Dodaj do ulubionych

Tania apteka

20.06.10, 10:59
Witajcie. Czy kojarzy ktoś z was tanią aptekę u nas w mieście? ( najchętniej w
centrum i okolicy ). Przeniosłem się do Łodzi z innego miasta, nie mam jeszcze
rozeznania i nie chcę przepłacać. Widziałem na mieście plakaty apteki juventa
z galerii manufaktury, że niby mają spory wybór i przystępne ceny. Nie miałem
jeszcze okazji tam podjechać, ale może ktoś z was był i może coś na ten temat
powiedzieć? Wszelkie propozycje mile widziane :)
Obserwuj wątek
    • annakamil Re: Tania apteka 20.06.10, 15:11
      Polecam aptekę internetową doz.pl
      • Gość: gość Re: Tania apteka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 15:14
        Limanowskiego 80
      • Gość: janusz Re: Tania apteka IP: *.146.129.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.04.17, 13:43
        najtańsza apteka w łodzi to apteka na ul. Kasprzaka "Serdeczna"
    • Gość: magik Re: Tania apteka IP: *.retsat1.com.pl 20.06.10, 15:44
      al.Kościuszki przy A.Struga. Nie wiem, czy ta apteka jest faktycznie tania. Ale
      sam fakt ustawiania się do niej kolejek nawet na ulicy może o tym świadczyć.
    • elizabeth49 Re: Tania apteka 01.07.10, 15:58
      Polecam aptekę na ul.Bazarowej.(Okolice Manufaktury) Jest tam
      naprawdę tanio i czynna codziennie do 22-ej a w niedziele do 15 -ej
      • rastamadzialena Re: Tania apteka 01.07.10, 23:07
        Na al. Kościuszki Apteka Kwiaty Polskie. Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość bo zawsze ogonek moherków oczekuje na swoją kolej przy okienku farmaceutki :D
    • Gość: gość Leki bez recepty IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.10, 23:25
      Szukam apteki gdzie najłatwiej kupić, nie mając recepty, leki
      wydawane z przepisu lekarza.
    • jaga.ole Re: Tania apteka 03.07.10, 16:25
      Limanowskiego 80
    • Gość: to_ja_a Re: Tania apteka IP: *.toya.net.pl 07.07.10, 17:31
      Co prawda nie w centrum, ale naprawdę warto tam jeżdzić - na Traktorowej, apteka
      hurtownia Galen. Tez trzeba uzbroic sie w cierpliwość, bo ludzi duzo, ale cos
      za coś - jak się chce mieć taniej (i to czasem sporo), to trzeba swoje odstać.
    • Gość: marcelka_z_lodzi Re: Tania apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 21:29
      To zalezy co chcecie kupować:-). W zeszłym roku mocno chorowałam na grypę i w końcu mój lekarz rodzinny przepisał mi Tamiflu. I ten lek najtaniej sprzedawała Juventa - wiele ich aptek znajdziecie w naszym kochanym mieście. Zresztą dosyć często mają różnegorodzaju promocje więc zawsze coś można znaleźć. A w jednej pracuje bardzo sympatyczny Pan Piotrek..hihi...
      • meg.123 Re: Tania apteka 18.10.10, 19:04
        KWIATY POLSKIE
    • em.haa Magiczna 24h 25.10.10, 08:40
      Polecam Aptekę Magiczną 24h na Zachodniej przy Próchnika.
      Za identyczny zestaw w Manufakturze zapłaciłam 119zł
      A w Magicznej 69zł.

Tu są cenniki i listy aptek. www.magiczna.com
    • ojca Re: Tania apteka 25.10.10, 09:31

Ul. Traktorowa przy Łanowej jest hurtownia leków, od samego rana przed otwarciem stoją kolejki staruszków, zatem pewnie jest tanio. W środku od otwarcia do zamknięcia dużo ludzi.

ps. mam nadzieje, że tego komentarza mi nie wykasują.
      • Gość: gusska Re: Tania apteka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.11, 17:15
        Ze stacjonarnych aptek w tej chwili dobre ceny ma apteka za grosze ( w manufakturze, usytuowana na najniższym poziomie galerii z tego co pamiętam ). Weźmy na przykład zwykły paracetamol, który normalnie kosztuje w okolicach 6-7 zł, a w za grosze trochę poniżej 5 zł, więc jest różnica, a takich przykładów można by podać więcej. W niektórych internetowych może dałoby radę dostać to taniej, ale tam musisz czekać na odbiór.
    • Gość: zocha Re: Tania apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 22:30
      Limanowskiego 42/44 bardzo tanio i do tego przemiła obsługa
    • Gość: schorowana Re: Tania apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 18:58
      zajrzyj przy limanowskiego 42 , tanio i umieją doradzić
      • sundayevening Re: Tania apteka 17.09.12, 22:50
        Polecam Aptekę RONDO na Tetmajera (przy skrzyżowaniu Rydza - Śmigłego oraz Broniewskiego). Można tam też odebrać osobiście zakupy z Tekst linka
    • Gość: nousell Re: Tania apteka IP: *.astral.lodz.pl 27.09.12, 18:01
      najlepiej zrobić zakupy przez internet - wtedy w ogóle nie musisz ruszać się z domu... ja korzystam z www.aptekapromedica.pl/ - mają niezłe ceny i błyskawiczną dostawę... polecam :)
    • Gość: Horacy78 Re: Tania apteka IP: *.debica231.tnp.pl 23.10.12, 14:01
      Cześć, w Łodzi sieć aptek Kwiaty Polskie polecam, są tam naprawdę tanie leki.
      A online - tanie-leczenie.pl - szybka i miła obsługa i spory asortyment. Kupuję tam suplementy diety (magnez, zioła) i kosmetyki (pasty do zębów, kremy dla kobiety i takie tam). Wychodzi dużo taniej i przede wszystkim pewniej niż w innych aptekach.
      Pozdrawiam!
      • Gość: kasia Re: Tania apteka IP: *.toya.net.pl 29.03.14, 17:44
        zgadzam się. a także w aptekach pod barwami sekretu Zdrowia jest tanio. obrandowne są na rózowo-zielono, ale trochę cięzko te apteki znaleźć. Mają gazetkę z promocjami. Ja chodzę do apteki el-jan na piłsudkiego obok almy (niedaleko galerii łódzkiej)
    • bluszczynski Re: Tania apteka 14.05.14, 12:31
      Witaj, możesz sobie sprawdzić sieć aptek www.swiatleku.pl. Moja żona zamawia na stronie a odbiera w aptece. Wszystko bardzo sprawnie.
    • malinowamaba Re: Tania apteka 18.06.14, 14:44
      Ja ostatnio w aptece byłem ze dwa lata temu (odpukać) :D Na bieżąco monitoruję stan domowej apteczki i wszystko co potrzebne zamawiam w www.apteka.magiczna.com/ :)
    • irekwie Kwiaty Polskie w Łodzi 16.07.14, 13:11
      Kwiaty Polskie w Łodzi mają opinię najtańszej apteki, możesz poczytać na różnych forach, ludzie potwierdzają tą opinię. Ja miałem okazję kilka razy porównywać ceny leków w różnych aptekach łódzkich i faktycznie - ta opinia jest prawdziwa.
      • saczek1 Re: Kwiaty Polskie w Łodzi 17.07.14, 20:57
        Ja porównuję ceny leków na ceneo i kupuję zwykle w aptece na bałutach, bodajże Olimpijska. Przynajmniej asortyment który mi jest potrzebny jest tam w miarę tani.
    • Gość: Femina Re: Tania apteka IP: 78.9.136.* 16.08.14, 15:24
      Apteki "Kwiaty Polskie" są najdroższymi aptekami, nawet w 24-godzinnych jest taniej.
      • saczek1 Re: Tania apteka 16.08.14, 16:54
        A polecisz jakąś inną aptekę, albo sieć ?
        • Gość: mizgoliniak Re: Tania apteka IP: *.static.ip.netia.com.pl 19.09.14, 13:19
          www.aptekarosa.pl/ ma dobre promocje, robią tez leki na zamówienie
      • Gość: dariusz099 Re: Tania apteka IP: *.mmpnet237.tnp.pl 26.01.15, 14:50
        E tam, z tych leków co ja kupuję to w Kwiatach wychodzi mi zawsze względnie tanio. Z dostępnością leków też nie ma problemu, zazwyczaj mają, nawet nie trzeba sprowadzać. Proponuję najpierw faktycznie sprawdzić, zamiast pisać nieprawdę.
    • mamamalej1 Re: Tania apteka 30.09.14, 11:20
      Melisa przy rynku Bałuckim, ale musisz przy okienku powiedzieć,że prosisz o ceny internetowe. Różnica w cenie kosmiczna
      • ananasowadama Re: Tania apteka 20.11.14, 09:34
        na Tatrzańskiej jest tania apteka, rosa :)
    • beckyyy Re: Tania apteka 11.10.14, 13:11
      apteka rosa na Tatrzańskiej
    • irekwie Apteki 29.10.14, 13:10
      Ja też polecam Kwiaty Polskie. Tak niskich cen nie ma nigdzie indziej w Łodzi jeśli chodzi o apteki stacjonarne. Pozdro!
      • artnow Re: Apteki 24.11.14, 10:39
        Kwiatki już dawno nie sa najtańszymi aptekami...
        • curlyyyy Re: Apteki 30.11.14, 14:24
          Rosa wg mnie to numer jeden, z resztą mam blisko na Tatrzańską i to jest argument decydujący (tuż po cenach leków :P)
        • makaroniarka24 Re: Apteki 03.01.15, 19:57
          no kwiaty w proownaniu z innymi aptekami rzeczywiscie nie są juz tanie, melisa i rosa są ok, zależy, którą mam po drodze obydwie dobrze zaopatrzone :)
          • Gość: eleonora Re: Apteki IP: *.mmpnet237.tnp.pl 26.01.15, 14:54
            Zależy jeszcze co kupujesz, niektóre produkty są tańsze w Kwiatach. Inne gdzieś indziej. Tak czy siak - warto sprawdzić w kilku miejscach, choć jeśli o mnie chodzi to zazwyczaj liczy się bardziej to gdzie mam po prostu bliżej, czasem więcej się wyda na benzynę szukając taniej, niż na tej różnicy. Pozdro!
          • Gość: dariaklocek Re: Apteki IP: *.debica231.tnp.pl 11.02.15, 19:34
            Ja ostatnio robiłem większe zakupy leków do stymulacji in vitro i zaopatrywałam się w aptece tuż obok kliniki Salve na Szparagowej, bodajże właśnie Kwiaty Polskie - byłam mile zaskoczona, bo każdy z leków był na miejscu, nie musiałam czekać na dostawę i przyjeżdżać jeszcze raz, no i ceny były całkiem dobre, oczywiście biorąc pod uwagę to, że te leki sa ogólnie drogie, to w Kwiatach wyszło względnie tanio na całości. Pozdrowionka!
            • facet646 Re: Apteki 13.02.15, 10:00
              Dzięki za informacje, apteki Kwiaty Polskie znam dobrze, bo nieopodal mojego domu jest jedna. Czasami tam zaglądam. Nie porównywałem cen leków tam dostępnych z innymi aptekami. Ktoś może porównywał?
        • saczek1 Re: Apteki 14.02.15, 16:51
          Potwierdzam, kwiaty podrożały i już nie są tak tanie. Ja od jakiegoś czasu porównuję ceny leków na ceneo i wybieram sobie aptekę z listy.
          • Gość: franek87 Re: Apteki IP: *.61.netcom-computers.com.pl 17.02.15, 20:05
            E tam, jak dla mnie to mimo wszystko wciąż najtańsza apteka w Łodzi, ceny nie są aż tak radykalnie niższe jak kiedyś, więc różnica jest mniejsza, ale jak się kupuje coś w większej ilości to można odczuć różnicę. Pozdro!
            • Gość: przyjezdna Re: Apteki IP: *.centertel.pl 08.03.15, 08:59
              Apteka magiczna ma magicznie wysokie ceny
              • irekwie Re: Apteki 19.03.15, 23:13
                A nie znam tej apteki, podobnie jak przedmówcy zazwyczaj kupuję w Kwiatach.
                • fat-sja Re: Apteki 19.04.15, 23:27
                  Także uważam, że najlepiej kupować przez internet. Oczywiście nic nagłego, ale to co wypada mieć w domowej apteczce plus kosmetyki apteczne kupuję przez internet, wychodzi dużo taniej
          • ivone7 Re: Apteki 22.04.15, 18:50
            jak mówi plotka ta sieć niestety przeinwestowała i dlatego podniesli ceny leków, ja niedawno byłam w kauflandzie na wroblewskiego i ceny w tamtejszej aptece były bardzo ok
    • Gość: sabinaleckao Re: Tania apteka IP: *.debica231.tnp.pl 24.04.15, 14:15
      Jest taka dość tania apteka na Al. Kościuszki, bodajże Kwiaty Polskie, mają tam szeroki asortyment, sporo kosmetyków, ciekawych suplementów diety,pani często poleca tańsze zamienniki, więc spokojnie można przyoszczędzić pare groszy.
      • Gość: hostianka Re: Tania apteka IP: *.ostrowmaz.mm.pl 23.06.15, 09:35
        Zgadza się, to ciekawa apteka, głównie ze względu na konkurencyjne ceny niektórych leków. Ja byłam ostatnio w aptece w Zgierzu i muszę przyznac, że byłam miło zaskoczona ceną recepty, którą wykupywałam, spodziewałam się jakieś 10-20 PLN droższej.
    • facet646 Tania apteka w Łodzi 09.07.15, 11:33
      Ja ostatnio kupowałem w Kwiatach Polskich właśnie, tej aptece, która znajduje się na Widzewie, na Wujaka 2. Bardzo miło i recepta wyszła taniej niż się spodziewałem, także myślę, że można polecić.
    • slayerxpl Re: Tania apteka 24.11.15, 09:53
      apteka olimpijska jest teraz jedną z najtańszych aptek w łodzi, sprawdź sobie sam na ceneo albo wchodząc na ich stronę aptekaolimpijska.com.pl/ :) do tego możesz sobie odebrać w aptece stacjonarnej
    • allexandretta86 Re: Tania apteka 05.02.16, 17:48
      Zdecydowanie apteka Melissa. Po pierwsze zamawiasz leki przez internet, więc nie musisz latać po mieście i stać w kolejkach. Po drugie, jest naprawdę tania, a po trzecie - błyskawicznie realizuje zamówienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka