Gość: fatal Do nauki nieuki a nie do kina !!! IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 10:00 wiedza to potęga ,a nie jakies tam sklepiki i festiwale dla starych pryków Odpowiedz Link Zgłoś
vicary Plus Camerimage. Wyprowadzka? 06.02.10, 10:35 Nie mam nic przeciw budowie centrum. Miasto daje grunt i infrastrukturę pan Zydowicz ze sponsorami buduje. Proste jak budowa cepa. Nie pasuje nich szuka dalej frajera który wyda w ciemno 500 baniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:25 zapraszamy do krakowa bo u nas kasę się znajdzie. na tramwaj na kawałku żeby zarobić 3 minuty na czasie przejazdu wydali nasi włodarze ponad 500 mln, to dregie 500 też się znajdzie. tylko mają wybudować to wskazane firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.lodz.mm.pl 06.02.10, 10:54 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, latem przyszłego roku ekipy budowlane wyburzą najmniej funkcjonalny z czterech pawilonów (8A), i na jego fundamentach zaczną stawiać wielopoziomową salę kongresową na 2,5 tys. miejsc siedzących. Koncepcję architektoniczną przygotuje biuro ADS. Międzynarodowe Targi Poznańskie zorganizowały rok temu 1900 kongresów i zjazdów, na których gościło 475 tys. osób. To aż o 200 tysięcy (!) gości więcej, niż dwa lata temu. Poznań - obok Warszawy - to bez wątpienia największy ośrodek kongresowy w Polsce. - Ta sala kształtem przypomina trochę wieloryba, tak właśnie wygląda jej dach - mówi dyrektor ds. inwestycyjnych MTP Stanisław Bielazik. W środku znajdą się ruchome schody, panoramiczne windy, elewacje ze szkła. Na parterze będzie mieścić się foyer, które będzie można przeznaczyć na powierzchnię wystawienniczą. Na górze powstanie amfiteatr. - To na razie tylko wizualizacja. Chcemy rozpocząć inwestycje jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.cdma.centertel.pl 06.02.10, 10:58 nrgocjacje z szantażystą są zawsze ryzykowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajdołek Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:06 a może lepiej wyprowadzić Żydowicza? Mam dość nie ruszalnych świętych krów z PiS-u. Jak się przyssą do stanowiska to zniszczą wszystko, a nie dadzą się oderwać. Kropa by się ratować wydał na igrzyska całą kasę miasta. Teraz Żydowicz jak nie dostanie kasy to zabierze "swój prywatny festiwal". A goń się prymitywie, wracaj do Torunia do swojego Rydzyka. Rób swój prywatny festiwal za jego pieniądze, albo Kobylańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:12 niech odda to co dostał od Kropy i niech spada do Rydzyka. Może tam zrobić centrum dla swoich. Radio Maryja pasuje na centrum kultury istot podobnych Żydowiczowi. Ludziom rozumnym i tak będzie bliżej do Łodzi i jej tradycji filmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lion Ciekawe czy ŁKS rozlicza się z publicznych IP: *.astral.lodz.pl 06.02.10, 11:45 pieniędzy, które ze strachu przed bandą podpitych lumpków przyznała mu ZDrada Miejska z Kasprzakiem na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolon łódź filmowa istniała i bedzie istniec bez M. Ż. IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 12:13 Po co ten raban i sikanie pod siebie? Żydowicz to tylko mały człek i do tego bez pieniędzy jak się okazuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madagaskar Wypad z naszego miasta toruniaku !! IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 12:16 idz robic syf i bawic sie za pieniadze toruniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruniak Re: Wypad z naszego miasta toruniaku !! IP: *.12.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 06.02.10, 15:25 a my go w Toruniu nie chcemy. Radio Maryja i Rydzyk to jeszcze nie cały Toruń.. Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Wypad z naszego miasta toruniaku !! 07.02.10, 18:15 Pan Madagaskar był w Toruniu? Trochę ładniej niż w Łodzi niestety. Pomimo bytności ojca rydza. A w Łodzi co zostaje?? Biedne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorg Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.51.rev.vline.pl 06.02.10, 12:19 Też się wyprowadzam z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek W Re: Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 12:22 Mam pomysł na firmę. Bedzie super! Wszyscy będą zadowoleni! Daj mi proszę pięćset tysięcy złotych bo mi brakuje do miliona. Resztę dadzą inni. Nie powiem kto, bo to moja sprawa! Na co wydam. Niech Cię to też nie interesuje - tylko daj mi pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicary Re: Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 13:12 I jeszcze obiecaj że wszystko oddasz w dwóch ratach , jak będziesz miał i jak będziesz chciał ale co tam pieniądze , prestiż się liczy i parę ciepłych posadek dla krewnych i znajomych króliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 13:38 A tymczasem żenujace włądze Łodzi oraz POwska hołota nawet nie ma zamairu wytłumaczyć łodzianom co się dzieje. Uznali, ze żenujacy komunikat na stronach urzędu wystarczy łodzianom. Ot jak nowa pseudowłądza traktuje mieszkańców maista autentycznie zaniepokojonych całą sytuacją. Wypowiada się katarasińska w swoim typowym stylu PZPRowskiej cwaniary. Ta kobieta nic przez 12 lat nie zrobiła dla Łodzi natomaist zawsze wtrynia swojego nochala tam gdzie nei powinna. CZas wykopać nieroba z Sejmu niech zacznie zarabiać na życie uczciwą pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skończ nagonkę ponad 20 wpisów tego samego człowika IP Toya:: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:30 marek, elmo, madagaskar, hohlik, cep, Bolek W, popatki, michał, jan,łodzianin, fatal, chmiel, kolon, panas, maja, walas, ti, loom, harnas, muszka,.......---------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj se Jak nie wiesz co to PROXY to sie dowiedz :) IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 16:46 a ponieważ piana zalewa ci szare komórki to wskażę ci ścieżkę do wiedzy: pl.wikipedia.org/wiki/Serwer_po%C5%9Brednicz%C4%85cy i tak oto niespodziewanie poniosłem oświaty kaganiec... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: ponad 20 wpisów tego samego człowika IP Toya: IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 17:02 powtarzasz się klakierze w dodatku robisz dokładnie to o co posądzasz innych niestety zdradzają cię niedostatki stylu, ciężkie pióro i bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamshe Panie Zydowicz krzyz na droge tylko rozlicz sie... IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.10, 14:18 showmen od siedmiu bolesci. Nie udalo sie skok na kase i zgarniecie 40 mln. To teraz szantazowac nas bedzie ? Moze pan sie rozliczy z Toruniem wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,chmiel,kolon.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:37 panas,maja,walas,ti,loom,harnas,miszka,marek,elmo,madagaskar, Bolek W,łodzianin - człowieku o tych nikach uspokój się, albo zasięgnij porady lekarskiej. Normalni ludzie cenia Żydowicza i nie jestes w stanie ich swoją manipulacją zniechęcic to tego co Zydowicz chciał dla Łodzi zrobić. Jesteś małą pchełką, która skacze i kąsa i nic nie potrafi więcej.Twoje IP jest zdemaskowane - pozatym twoje niki tworzą pewną czytelną całość - na dodatek jestes mało inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajans Re: Panie Zydowicz krzyz na droge tylko rozlicz s IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 12:51 przy okazji niech się wytłumaczy z przejęcia nieruchomości w Toruniu: www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=1332&NrSection=1&NrArticle=161495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldorf To forum pokazuje 1 rzecz, potrzebne referendum IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 14:32 Jesli to forsa podatnika, to podatnik ma o niej decydowac. Wiec czekamy na referendum. Juz jedno pokazalo czego chca łodzianie, czas na kolejne w sprawie Camerimage. Demokracja w klasycznym amerykanskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uspokój się waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,chmiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:40 Facet z tym nikami uspokój się, zajmij się czymś pozytecznym - np. odsniez przed domem......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go1 *.toya.net.pl to sporo komputerow w Łodzi palancie IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 15:23 po co wiec gadasz jak sie nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ujadaniu Re: *.toya.net.pl to sporo komputerow w Łodzi pal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:05 Ty się znasz na swoich nikach - do odsniezania mówie , a nie ujadasz i obrażasz wartosciowych ludzi zazdrośniku...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: *.toya.net.pl to sporo komputerow w Łodzi pal IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 17:13 przestań pie-przyć od rzeczy i jak już robisz PR klakierze jeden, to chociaż pisz na temat a nie tylko wycieczki personalne i prymitywne zaczepki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 17:00 To ty masz problem z osobowością, nie dość że sam zmieniasz nicki to jeszcze piszesz ten sam bełkot. Powtarzasz się, więc łatwo cię zdemaskować, klakierze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 05:04 słuchaj gosciu jakies papatki co sie tak goraczkujesz jakbyś miał coś na sumieniu - śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 11:29 to nie ja zacząłem ten bezsensowny wątek, wycieczki personalne pod moim adresem rozpoczął osobnik podpisujący się jako nandik ale jest to postać fikcyjna, posługująca się różnymi nikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 12:49 a poza tym to tez nie lubie Marka Żydowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 12:57 > a poza tym to tez nie lubie Marka Żydowicza ja tego nie napisałem, nie podszywaj się pode mnie - wymyśl sobie inny nick niż papatki prawdziwe papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 13:17 juz sam nie wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: waldorf,hohlik,cep,popatki,michał,jan,fatal,c IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 14:29 papatki papatki papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratm Camer szansa a Łódź tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:36 Źle się dzieje. Poltyka to gnój, projekt Gehrego to ryzyko ale i ogromna szansa dla miasta. W Łodzi kilka lat temu mieszkało ponad milion ludzi teraz około 800 000 i nie jest to wina pana Żydowicza tylko władz. POlitycy nad którymi nic tylko sie politować od lat nie potrafią zrobić nic by to zmienić, boją się ryzyka a szerzą fasadowe działania przez które Łódź nabiera wody. Pan Żydowicz przynajmniej na czas festiwalu potrafi wypełnić hotele i wnieść życie w tą łajbę. Jestem z panem panie Marku, 3MAM KCIUKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkańcy Re: Camer szansa a Łódź tonie IP: 109.243.175.* 07.02.10, 14:55 Ponad Milion, 800 tyś - skąd ty masz te dane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacieee Re: Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 14:36 Żydowicz znów musiał o sobie przypomnieć, Klasyczny przypadek człowieka który nie może żyć bez WROGÓW i ciągłego KONFLIKTU, do PSYCHIATRY go!!! Szkoda tylko że festiwal faktycznie fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:49 A zrób coś w Polsce uczciwie bez konfliktu i układania się z idiotami. Sam widzisz, że duzo osiagnął bo festiwal to jego dziecko - takiego awanturnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Na 70 komentarzy ponad 20 jednego faceta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:45 Czy to jest dyskusja, czy udawanie niechęci do Zydowicza. Facet lecz swoje kompleksy przed lustrem, a nie przed kompem w kapciach - żałosny człowieku, nie dorastasz do Marka Zydowicza i otym wiesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Na 70 komentarzy ponad 20 jednego faceta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 16:03 Czyżby? patrz, mam to samo IP co ty. Piszesz sam do siebie? wariat! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: Na 70 komentarzy ponad 20 jednego faceta... IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 16:56 > Facet lecz swoje kompleksy przed lustrem, a nie przed kompem hm, już to gdzieś czytałem o tych kompleksach... to pewnie też ty pisałeś... tylko podpisałeś się inaczej "pająk" ale niestety Twój styl cię zdradził - po prostu bełkoczesz... kiepski z ciebie piarowiec, musisz jeszcze trochę popracować nad stylem ... i poczytać więcej o komputerach: pl.wikipedia.org/wiki/Serwer_po%C5%9Brednicz%C4%85cy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do papatki Re: Na 70 komentarzy ponad 20 jednego faceta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:14 i tacy jak ty chcą decydować o CŁC - śmieszne. Tak to nie jest impreza dla wsciekłych i zajadłych pełnych nienawiści nierobów - dlatego tak cię ten feswtiwal przeraża i drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: Na 70 komentarzy ponad 20 jednego faceta... IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 02:02 > Tak to nie jest impreza dla wsciekłych i zajadłych pełnych > nienawiści nierobów - dlatego tak cię ten feswtiwal przeraża i jesteś śmieszny i żałosny zarazem :) poczytaj swoje posty a zrozumiesz kto jest bardziej zajadły... ...klakierze ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokus Re: Na 70 komentarzy ponad 20 jednego faceta... IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 12:48 ten papatki to jakis zacietrezwiony imbecyl Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Właśnie: Nandi dwoi się i troi 06.02.10, 22:38 Nandi, wcześniej "głos z sali" i dziesiątki innych, zwykle z neostrady. Wszystko JEDNEGO autora, który zdecydowanie popiera Marka Żydowicza. Cechy rozpoznawcze: pierd.dolenie o dorastaniu Żydowiczowi do pięt, dorastaniu w ogóle, o tym co wielkiego Żydowicz zrobił dla miast, lub dokonał tak ogólnie. Bardzo częste zmienianie tematu, ataki ad personam, unikanie dyskusji merytorycznej, w tym o szczegółach finansowania inwestycji. Straszenie tonięciem Łodzi pozbawionej Camerimage (brak tlenu byłby mniej dotkliwy ;-)), itd. itp. Co ważne: to naprawdę robi jedna osoba! Można to poznać po stylu, błędach językowych, powtarzających się atakach. Aha, ja też jestem aktywny. Tylko ja używam jednego logowanego nicka, co oznacza, że tylko jedna osoba wysyła te maile. I nie udaje innych, nie udaje tłumu, większości. A co najśmieszniejsze, to wcale nie jestem przeciwnikiem zbudowania CŁC. BYĆ MOŻE to się nam opłaci, BYĆ MOŻE warto realizować akurat projekt Gehry'ego. Na pewno WARTO utrzymać Camerimage w Łodzi, ALE NIE ZA WSZELKĄ CENĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: Właśnie: Nandi dwoi się i troi IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 02:45 > Nandi, wcześniej "głos z sali" i dziesiątki innych, zwykle z neostrady. Wszystk > o > JEDNEGO autora, który zdecydowanie popiera Marka Żydowicza. Cechy rozpoznawcze: > pierd.dolenie o dorastaniu Żydowiczowi do pięt, dorastaniu w ogóle, o tym co > wielkiego Żydowicz zrobił dla miast, lub dokonał tak ogólnie. > Bardzo częste zmienianie tematu, ataki ad personam, unikanie dyskusji Dokładnie, oprócz tego do jego rysu psychologicznego dodałbym jeszcze nieznajomość internetu :) nauczył się zmieniać nicki, o co zresztą posądza innych (jak mawia przysłowie: nie oceniaj innych podług swojej miary!) ale jest zbyt ograniczony albo leniwy żeby zrozumieć co to bramki internetowe, proxy i maskowanie IP. Słowem, typowy bezczelny, etatowy piarowiec, tylko że leniwy i nieudolny w tym co robi :))))) Serdecznie Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
marzyciel45 Panu Żydowiczowi znowu palma bije. 06.02.10, 15:04 Przez wiele lat doił Łódź. Ale nie wystarcza mu już finansowanie samego Festiwalu, chce żeby miasto dało mu setki milionów, bez żadnej gwarancji na powodzenie całego zamysłu. A może tak panie Żydowicz postara się pan także o inne środki niż publiczne. Może jakaś firma panu da te pieniążki. Pewnie nie, bo ona chce wiedzieć na co wydaje pieniądze. Pomysł był dobry ale nie jest pan święta krową. Żeby dostać pieniążki trzeba dać gwarancje, że zostaną one wydane rozsądnie, a nie wg czyjegoś widzimisię. To między innymi dlatego wyleciał prezydent Kropiwnicki ze stołka. Życzę powodzenia w innym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: Panu Żydowiczowi znowu palma bije. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:17 Jak to doił Łódź, przecież to Łódź 12 baniek na tej imprezie w tym roku zarobiła. Dziwne, ale komputer przecież wszystko zniesie - adijos awanturnicy. Pozdrowienia dla wybitnego człowieka jakim jest Żydowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjur Plus Camerimage. Żydowicz znowu straszy wyprowa... IP: *.152.156.176.dsl.dynamic.eranet.pl 06.02.10, 15:10 Niech przesienie Camerimage do... Aleksandrowaa ... Kujawskiego, będzie miał bliżej z Torunia. Tego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka A co wy sie tak martwicie gdzie przeniesie - a co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:28 a co wam do tego pilnujcie swojego nosa i interesu. To jego Festiwal nie wasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Plus Camerimage. Żydowicz znowu straszy wyprowa... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 15:21 "Żydowicz powiedział (...), że nie wie, co stanie się z budową studia filmowego Davida Lyncha w zabytkowej elektrowni EC 1." David Lynch chciał stworzyć u nas swoje studio, bo spodobała mu się Łódź, a nie pan Żydowicz! Rozumiem, że można być megalomanem, ale słowa tego człowieka to już doprawdy, hucpa! Jeśli Camerimage miałby pozostać w Łodzi razem z kimś, kto czuje się ważniejszy od mojego miasta, to ja dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w sprawie D.Lyncha Re: Plus Camerimage. Żydowicz znowu straszy wypro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 16:02 Trzeba bylo czytac list Lyncha to bys zrozumial, ze to jest stanowisko Lyncha.On bedzie z Zydowiczem tam gdzie Zydowicz. Bo oni sie przyjaznai.Rozumiesz to slowo? P r z y j a z n i a! Walczak chcial Lyncha odsunac od EC1. Zydowicz nie pozwolil na to.Walczak zlecil Wycichowskiemu by zrobil projekt EC1 bez spaelnienia programu Lyncha.Zydowicz uratowal nie tylko interes Lodzi ale i wizerunek Lyncha. A ci wszyscy ktorzy pisza ze Zydoewicz ma znalezc prywatne pieniadze powinni sobie poczytac ze takie pieniadze na poziomie 200 mln Zydowicz wskazywal na bydowe CLC. Moze natomiast warto wreszcie pana Walczaka zapytac dlaczego pcha Lodz w wydanie ok 450 mln zlotych prywtnych pieniedzy na galerie sztuki? Dlaczego Walczak nie tlumaczy sie z budowy SSS na ktora Lodzianie beda musieli lozyc rocznie z prywatnej kieszeni ok 25 mln zlotych. Drodzy moi to jest sprawa dla Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Re: Plus Camerimage. Żydowicz znowu straszy wypro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 10:37 Mniej emocji, więcej konkretów, proszę! Pierwszy raz słyszę o jakimś liście Lyncha, ale rozumiem, że jako człowiek lepiej poinformowany - wskażesz mi miejsce, gdzie takowy znajdę (chętnie przeczytam). Nie "siedzę w temacie" (jak Ty) i jako "człowiek z zewnątrz" - widzę, przede wszystkim, butę bijącą od p. Żydowicza. PS. Rozumiem - co oznacza czasownik "przyjaźnić się" , lecz nie rozumiem - jakie Ci dałem podstawy, aby w to wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl [...] 06.02.10, 15:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Candrowicz = minigry amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:08 zakłamany gość z fundacj Projekt Łódź, który chce wywalić CŁC , a bieże olbrzymie pieniądze za nieudolne trzy palce - facet nie masz szans na ESK bo cienias jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc bzdur Re: Plus Camerimage. Wyprowadzka? IP: 109.243.5.* 06.02.10, 16:01 ludzie dajcie juz spokuj z tym koncem LESK 2016. Naprawde festiwal nie ma z tym nic wspolnego - poczytajcie na strnie Ministerstwa Kultury, szanse Lodzi nie maleja a moze nawet rosna - wiecej zgody i szansa na nowe wydarzenia w ktorych beda mogli uczestniczyc lodzianie. Ja sie zastanawiam - to naprawde nie musi oznaczac tragedii. Niech sie skonczą idiotyczne szantaze. Jakos nie widze kolejki miast chetnych na organizacje. W Toruniu nikt nie płacze po Festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Władze miasta bardzo żałują, ze straciły festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:24 Wielokrotnie o tym czytałem, że żałują, ze dopuścili do tego, że Camerimage wyszedł z Torunia - znowu nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: Troll z neostrady znowu zdemaskowany :))) IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 11:32 > Wielokrotnie o tym czytałem, hm, kiepski piarowcu, chyba znowu Ci nie wyszło; podpisujesz się Bacha a piszesz "czytałem" Twoje inne wpisy to Anka, nandi itp. jesteś kiepski w tym co robisz, musisz trochę jeszcze się podszkolić Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Plus Camerimage. Czy festiwal wyprowadzi się z ... IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 16:45 polecam artykuł: www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=1332&NrSection=1&NrArticle=161495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po pysku po nazwisku to po PYSKU !!! IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 16:52 > No cóż można się było spodziewać takiej reakcji ze strony p. > Żydowicza. Grabarzami marzeń o Łodzi - jako stolicy ESK są panowie > Jończyk, Berger, Kasprzyk, Walasek. Twój bełkot przypomina nieco stenogramy z komisji śledczej, lepiej popracuj trochę nad stylem, bo pisząc: "Grabarzami marzeń o Łodzi" stajesz się mało wiarygodny i śmieszny. Wskazywanie w jednym zdaniu opisu problemu jego rozwiązania oraz określanie kto jest dobry a kto zły świadczyć może o dość miałkim intelekcie piszącego... ...Tak jakby "białe było czarne, lub odwrotnie" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypalant facet z IP Toya - doszły ci nowe nicki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:21 Żalosny jesteś - ty naprawdę nic nie masz do roboty, nawet książek nie czytasz, a może byś umówił się z dziewczyna, albo obejrzał jakiś film psycholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papatki Re: facet z IP Toya - doszły ci nowe nicki. IP: *.toya.net.pl 07.02.10, 02:05 > Żalosny jesteś - ty naprawdę nic nie masz do roboty, nawet książek > nie czytasz, a może byś umówił się z dziewczyna, albo obejrzał jakiś > film psycholu. nie wiem o kim piszesz, bo *.toya.net.pl to kilkadziesiąt tysięcy użytkowników; ale co taki ignorant może o tym wiedzieć ponieważ jestem właśnie online to ci odpowiadam ...i nie zmieniam nicków tak jak ty, obłudny klakierku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Re: To nie ma sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:09 Pozdrawiam Hubar. Odpowiedz Link Zgłoś