leniak 06.08.09, 12:09 do redakcji GwP mailto:redakcja@lublin.agora.pl ja już napisałem -odzewu oczywiście brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Re: Piszmy listy w obronie lasów 06.08.09, 12:10 a oto adres: redakcja@lublin.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twuj lekarz Re: Piszmy listy w obronie lasów IP: *.236.72-86.rev.gaoland.net 06.08.09, 13:36 a co NA to gwiazda regionu Januszek Pali malpka -moze jakies doniesiene do prokuratury zrobi na tego ekologa inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman znow wypuścili cię konowalski.... IP: *.centertel.pl 06.08.09, 13:39 z izolatki. Nałóż sobie kaganiec z błotnikami na pysk bo plujesz pianą niedorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Januszek jebie 06.08.09, 13:40 i zajmuje się Kaczyńskimi... gdybyś go spytał o Brzuszkiewicza, pewnie nie wiedziałby o kogo chodzi - długoletni pijacy słabą mają pamieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leniaku.... IP: *.centertel.pl 06.08.09, 13:37 nie odpowiedzą Ci bo Cię nie lubią :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ptrzesadzasz, nie wszyscy..... IP: *.centertel.pl 06.08.09, 13:44 z GWL są tacy. Znam kilku normalnych. A Brzuszek powinien podać się do dymisji. Ja na jego miejscu spaliłbym się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak są jacy tacy 06.08.09, 13:47 ale i tak nie odpowiedzą na taki oto list: "w sprawie kompostu Red Brzuszkiewicza No to jak? Rozmawiamy o kompostowaniu tej trawy? W tym swoim zaciskaniu zębów jesteście nawet całkiem zabawni… W tej sprawie i w innych też… Pzdr. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie posądzasz ich.... IP: *.centertel.pl 06.08.09, 13:54 o żadne ludzkie uczucia? A może im po prostu wstyd za vice-szefa? GWL to nie tylko Naczelna, Vice. Są tam też normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak zaraz jeszcze mniej mnie polubią 06.08.09, 13:55 pisałem im już kiedyś o bałaganie na ich stronie teraz czas na pokaz tego o co mi chodzi: Zrzut ekranu strony GwP widzicie obrazek? to ludzie z Czerniejowa... a podpis widzicie? fajna zabawa? ... też nie odpiszą bo nie lubią mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ja nie piszę o..... IP: *.centertel.pl 06.08.09, 14:05 rzetelności gazety tylko o tych którzy tam pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak hmm 06.08.09, 14:17 pan który pracował w starej siedzibie na dole w stróżówce był bardzo ok. dziewczyny z działu ogłoszeń też przesympatyczne... o i Józefczuka lubię - nie wiem za co ale lubię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leniak teraz się obawiam że ich zwolnią 06.08.09, 14:18 dysyplinarnie za to ze ich lubię... stracą zaufanie pracodawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman och! leniaku! IP: *.centertel.pl 06.08.09, 14:37 to z Waści zajebiście groźna i ważna persona skoro sama znajomość z Tobą rozpier....dziela pół GW w Lublinie! Odpowiedz Link Zgłoś
leniak o tak waznym jesteśmy okropnie 06.08.09, 14:40 pluralis majestatis - nie bez powodu... zoogospodarstwo jest wazne bosmanku i dlatego nie odpiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie bądź taki :-) IP: *.centertel.pl 06.08.09, 15:17 lub ich trochę :-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak wiecie co znalazłem? 06.08.09, 19:27 ha 24 czerwca tatianack tak apelowała: Nie wywoźmy skoszonej trawy do lasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman wspieram Cię leniaku - idę też na odsiecz IP: *.centertel.pl 07.08.09, 09:01 Panu B. ogrody.gazetadom.pl/ogrody/1,72015,3633884.html www.kompostowniki.pl/kompost_1.php myślę, że na początek wystarczy. A to przy okazji: www.ekoinfo.pl/art.php?action=more&id=564&idg=2 Odpowiedz Link Zgłoś