Gość: Kasia IP: *.toya.net.pl 10.03.10, 23:29 ja już nie wiem co mam zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-jot Re: wydmuszka v9.2 IP: *.toya.net.pl 11.03.10, 13:56 Żal, że kolejna duża impreza znika z Łodzi. Stawiacie sprawę na głowie: jedna rzecz to partnerstwo prywatno-publiczne (zawsze trudne) i niech miasto dochodzi swoich roszczeń na drodze prawne, a druga - to Festiwal. Lepiej nie gnoić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'ola Re: Kłopoty Festiwalu Dialogu Czterech Kultur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 08:01 no tak kasiu, wydawało mi sie ze jestes kims innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 publiczne korytko 11.03.10, 08:02 To jest tak jak ktoś się przystawi do publicznej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Kłopoty Festiwalu Dialogu Czterech Kultur. Audyt? IP: 83.142.201.* 11.03.10, 15:49 Ja bardzo przepraszam,ale nasunęła mi się bardzo smutna refleksja, a mianowicie ,jak nas może szanować i chcieć z nami współpracować cały świat, jeżeli u nas ciągle wybuchają jakieś afery, potworne awantury. To wszystko co się dzieje, wokół tak bardzo pretiżowych festiwali, jakimi są Festiwal Dialogu ,Camerimige, napawa mnie i nie tylko, wielkim smutkiem.Dokąd my zmierzamy, w jakim kierunku.....Bardzo to wszystko jest przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha27 Kłopoty Festiwalu Dialogu Czterech Kultur. Audyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 16:55 Pani Knychalska(córka) zawsze była fermenciarą z ogromnym tupetem i bezczelnością.Dobrze,że wyszło szydło z worka,i najwyzszy czas temu zaradzić i uciąć,zarówno jak i jej dochody jak i rządzenie w tak fantastycznym wydarzeniu,jakim jest FD4K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecho Kłopoty Festiwalu Dialogu Czterech Kultur. Audyt? IP: *.51-88-b.business.telecomitalia.it 11.03.10, 17:39 za nim się wszyscy nakrzyczycie, naplujecie, może warto by wiedzieć gdzie leży prawda, posłuchać spokojnie obu stron i wtedy wyrażać mocno swoje opinie. Może to czysta polityka bo się zmieniły władze? Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Zabrakło im tylko 250 000,00 zł czyli 10% 11.03.10, 17:47 - to nie tak dużo, miasto, podatnicy dołożą i będzie ok.. Albo tak jak z pierwszą edycją, zmieni się zarząd, nazwę, coś tam jeszcze i zostaną długi nie spłacone przez nikogo a FD4K nadal będzie miejscem pracy p.Knychalskiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Kłopoty Festiwalu Dialogu Czterech Kultur. Audyt? IP: *.toya.net.pl 11.03.10, 21:27 a czy ktos w ogóle czai o co chodzi? bo ja nic z tego nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kłopoty Festiwalu Dialogu Czterech Kultur. Au IP: *.pai.net.pl 12.03.10, 20:41 Chętnie wyjaśnię. Pan Okuński krótko przed swoim odwołaniem z funkcji dyrektora Festiwalu podpisał umowę z Festiwalem na 350 tys. zł. Obecne kłopoty Festiwalu są skutkiem spłacania Pana Okuńskiego Odpowiedz Link Zgłoś