Gość: micin IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:44 Sorki za prywatę;-) Keri, czy masz może zdjęcia swoich kociaków gdzieś w sieci? Jeśli tak, to poproszę o link;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: Keri;-) [prv] 07.04.04, 21:48 tych malych ma sie rozumiec.... ni, bo jeszcze negatywu nie wywolalam... ale wiesz co... moze ktos z forumowiczow ma syfre.... to by udostepnil.... bo kociaki maja juz dwa miesiace... wiec sporawe sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Keri;-) [prv] IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:04 keridwen napisała: > tych malych ma sie rozumiec.... Niekoniecznie. Szczerze się przyznam, że nie wiem, jakiej rasy (czy u kotów to też się tak nazywa?) masz koty, więc chętnie obejrzałabym i te duże (żeby zobaczyć, co z tych małych wyrośnie;-))) Jestem raczej fanką psów, ale obecna praca nie pozwala mi na zakup szczaniaka, poza tym, mimo, że mieszkam w domu, to niestety nie mam ładnego podwóreczka z trawką, żeby sobie taki psiak mógł pobiegać;-( A ponieważ ogólnie uwielbiam zwierzęta, więc brakuje mi jakiegoś czworonoga w domciu;-) A kociaki, mimo wszystko, są dużo bardziej samodzielne i nie trzeba im poświęcać tyle czasu na naukę siusiania w odpowiednim miejscu itp;-) Być może zdecyduję się na jakiegoś dachowca, ale zorientować się co i jak nie zaszkodzi;-) Tym samym miałabym do Ciebie prośbę- jeśli mogłabyś mi podać jaki jest mniej więcej koszt zakupu Twoich maluszków, to byłabym wdzięczna;-) (może być na priv: micin@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirenfarden A co, nie działa konto pocztowe? IP: 5.5R* / 62.3.32.* 07.04.04, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin A wyobraź sobie... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:37 że dzisiaj wybitnie mi nie działa. Mam problemy zarówno z wysyłaniem, jak i odbieraniem poczty. I możesz się spytać Aarda (emailem ofkors;-P), skoro jesteś taki dociekliwy/a ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Neo! ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:52 Ja Cię błagam! Przez chwilę, zaczęłam się zastanawiać, czy nie przesadziłam z alkoholem, ale przecież ja dzisiaj nic nie piłam! A już myślałam, że założyłam nieświadomie jakiś wątek;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rnicin Neo;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:01 I niniejszym to czynię;-) To, co prawda, tylko małe piffko z soczkiem, ale prawdopodobnie zwali mnie z nóg, na których jestem od godziny 6 rano! Dzierrrżbór zakrrręcone wtorrrki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan r nicin ;))) 22.06.04, 19:03 a ja nuszę uciekać, boć do meczu o 20 już blisko ;D miłego gul, jakem neochułłan z odchułłani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rnicin Neo:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:07 A dziękuję, dziękuję;-) A ode mnie miłego meczyku, no i miłego gul również, bo jak to- mecz bez browarka?!?;-) Przepraszając z góry za ignorancję, zapytowywuję: a kto gra? Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Neo:-) 23.06.04, 13:19 wczoraj grało: dania-szwecja i oba zremisowały ze sobą i wygrały, bo dalej awąsowały. dziś niemcy-czesi i ze względów na Zelów, kibicuję wiadomo komu! w drugim wczorajszym meczu wygrali włosi z bułgarami i dlatego odpadli. dziś w drugim meczu holendrzy podejmują whatwę. Odpowiedz Link Zgłoś