaczy odnosnie postępów leczenia, nie tłumaczy co bedzie robić... :( mam wrazenie ze chce jak najszybciej sie pozbyć mnie pacjęta z gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś
olga0850 Re: Ortomix - kto zna ? 15.08.18, 09:13 Ortomix Lublin. Ostatnio byłam zapisana na usunięcie zęba mlecznego u dziecka. Ząb musiał być szybko usunięty gdyż miał dużego ropnia pod spodem. Przyjemna atmosfera ???? Serio ??? A może niekompetencja stomatologa i całkowity brak podejścia do dzieci? zostałam wypuszczona z zębem znieczulonym do połowy i nie zakończonym zabiegiem , bo dziecko zaczęło panikowac a dentystka nie umiala sobie poradzić z tym problemem . Całkowicie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś