przyslowie 02.12.09, 20:55 Pozdrawiam serdecznie Szanownego Mojego Dyrektora mojej dawnej budy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść 02.12.09, 21:04 Pan Dyrektor mi wybaczy, ale to z pośpiechu. Przepraszam najmocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazelina Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 21:47 > Pozdrawiam serdecznie Szanownego Mojego Dyrektora mojej dawnej budy. ale lizuska. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść 02.12.09, 23:09 Też pozdrawiam Pana Dyrektora :-) a dzisiaj w Faktach wypowiadała się Mariola Włodarczyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść na... IP: *.32.rev.vline.pl 02.12.09, 23:07 jakas bzdura totalna. komu naprawde przeszkadza zasloniecie pominika na jedna noc? farsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 08:45 Komu zalezy na zaslonieciu Kościuszki i jaki ma w tym interes - o to lepiej zapytać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.09, 20:57 > Komu zalezy na zaslonieciu Kościuszki i jaki ma w tym interes - o to lepiej > zapytać.... No właśnie - komu? Bo jak na razie, to mam wrażenie, że zależy na tym jedynie dziennikarzom wyborczej, dla których jest to jedyna "afera" jaka są w stanie opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAti Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść na... IP: *.warszawa.mm.pl 03.12.09, 00:41 FAscynujące z czego to zrobi aferę GŁ. Szkoda, że z taką pasją nie tropi dlaczego kolej w łódzkiem jest tak w fatalnym stanie za to czas na duperele i walkę polityczną to ma. Otóz drodzy Państwo wreszcie w ładze w Łodzi robią sylwestra z prawdziwego zdarzenia na publicznym miejskim placu a nie w centrum handlowy. Ale wam jest źle bo Wam przeszkadza to, że w Łodzi wreszcie coś się robi. Namawianie ludzi aby nie przyszli z powodu przysłonięcia pomnika to granda w biały dzień. To robienie z Łodzi miejsca w którym nic się nie dzieje. Rozumiem, że taki jest cel lewicy i PO rządzącej w Łodzi - zatrzymać miasto w stagnacji i braku czegoolwiek. CZy wy jesteście w stanie zaoferować coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamshe Twoje zaangazowanie dorownuje tylko twojej .... IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.12.09, 03:44 glupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Twoje zaangazowanie dorownuje tylko twojej .. IP: 195.8.101.* 03.12.09, 09:38 Pisz o innych głupocie i zapomnij o swojej. Dalej zajmuj się głupotami typu zasłonięty na noc pomnik czy nie a potem gardłuj, że istotne sprawy nie są rozwiązywane. Ale cóż spodziewać się po człowieku który mówi o głupocie innych a swojej nie zauważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 08:49 > FAscynujące z czego to zrobi aferę GŁ. Szkoda, że z taką pasją nie > tropi dlaczego kolej w łódzkiem jest tak w fatalnym stanie za to > czas na duperele i walkę polityczną to ma. Otóz drodzy Państwo > wreszcie w ładze w Łodzi robią sylwestra z prawdziwego zdarzenia na > publicznym miejskim placu a nie w centrum handlowy. Z tego jestem zadowolony - jak chyba większość osób tu dyskutujących... > Ale wam jest źle > bo Wam przeszkadza to, że w Łodzi wreszcie coś się robi. Przeszkadza nam, że robi się idiotyczne posunięcia z niewiadomych przyczyn - a jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie chodzi o pieniądze... > Namawianie > ludzi aby nie przyszli z powodu przysłonięcia pomnika to granda w > biały dzień. Grandom jest zasłanianie pomnika, że zdejmowanie trakcji.... Pewnie tylko dla zwiększenia wydatków, czyżby kolejny słomiany interes (jak w "Misiu")? > Rozumiem, że taki jest cel lewicy i PO rządzącej w Łodzi - > zatrzymać miasto w stagnacji i braku czegoolwiek. Tylko czemu do tego mieszasz Lewicę i PO? > CZy wy jesteście w > stanie zaoferować coś innego? Można sobie przypomniec jeden z finałów WOŚP na placu wolności - o dziwo nie trzeba było zasłaniać pomnika ani zdejmować trakcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.09, 20:57 > Przeszkadza nam, Wam? To ilu Was tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść IP: 78.8.192.* 06.12.09, 22:13 > > Przeszkadza nam, > > Wam? To ilu Was tam jest? Tym, którzy piszą, że przeszkadza? I czy coś oprócz czepiania się słówek przeczytam? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Można też przyjść. Z kosami na sztorc. 03.12.09, 08:18 Czapkami można zasłaniać obiektywy kamer, a do wozów transmisyjnych prać z wiśniowych armat. Poza się zabrać za struganie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść na... IP: *.toya.net.pl 03.12.09, 08:20 "To zadanie dla scenarzystów - tak wpleść Kościuszkę w noworoczny wystrój placu, by nikogo nie raził." - a nie dla scenografów? Odpowiedz Link Zgłoś
w.o.d.z.i.r.e.j Hitlerowcy w czasie okupacji Łodzi usunęli pomnik 03.12.09, 10:06 ...Kościuszki... Czyżby historia miała się teraz powtórzyć? Żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść na... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.09, 01:47 Kaczor, odbiło ci? Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 Wspaniały pomysł..... 04.12.09, 12:07 Brawo p.dyrektorze! Pomysł wspaniały! Zastanawiam się czasami,czy ci, co wymyślają takie nonsensy w ogóle ukończyli nawet szkołę podstawową?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Pani Grażyno Stępowska IP: *.lodz.mm.pl 04.12.09, 16:34 Rozumiemy, że wszystko, co jest przeciw robieniu czegokolwiek w Łodzi - jest dla Pani i Pani poleczników z SLD (dawniej PZPR) i PO - cool!!! Ale Wasze zdanie, łodzianie, którzy przyjdą się bawić na Plac (z KOściuszką, czy bez) - MAJĄ W DU...PIE. Więc przestańcie jątrzyć i siać nienawiść w ludziach. Zajmijcie się swoimi aferami i ich wyjaśnianiem, bo czeka Was sporo roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry110@wp.pl Nie przyjsc - to jest idiotyzm IP: *.cpe.netcabo.pt 06.12.09, 17:01 mnie osobiscie osoba Kościuszki jest obojetna, tu chodzi o show i przycągniecie publiki żeby jak najwiecej kasy zostalo w miescie, a co Kościuszko ma wspolnego z naszym obecnym życiem i miastem - NIC NADA !!! zostawmy historie zapruchniałym historykom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Co możemy zrobić dla Kościuszki? Nie przyjść na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:36 Kończyłam III L.O. 15 lat temu Pan Dyrektor Kaczorowski uczył nas szacunku do Patrona. Jakim prawem jakaś Doda jest wazniejsza od naszego dobra lódzkiego? Ja idę na Sylwestra do Manu, tam Kościuszkę zaprosili.. Odpowiedz Link Zgłoś