Dodaj do ulubionych

Marcin Gortat: Co zrobię z 34 milionami dolarów?

IP: *.toya.net.pl 10.09.09, 18:25
Gwiazda, milioner ale nadal Człowiek !!Marcin jesteś Dumą Polski i Łodzi !!!!!
mam nadzieje że Będziesz zawsze taki jaki Jesteś teraz i palma Ci nie odbije
;) !!!!!Pozdro z Łodzi KM ŁKS !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: Marcin Gortat: Co zrobię z 34 milionami dolar IP: 91.193.160.* 10.09.09, 19:06
      Marcin - pelen szacun dla CIebie :) Szkoda ze nie mozesz latac bo wlasnie
      chcialem zaproponowac lot paralotnia :) hehehe

pozdrawiam i powodzenia !!!
    • Gość: artuditu 34 miliony...nie moralne IP: *.lodz.mm.pl 10.09.09, 19:58
      Ty który to czytasz, gdybyś nawet stawał na głowie w swojej pracy i wykonywał ją rzetelnie i uczciwie a wracałbys wypompowany jak gumowy materac to i tak takich pieniedzy nie osiągniesz, mimo iz byłbyś wzorem cnót. I dlatego jest to nie moralne.
      • Gość: Łodzianin Re: do artuditu IP: *.lodz.mm.pl 10.09.09, 20:19
        niemoralnie pisze się łącznie - uzupełnij wiedzę z podstawówki jeśli
        ją w ogóle ukończyłeś. Spocznij.
        • Gość: artuditu Re: do artuditu IP: *.lodz.mm.pl 11.09.09, 07:48
          Rzeczywiście, jak mogłem popełnić taki podstawowy błąd, dziękuję Panie profesorze za poprawienie mnie.
      • Gość: menton Re: 34 miliony...nie moralne IP: *.ms.lnet.pl 11.09.09, 23:13
        Niestety, takie prawa rządzą showbiznesem, którym przecież jest także NBA.
        Niestety dla nas, którzy zatyramy się w pracy i nie zarobimy ułamka tego co
        Marcin czy inne gwiazdy. Być może jest to niemoralne, ale ten gość daje z siebie
        wszystko żeby to "umoralnić" poprzez zaangażowanie i zarażanie ludzi pozytywną
        energią na masową skalę, czego ja czy inny Kowalski przecież nie potrafi :)

Jestem dla niego pełen uznania, dawno nie widziałem sportowca o takim podejściu
        i charakterze. Życzę mu tylko, żeby był jak najdalej od wody sodowej w dalszej
        karierze.

Dodając jeszcze do posta o tym czy to jest moralne - powiem, że w życiu nie
        chodzi tylko o pieniądze i trzeba wyzbywać się zawiści.
    • Gość: snake Marcin Gortat swój chlop ! IP: *.toya.net.pl 10.09.09, 20:56
      Tak trzymać ! Zdrowe podejście jest najważniejsze i to, że głównym celem jest coś osiągnąć a nie ile zer na koncie. Łódź pozdrawia i trzyma kciuki !
    • antyk-aczor Marcin Gortat: Co zrobię z 34 milionami dolarów? 11.09.09, 08:27
      Skontaktuj się z Ojdyrem, on już będzie wiedział!
    • beladonna5555 Marcin Gortat: Co zrobię z 34 milionami dolarów? 11.09.09, 16:49
      Super z ciebie gość! Gratulacje! Trzymam kciuki za dalsze sukcesy!
      • Gość: re Re: Marcin Gortat: Co zrobię z 34 milionami dolar IP: 195.205.202.* 12.09.09, 16:39
        pilnie kupie 3 bilety na mecze polaków w kosza,oczywiście w łodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka