Dodaj do ulubionych

Politechnika Lub. i ilosc semestrow na studiach

11.08.09, 15:37
Czy ktos dysponuje pewnymi informacjami nt. ilosci semestrow ktore nalezy
zaliczyc od roku akademickiemgo 2009/2010 aby uzyskac tytul inzyniera na tej
uczelni.
Z niepewnego zrodla wiem, ze nie jest to siedem, a dziewiec semestrow.
Obserwuj wątek
    • dociek Re: Politechnika Lub. i ilosc semestrow na studia 11.08.09, 15:40
      Polecam Google i witrynę Politechniki. Oraz telefon.
      • mariuszmazurek.pl Re: Politechnika Lub. i ilosc semestrow na studia 11.08.09, 16:43
        Polecam skorzystac z polecanych przez Ciebie zrodel i wtedy wypowiadac sie.
        Jesli uda Ci sie uzyskac informacje to prosze o wskazanie gdzie, bo byc moze ja
        zle szukam.
        Na politechnice bylem osobiscie, nikt nie potrafil nic konstruktywnego powiedziec.
        • Gość: bosman skoro na uczelni nie wiedzą... IP: *.lublin.mm.pl 11.08.09, 20:30
          i nie potrafią udzielić podstawowych informacji to olej taką uczelnię. Przecież
          ona Ciebie już olewa...
    • qqbek Re: Politechnika Lub. i ilosc semestrow na studia 12.08.09, 10:20
      mariuszmazurek.pl napisał:

> Czy ktos dysponuje pewnymi informacjami nt. ilosci semestrow ktore nalezy
      > zaliczyc od roku akademickiemgo 2009/2010 aby uzyskac tytul inzyniera na tej
      > uczelni.
      > Z niepewnego zrodla wiem, ze nie jest to siedem, a dziewiec semestrow.

Z pewnego źródła wiem, że niektórym na polibudzie udaje się studiować nie 7, nie
      9 ale naście semestrów ;)
      Zdarza się to najczęściej osobnikom nie dającym sobie rady z wyszukiwaniem
      informacji i nie posiadającym umiejętności czytania ze zrozumieniem.
      Inżynierskie zaoczne na Informatyce to 9 semestrów, a na przykład na Mechanice i
      budowie maszyn już tylko 7.
      A wiem to po 3ch minutach szukania w Internecie... więc jednak te informacje
      gdzieś są.
      • Gość: aasiula1 Re: Politechnika Lub. i ilosc semestrow na studia IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 12.08.09, 11:38
        jakiś czas temu na budownictwie dzienne inż. trwały 7 semstrów a
        zaoczne 9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka