zamek 30.03.04, 00:29 W zacnej kompaniji zawsze raźniej, jak mawiał Onufry Zagłoba! Dzierżbór Do. obroniona! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: DR TRUE_BLUE 30.03.04, 00:50 jak wyzej i jak nizej... oryginalnosc nie jest jednak moja mocna strona ;> Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: DR TRUE_BLUE 30.03.04, 08:10 Ożeż! Trzebaw ykształcenie podgonić, bo coś widzę, że zaczynam mocno zaniżać ;) Serdeczne gratulacje Do~ Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: DR TRUE_BLUE 30.03.04, 08:22 Boszzzzz, dr True Blue, winszuję, winszuję. Doctor, doctor, doctor, doctor and... doctor.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard What's up, doc? 30.03.04, 09:02 Czyżby mnie coś ominęło? <niepewny_siebie_mode_on>: Czy kochałęm Cię wystarczająco szybko...? aA Rd PS. Grrrrrrraibuczy lacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Dziekuje, dziekuje i jeszcze raz dziekuje! 30.03.04, 16:23 zaczynam dochodzic do siebie :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: DR TRUE_BLUE 30.03.04, 17:22 Niech i mojej skromnej osobie wolno bedzie pogratulować Pani Doktor! Jak najserdeczniej oczywiście :-) Przekazuję też gratulacje od nieobecnego Porucznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: DR TRUE_BLUE IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 30.03.04, 19:01 gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: DR TRUE_BLUE 30.03.04, 19:08 Grrratulacje! PS. Jezusie, ja nie wiedziałam, że True_blue to Do~! Nie jestem na czasie najwyraźniej;-/ Skąd ta zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Do Micnika Kochanego 31.03.04, 08:54 "Obudziłam się później niż zwykle..." op.cit. Maginiac, Codzienne Represje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: DR TRUE_BLUE - do micinka 31.03.04, 09:56 Hihi, chociaz jedna osoba dala sie tak dlugo wodzic za nos :-) Pamietasz zmiany nickow? Nie chcieli, zeby moja tylda byla na koncu nicka i coz, musialam zmienic.... A! Znalazlas te instrumenty na sciany Pub'u? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: DR TRUE_BLUE - do micinka 07.04.04, 13:11 true_blue napisała: > Hihi, chociaz jedna osoba dala sie tak dlugo wodzic za nos :-) Pamietasz zmiany > nickow? Nie chcieli, zeby moja tylda byla na koncu nicka i coz, musialam zmieni > c.... Pamiętam, ale wiesz- zazwyczaj się nie logowałaś- podobnie, jak ja, więc do głowy by mi nie przyszło, że nastąpią jakieś zmiany w tej tomacie;-))) > A! Znalazlas te instrumenty na sciany Pub'u? > Pozdr. Hehe, mamy narazie małą trąbkę i... starą maszynę do pisania (tak a propos forum;-) - jeszcze nie wystawione jako dekoracja, ponieważ jest tego troszkę mało i po prostu z lekka głupawo by to wyglądało;-) Jak już jedziemy do Łodzi (choć bardzo rzadko), np. do makro po jakieś zakupy, to mamy za mało czasu, żeby się za czymś rozejrzeć- zawsze wszystko na ostatnią chwilę! ;-/ Mam nadzieję, że po świętach wszystko się unormuje (choć to pewnie pobożne życzenia;-) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Gratuluję :) 30.03.04, 22:49 Trzymaliśmy kciuki wszyscy, ale nic by to nie dało, gdyby nie mądrości naszej kochanej Do~ :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: DR TRUE_BLUE 30.03.04, 23:02 Moje gratruelacje! Pozdrawiam, Krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: DR TRUE_BLUE 07.04.04, 14:14 hab. więc życzę! wkurtce (nie w... habicie:))) chułan z weny wyprany Odpowiedz Link Zgłoś