Dodaj do ulubionych

Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN

IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:08
Pan Witold jest typowym spadochroniarzem, a Pan Dariusz tchórzem
Obserwuj wątek
    • Gość: Kopisch Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN IP: 91.193.160.* 14.11.10, 21:12
      A co kandydatami do sejmiku? Czemu ich nikt nie pyta o program? Zarząd woj. dysponuje ogromnymi środkami nie tylko z UE! A remonty dróg a kolej aglomeracyjna jako komplementarny środek transportu do MPK, jest to zasługa obecnego zarządu woj. wiec może warto zapytać np: kandydata PO Witolda Stępnia o kontynuację lub nowe pomysły na Łodż i województwo.
    • Gość: PiSSSSSSSS Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:15
      Tak nas traktuje Jareczek
    • Gość: ankax Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:18
      przeciez zdanowska kopiuje pomysly jonskiego... nie ma wlasnych?
      • Gość: a Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:35
        Gość portalu: ankax napisał(a):

> przeciez zdanowska kopiuje pomysly jonskiego... nie ma wlasnych?

Ktore? Te, z ktorych Jonski spektakularnie sie wycofal?
      • Gość: . Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:01
        Jakoś Joński nie uznał za stosowane pochwalić się swoimi pomysłami. A może po prostu po przeczytaniu pytań, na jakie musiałby odpowiadać uznał, że nie będzie mógł paplać głupot i obiecywać, że pozamiata ulice? Dla mnie sygnał jest prosty - do zaoferowania ma dokładnie tyle, ile przedstawił w trakcie tej debaty. Czyli nic.
        Jak zostanie wybrany prezydentem to po wyborach powie, że nie będzie rządził miastem, bo ma ważny międzynarodowy telefon?
        • Gość: grek Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:50
          Pani Hanna już rządziła :) z marnym skutkiem.
      • Gość: maroo Zdanowska made in China ;) IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:51
        dziś słyszałem o tym że w programie mają stawianie koszy na śmieci. Joński realizuje to od 7 miesięcy i ma wpisane w program postawienie jeszcze 3500. Zdanowska jest tanią podróbką jońskiego.
        • Gość: . Re: Zdanowska made in China ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 01:58
          No właśnie Joński do tego się nadaje. Do stawiania koszy na śmieci.
          • wirusx Re: Zdanowska made in China ;) 15.11.10, 12:59
            . napisał(a):

> No właśnie Joński do tego się nadaje. Do stawiania koszy na śmieci.
            -------------------------
            Jesteś niesprawiedliwy, przecież on jeszcze wyprostował jedną latarnię !

• ec-1 Tomaszewski, z dala od Księżego Młyna 14.11.10, 21:22
      Jak człowiek, który chciał wysiedlić i rozwalić lokalną społeczność Księżego Młyna może mówić o rewitalizacji tego miejsca? Jak facet, który oddał bez przetargu w łapy developera fabrykę Sheiblera i odprowadził do utraty przestrzeni publicznej na Księżym Młynie ma czelność mówić takie rzeczy?

Obie kandydatki były przygotowane do debaty, pani Zdanowska na piątkę z minusem (transport), Joński mnie zawiódł swoją zlewką.
      • Gość: do ec1 Re: Tomaszewski, z dala od Księżego Młyna IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:17
        nie chrań i nie psz głupot pod siebie. pewnie jestes zainteresowany mieszkankiem dla artysty za darmo. Tomaszewski zorganizował firme Opal, która miała sfinansowac mieszkańcom mieszkania w innej częsci miasta,a KM miał sie przeobrazić tak, aby zdobić i podnosic swoje walory. Hołota w PO zniszczyła wszystko - pod egida alkoholiczki Katarasińskiej!
        • markus.kembi Re: Tomaszewski, z dala od Księżego Młyna 14.11.10, 22:46
          "Zorganizował" firmę Opal od "papieskiej" tkalni Scheiblera.

Rewitalizacja nie polega na wysiedleniu osób, które mieszkały w danym miejscu od urodzenia. To wieloaspektowy proces, na który składa się również rewitalizacja społeczna
    • Gość: a Jonski jak zwykle - obiecal i nie dotrzymal IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:34
      ale pewnie, on sobie woli z pustakami na pl. Barlickiego pogadac. Ich latwiej zmanipulowac.
      • Gość: ankax Re: Jonski jak zwykle - obiecal i nie dotrzymal IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:40
        :) troche humoru
        img708.imageshack.us/i/zdanek.jpg/
        • Gość: miro troche humoru IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 00:05
          trzeba poprawić ;)
          Zatrudnie tancerke nie kelnerke.
      • Gość: mania Re: Jonski jak zwykle - obiecal i nie dotrzymal IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:47
        trochę szacunku dla ludzi. pustaki z barlickiego?? a Ty kto jesteś?? kompletny brak wychowania, bez komentarza.
        • Gość: a Re: Jonski jak zwykle - obiecal i nie dotrzymal IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:58
          Gość portalu: mania napisał(a):

> trochę szacunku dla ludzi. pustaki z barlickiego?? a Ty kto jesteś??

A ja, prosze pani, nazywam sie Baton.
    • Gość: bbb Waszczykowski się bał IP: *.4web.pl 14.11.10, 21:41
      Kolejny raz pan Waszczykowski unika sytuacji, w której musiałby się wypowiadać na temat miasta, o którym nie ma pojęcia. Błaźni się raz po raz i za tydzień będzie kupa śmiechu jak podadzą wyniki.
      • Gość: a Jonski tez sie bal IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 21:49
        Olal mieszkancow w imie spotkania z kombatantami? Ciezka zenada
        • Gość: szpon Re: Jonski tez sie bal IP: *.lodz.mm.pl 14.11.10, 21:56
          Przynajmniej wiem, że na Jońskiego nie zagłosuję..
        • Gość: gosc Re: Jonski tez sie bal IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:06
          Ale niech by olał, to by było pół biedy. Pan Dariusz najpierw (ok. 2 tygodnie temu) powiedział ustami swych sztabowców, że weźmie udział w debacie, następnie (tydzień temu) otrzymał pytania, żeby mógł się przygotować, a dopiero w okolicy czwartku zakomunikował, że nie może wziąć udziału w debacie, bo ma spotkanie z kombatantami z okazji święta niepodległości (dziś przypada święto niepodległości?). Dla mnie wniosek jest prosty - przeczytał pytania, wystraszył się, wykręcił sianem. Powiem więcej. Być może, gdyby od razu zakomunikował, że nie może spróbowano by tak zmienić termin debaty (np. przesunąć na inną godzinę), żeby mógł przyjść. A tak zachował się jak małe dziecko, które stłukło wazon i myśli, że jak zmiecie okruchy pod dywan, to nikt nie zauważy. Kpina.
          • Gość: ikos26 Joński na prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:39
            a lda mnie wniosek jest taki że uzanł że woli się spotkać z ludzmi którzy coś dla Polski zrobili i nie dziwie się że ma więcej szacunku i czasu dla kombatantów. Czyż to nie PO ma na plakatach takie zdanie"Nie uprawiajmy polityki". Nawet nie sa konsekwentni. Szkoda na was czasu damozjady.
            • Gość: hehe Joński do Tworek, albo Aleksandrowską IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 23:49
              Facet ma nie pokolei, zeby siebie uwazac za przyszłego prezydenta. Człowiek, który oprócz manii wielkości i gadania nic nie potrafii.
              • Gość: kibic Joński to człowiek wielkiego formatu IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 00:00
                mialem przyjemność poznać Pana Jońskiego osobiście i muszę przyznać że to człowiek bardzo uprzejmy i życzliwy co więcej nie tylko obiecuje ale również rozwiązuje problemy trudno mi nawet porównywać go do innych po prostu nie ta skala.
                • Gość: parszywa12 Re: yoński to człowiek który nie zna się na łodzi IP: 94.254.213.* 15.11.10, 00:14
                  si yoński mówi marmolada jak mu się robi zdjęcia, człowiek , który jeszcze się uczy łodzi. formt a5
                  • Gość: merkury przyzwoity człowiek IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 00:32
                    21 mam iść na wybory i wybrać kogoś kto 4 lata będzie kierowął tym miastem i zdecydowanie wybiore jonskiego z tego powodu że jest przyzwoitym człowkiem a przy tym skromnym i nie zadufanym w sobie.
                    • Gość: . Re: przyzwoity człowiek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:05
                      > i zdecydowanie wybiore jonskiego z tego powodu że jest przyzwoitym człowkiem

Przyzwoici ludzie nie postępują w taki sposób, jak został tu opisany i nie rozpuszczają klakierów po forach.
                • Gość: . Re: Joński to człowiek wielkiego formatu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:03
                  > co więcej nie tylko obiecuje

Tak, obiecuje, a potem ich nie dotrzymuje - jak w przypadku buspasów, albo ograniczeń ruchu na Zielonej.
                • Gość: a Re: Joński to człowiek wielkiego formatu IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 07:29
                  Ja tez mialem "przyjemnosc" poznac go osobiscie i niestety, ale przy drazeniu tematu facet wpada w nieskonczona petle i strasznie szybko sie irytuje. Do tego klamie.
            • Gość: . Re: Joński na prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:02
              > a lda mnie wniosek jest taki że uzanł że woli się spotkać z ludzmi którzy coś d
              > la Polski zrobili i nie dziwie się że ma więcej szacunku i czasu dla kombatantów

Chłopcze nie bredź. Gdyby uznał, że ważniejsi są dla niego kombatanci, to by od razu zakomunikował organizatorom debaty, że w tym czasie ma kombatantów i nie może przyjść. Tymczasem kombatanci okazali się ważniejsi na trzy dni przed debatą, po tym jak otrzymał pytania.
        • Gość: jerry ???? weterani to dla Ciebie żenada? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:53
          ja też bym wolała weteranów zamiast takich awanturników, którzy nie mogą spokojnie przyjąć do wiadomości, że ktoś nie może się pojawić na debacie, bo jak można nie przyjść na taką cudowną debatę?? no przecież obraza majestatu. tysiąc razy wolę mu uścisnąć rękę na barlickim niż siedzieć 2 godziny i słuchać pierdół. lepiej się doczepcie do Waszczykowskiego, który błyszczał w tvnie
          • Gość: a Jeszcze sie piecioma nickami podpisz IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:59
            to wtedy juz na pewno bedziesz miec racje
          • Gość: fanklub gracjana Re: ???? weterani to dla Ciebie żenada? IP: 194.78.35.* 14.11.10, 23:21
            popłacz się.
          • Gość: . Re: ???? weterani to dla Ciebie żenada? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:11
            Po pierwsze - naucz się czytać ze zrozumieniem.
            Po drugie - nie pluj jadem.
            Po trzecie - nie przeinaczaj.
            Po czwarte - odrobina pokory też Ci nie zaszkodzi.
            A jak by pan Joński uważał, że debata nie jest cudowna, to by od razu zakomunikował, że nie może/nie chce. Tymczasem o tym, że nie może przypomniał sobie na 3 dni przed nią. Jakoś inni kandydaci docenili debatę, zadali sobie trud przygotowania odpowiedzi na pytania, zmieszczenia się w regulaminowym czasie. Debatę doceniły też dwie setki łodzian, którzy szczelnie wypełnili salę oraz przyległą kawiarnię.
            Uściśniecie tysiąca przypadkowych dłoni na straganie z pewnością pomoże panu Jońskiemu w zdobyciu głosów, mam jednak wątpliwości, czy pomoże mu w ewentualnym rządzeniu.

> lepiej się doczepcie do Waszczykowskiego, który błyszczał w tvnie

Po co? Ten pan już się doszczętnie skompromitował. A Joński próbuje się prześlizgnąć.
        • Gość: olaf_brutal Joński szanuje kombatantów IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:57
          Joński robi kampanie a reszat sobie gada ze sobą. Joński trzymam kciuki i się nie dawaj
          • Gość: nicpon Re: Joński szanuje kombatantów IP: 46.112.140.* 15.11.10, 00:50
            kombatanci typu jaruzelski i kiszczak :)
            • Gość: olek Re: Joński szanuje kombatantów IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 01:02
              pewnie jesteś z PISu lub PO i zaraz będziesz dzielił na tych dobrych kombatantów na tych złych. To jest właśnie twój problem jesteś chorym z nienawiści do innych zakompleksionym placzkiem przez małe p.
      • Gość: wirek32 Waszczykowski&Joński wolą spotkać się z mieszkańca IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:55
        Waszczykowski robi swoją kampanie i szkoda mu czasu na spotykanie się po to by pogadać on woli spotkać się jak joński z mieszkańcami. Chłopaki stawiam na Was
        • Gość: społecznik Re: Waszczykowski&Joński wolą spotkać się z miesz IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 00:33
          Napisz to jeszcze kilka razy pod różnymi nickami, to może będzie ci się wydawać, że masz rację.

Prawda jest taka, że obaj kandydaci wystraszyli się merytorycznej rozmowy z organizacjami pozarządowymi. To nie byłaby kampania? Nie wiem nic poza tym, że głos kilku tysięcy ludzi został dzisiaj stracony.
          • Gość: hihi Re: Waszczykowski&Joński wolą spotkać się z miesz IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 00:51
            strasznie merytoryczna to była dyskusja mozna poczytać na stronie organizatora halolodz.
            Żadnych konkretów ogólniki po prostu żenada.
            tytuł: "Mistrzowie braku konkretu"
            www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,3593,1,1.html
            Poczytal a następnie chwal swojego kandydata
            • Gość: . Re: Waszczykowski&Joński wolą spotkać się z miesz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:15
              > strasznie merytoryczna to była dyskusja mozna poczytać na stronie organizatora
              > halolodz.

Skoro Jońskiego nie było, to znaczy, że z jego strony byłoby jeszcze gorzej. Ci kandydaci, którzy przyszli wykazali się pewną chęcią przemyślenia problemów i przygotowania odpowiedzi na pytania. Joński nie i to go przekreśla. To było oddanie walkowera. Schował się do mysiej dziury i teraz będzie ustami swoich klakierów mamrotał co by to on nie powiedział, jak by się pojawił no ale niestety. To nie podstawówka, gdzie się wychowawczyni przedstawia zwolnienie z lekcji ze sfałszowanym podpisem rodziców.
    • Gość: gosc Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:08
      A mówił Kaczyński swoim podwładnym, żeby nie chodzili do TVNu...
    • Gość: czytelnik Nie Łukasz Bolałek, tylko Tomasz Bużałek IP: 194.78.35.* 14.11.10, 22:10
    • Gość: XYZ Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:15
      Łukasz Bolałek?!
      Kto?
      Nie spodziewałem się, że GW potrafi aż tak przekręcać nazwiska... :/
      Apeluje do redaktorów GW - sprawdzajcie najpierw dane, a później piszcie. A jak nie wiecie jak nazywa się dana osoba, napiszcie "przedstawiciel Łódzkiej Inicjatywy..."
    • Gość: ppiotrek7 p.redaktorze - kolejna debata po drugiej turze to IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:25
      raczej już nie będzie nam potrzebna...
      Pustaków - Waszczykowskiego i Pinokia nie komentuję , bo ugruntowaną opinię na ich temat mam od dawna !
      • Gość: rekos pitu pitu IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:41
        ty nadal w świecie bajek ;)
    • Gość: linka Hanna z SLD?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 22:32
      bo ewidentnie mówi o rzeczach o których sld mówiło już pare miesięcy temu.
      oto dobry powód żeby na nią nie głosować- Hanna Zdanowska i jej kompan
    • ww_lodz Tylko się upewniłem 14.11.10, 22:33
      Na kogo nie głosować. NIE dla "tchórzy i spadochroniarzy"!!!
    • Gość: 50latek Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:57
      ta a Ty jesteś idiota
    • Gość: mlody Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 22:58
      Glosując na Zdanowska, głosujesz na Kropiwnickiego!!!
      • Gość: a Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 23:01
        Gość portalu: mlody napisał(a):

> Glosując na Zdanowska, głosujesz na Kropiwnickiego!!!

Odpisujac mlodemu, odpisujesz matolowi.
        • Gość: żenada Zdanowska = Kropiwnicki IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:44
          była za jego panowania na stołku wiceprezydenta odpowidała za drogi i sport. Jak mam uwieżyć że ta kobita w czerwonym co kolwiek teraz zrobi dla łodzi jak wcześniej nie zrobiła?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,61085,3839017.html?i=1&fb_xd_fragment#?=&cb=f5deafd86a4368&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=20&width=120
          • Gość: . Re: Zdanowska = Kropiwnicki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:17
            > Jak mam uwieżyć

Na początek uwierz w słownik ortograficzny.
    • Gość: Maria Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 23:10
      Będę głosował na Panią Zdanowską. Podoba mi się ta babka!
      • Gość: linka Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 23:29
        szczególnie na tym zdjęciu fajnie wyszła!
        • Gość: a O, i kolejny nick IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 23:40
          Piekny jednoosobowy forumowy batalion tchorza.
      • Gość: ola Nie wież Zdanowskiej to nie ona jest na plakacie IP: *.retsat1.com.pl 14.11.10, 23:48
        człowieku widziałeś ją na żywo to nie ta co z plakatu ona wygląda
        Wejdz popatrz is się zastanów ;)

www.fakt.pl/Politycy-wypieknieli-na-plakatach,galeria-artykulu,87087,1.html
      • Gość: way Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: 94.254.213.* 15.11.10, 00:17
        dlaczego tak myslisz mario?
    • Gość: KIKA Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 00:00
      Mam pytanie: GDZIE TA BANDA ŁÓDZKICH KANDYDATÓW-POPAPRAŃCÓW BYŁA PRZEZ TEN CZAS ?? NIE U WŁADZY PRZYPADKIEM ?? JAK TERAZ CHCĄ TO CZEMU NIE ROBILI JAK RZĄDZILI W ŁODZI ,,CO??? ZWYCZAJNE CHCIEJSTWO KASY I WŁADZY,,I TYLE !!!!!!!!
    • lauri.lodz Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN 15.11.10, 00:15
      I dobrze zrobili ci, którzy nie przyszli. Pozostali kandydaci rzucali tylko ogólnikowe obietnice, żadnych konkretów. Żenujące.
      • Gość: wolimy lepszych Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: 94.254.213.* 15.11.10, 00:20
        banał który nie kupuje piszesz
      • Gość: jonski nie Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: 94.254.213.* 15.11.10, 00:22
        lauri.lodz to joński , przeczytajcie jaki merytorycznie jest twardziel. buhaaa
      • Gość: platfus jonski to konkretny gość IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 01:05
        byłem widziałem i straciłem czas ale myślałem że przyjedzie joński jak bym wiedział gdzie on się spotyka z tymi kombatantami to pojechal bym na to spotkanie tam napewno padły jak go znam konkrety.
        • Gość: a Re: jonski to konkretny gość IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 07:33
          A twoje pozostale wcielenia z tego watku tez tam byly, klakierze?
      • Gość: . Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 02:21
        > I dobrze zrobili ci, którzy nie przyszli.

No rzeczywiście, dobrze. Dzięki temu sporo osób upewniło się co do wiarygodności i słowności nieobecnych kandydatów.

> Pozostali kandydaci rzucali tylko ogólnikowe obietnice, żadnych konkretów.

No patrz. A ci dwaj, którzy stchórzyli z pewnością zaprezentowaliby koncertowy popis merytorycznych i konkretnych odpowiedzi na zadane pytania. Tylko dlaczego wobec tego nie wystąpili i nie rozłożyli pozostałych kandydatów na łopatki? Żarty na bok. Skoro nie wystąpili, to znaczy, że przerosło ich odpowiedzenie na postawione pytania. I tyle.
      • Gość: a Re: Miał zająć się chorym dzieckiem a występował IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 07:32
        lauri.lodz napisał:

> I dobrze zrobili ci, którzy nie przyszli

No jasne - nie ma nic bardziej wybitnie polskiego w naszej polityce jak umowic sie i nie dotrzymac slowa. Wlasnie takiego prezydenta nam trzeba.
    • aadamob Nie moge już patrzeć na wicekropy. 15.11.10, 00:24
      No i jedyne co przyszło z tej debaty to koncert dwójki zastępców kropiwnickiego i specjalistów od niszczenia Łodzi. Tomaszewski i Zdanowska wreszcie daliby wyborcom spokój - ten pierwszy nie w życiu nie spełnił, a Zdanowska chyba tylko jak obiecała podwyżkę emerytur dla POSŁÓW to wywiązała się z obietnicy.
      • Gość: NIEMOŻLIWE Re: Nie moge już patrzeć na wicekropy. IP: *.centertel.pl 15.11.10, 07:21
        COOOOOOOOOOOOO??? Jakie emerytury dla posłów?
    • kubafriday Miał zająć się chorym dzieckiem a występował w TVN 15.11.10, 19:42
      Sam byłem na tym spotkaniu i szczerze mówiąc , nie podobało mi się, bo było było tylko trzech kandydatów. Szkoda, że nie było Waszczykowskiego i Jońskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka