Gość: Dr_Marek IP: *.toya.net.pl 10.02.04, 00:09 Wchodzę czasem poczytać sobie opinie internautów na tym forum. Robię to coraz rzadziej, gdyż nie da się was już czytać prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodzianin Re: Forum Debilum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 00:18 Bo my łodzianie to głupiutkie troszku jesteśma.Nie mamy o czem pisać bo i po co ,jak i nie praktykuja sie za bardzo.Nie chce nam się nic , bo to lubimy bardzo.Najlepiej lubima jak robio coś za nas bo same to my nic nie umiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Ja cię! Ake fajny łodzianin! 10.02.04, 00:28 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Taki z ciebie Łodzianin, jak z koziego ogona pudernica z lusterkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Pudernica Borowa 10.02.04, 10:31 szprota napisała: > IP: *.bory.cvx.ppp.tpnet.pl > > Taki z ciebie Łodzianin, jak z koziego ogona pudernica z lusterkiem. Szproto, choc urodzilem sie gdzies tam, mieszkam gdzies tam to czuje sie lodzianinem. I co mam z tym fantem zrobic? Dzierż sęk w Pasłęku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Forum Debilum IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 00:33 pojechaliście bez sensu panowie. łodzianie zawsze będą kojarzyć mi się z osobnikami, którzy mówią,że brakuje im kasy na kino, wyjazdy na porządne koncerty, jakieś akcje,wystawy, ale ZAWSZE mają kesz na wyprzedaż, najlepiej w galerii łódzkiej.(dzięki temu łodzianie w rozmowach często posługują się słowem galeria:) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Nie, nie 10.02.04, 01:55 Mylisz pojęcia. Przeciętny łodzianin nie ma keszu na wyprzedaże w galeriach, tylko na parkingi przed nimi. A poważniej: to chyba akurat nie jest kosntytucyjna cecha łodzian, raczej ogólnie Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Tak, tak IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 13:05 raczej jest to cecha mocno wyróżniająca łodzian. nie prowadziłem badań, ale moja znajomość szacownego środowiska tego miasta jest dość rozległa.doprawdy bijecie wszystkich na łeb w staraniach, by być trendy.dlatego to miasto jest tak smutne.nic na serio, żadnych większych przeżyć,jedynie dobre wrażenie w mieście wyjaskrawionego ubóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Tak, tak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 13:21 Powinieneś zakończyć socjologię bo tak przedstawiasz swoje opinie jakbyś poprzedził je setkami badań. A swoja drogą wśród moich znajomych akurat nie zawsze mamy na wyprzedaże ale na teatr prawie zawsze i patrząc po zapełnieniu sal podobnych jest chyba dużo więcej. Więc mów za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Forum Debilum ha ha IP: *.gic.sk, / *.casablanca.cz 10.02.04, 06:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16411 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Forum Debilum 10.02.04, 13:39 Jakaś diagnoza doktorku? Kiedyś Vladip napisał bardzo mądrze, że opini na temat Forum i poziomu dyskusji nie powinni wyrazać ci, którzy tylko czytają. Bo to trochę nie fair, trochę jakby się oglądało telewizję i marudziło że program nieciekawy. Ale to jest Forum, interaktywne Forum które może tworzyć każdy. Więc jesli uważasz, że poruszane są tu nieciekawe tematy, to może sam zaproponuj coś, co według Ciebie jest godne uwagi, może i innych zainteresuje. Samym marudzeniem nic nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś