Gość: fan102 IP: *.159.rev.vline.pl 15.11.09, 19:14 popik i chudzik razem z niemczykową robia czystkę barany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodziak Organika gorsza od słabeusza IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.09, 19:46 wiele spraw wygląda inaczej niz mówi to Marcin Chudzik, wiec nie dziwi mnie odejście Pasińskiego myślę, że to dopiero początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Organika gorsza od słabeusza IP: 188.33.225.* 15.11.09, 20:38 Chyba zamiast pierwszej czwórki będzie walka o utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty prezio Organika gorsza od słabeusza IP: *.toya.net.pl 15.11.09, 20:50 Ten Chudzik to jest normalny cwaniaczek. Najpierw nie płaci człowiekowi a później mówi do mediów ,że ten nie wywiązywał się ze swoich obowiązków. Ludzie to jest jakaś paranoja... I taki klub który nie szanuje ludzi którzy, włożyli w niego serce wcześniej czy później musi paść. I jeszcze niech pan prezes powie ile jest kasy winny rugbistom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Organika gorsza od słabeusza IP: *.euro-net.pl 15.11.09, 21:23 Tytuł trochę przesadzony. Białystok to nie taki słabeusz i wczoraj to udowodnił. a Pan Chudzik niech bierze się do roboty, a nie gadania. Bo jak na razie tylko gadanie mu wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek52 Organika gorsza od słabeusza IP: 195.117.116.* 15.11.09, 22:04 Panie trenerze i Panie prezesie to nie presja was przerosla a brak samo oceny i brak dobrego trenera jakim byl pan Pasinski i samochwalstwo pana Prezesa i niektorych zawodniczek.tak trzymac i obytak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
musia-l1978 Nagłośnienie w hali 16.11.09, 10:50 Przez cały mecz zrozumiałem może ze dwa słowa wypowiedziane przez komentatora... a takto tylko zlewający się z szumem bełkot :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek52 Organika gorsza od słabeusza IP: 195.117.116.* 16.11.09, 20:06 Panie redaktorze odnosze wrażenie że Pan nie byl na tym meczu,skoro Pan pisze że drużyna z Bialegostoku to slabełusz to co pisac o Budowlanych? Sam niewiem jak to nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś