Dodaj do ulubionych

Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 12:37
Głosuje na Jońskiego , bo to jedyny, który w ogóle interesuje się naszym miastem .Reszta śpi i nic nie robi.
Obserwuj wątek
    • Gość: swojak Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 12:41
      o tak, robi....pod siebie....
    • Gość: weronika Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 12:42
      Chcę Camerimage i głosuje na Jońskiego
      • Gość: pepe ?? a Ty co-lubisz być szantazowana? IP: 91.90.59.* 01.12.10, 13:02
        i płacić jakiemuś osłowi za nic? Camerimage ok, ale bez żydowicza, czyli złodzieja (niech się rozliczy z miastem za kasę, którą dostał). A że to niemożliwe, to niech się teraz Bydgoszcz z nim buja...
    • Gość: ??? Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.lodz.mm.pl 01.12.10, 12:45
      Pani profesor, proszę zobaczyć jak wyglądają rządy fachowców Jońskiego w ZDiT, ZWiK i ŁSI!!! Włos się na głowie jeży.
    • witzbold A ja popieram Hannę Zdanowską 01.12.10, 12:52
      Dla Dariusza Jońskiego liczy się podobno głos "zwykłych obywateli". Z tego powodu powołał nawet zwykły komitet poparcia. A więc, panie Dariuszu, oto mój głos w dyskusji.
      Nie zagłosuję na pana, bo poczucie odpowiedzialności za miasto to pojęcie panu dalekie, o czym przekonał pan łodzian, dystansując się od nieudolnych działań ZDiT, nad którym przez 9 miesięcy sprawował pan pieczę. Nie zagłosuję na pana, ponieważ podległe panu spółki miejskie traktował pan jak swój folwark, zatrudniając w nich swoich partyjnych kolegów i członków rodziny.
      Zagłosuję za to na Hannę Zdanowską. Wierzę, że wyprowadzi Łódź ze stanu, w jaki wprowadził ją m.in. pan.
      A poparcia prof. Janowskiej szczerze gratuluję. Każde poparcie się liczy. Podobnie ja cieszę się z poparcia udzielonego przez Włodzimierza Tomaszewskiego oraz łódzki PiS. Kandydatura na prezydenta powinna łączyć jak najwięcej środowisk.
      • pyrkoszz Dobra decyzja Janowskiej 01.12.10, 15:52
        Joński jest szansą na dobre, porządne rządy w Łodzi. Nie jak platforma, która jeszcze nie wygrała a już zaczyna obsadzać kolesiami stołki.
    • Gość: wesoły sanitario Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.cbmm.lodz.pl 01.12.10, 12:56
      sam fakt poparcia Zdanowskiej przez PiS to wystarczający powód aby głosować na pana Dariusza.
    • Gość: pepe hahaha!napisz co robi??? zwykły dorobkiewicz... IP: 91.90.59.* 01.12.10, 13:01
      który nawet nie potrafił porządnie zarządzać komunikacją...
    • Gość: adk Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.multimo.pl 01.12.10, 13:04
      zabierzcie babci dowód
    • fredzik.6 a ja zdecydowanie popieram Dariusza Jońskiego 01.12.10, 13:07
      bo nie chcę wracć do tego co już byłobo wtedy wróci Tomaszewski, który doprowadził nasze miasto do katastrofy. Przez te 7 lat o milion lat świetlnych wyprzedził nas Wrocław , Poznań. Ostatnio Tomaszewski został obśmiany przez Domareckiego w wywiadzie, można obejrzeć właśnie na Dzienniklodzki.pl kiedy to zostawił tereny pod inwestycje o wielkości większego kurnika. Zdanowska sama się przyznała, że kiedy została wiceprezydentem u Kropiwnickiego jedyne co zrobiła to wyjechała do Warszawy jak została posłem!!!!!!! Przecież to śmiech na sali. pani Zdanowska nie potrafi zdania sklecić i z tego powodu nie chce żadnej debaty, bo wie, że to ją by zdyskwalifikowało w przedbiegach!!!!Taką chcemy WŁADZĘ????????????????????
    • Gość: Student :-/ Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: 62.213.148.* 01.12.10, 13:13
      By się swoimi studentami zajęła, a nie burdel w polityce robi... Ludzie w kolejkach pod gabinetem czekają a ona ma to głęboko gdzieś...
      Niech wybiera polityka czy uczelnia
    • Gość: Franek Kimono Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 13:23
      Hanna Zdanowska to najlepsza kandydatka na prezydenta Łodzi. Czas oddać Łódź we władanie w kobiece ręce!!
    • Gość: zwykły Łodzianin Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 13:27
      Bardzo dobrze, że poparła Dariusza Jońskiego, świadczy to o tym, że ludzie którzy dobrze znają Łódź i z Łodzią są związani oddają swoje poparcie na najlepszego kandydata. Śmieszy mnie coraz to nowsze sprowadzanie premierów, prezydentów innych miast, kupowanie szkodzącego Łodzi Tomaszewskiego, czy PIS-u pod którym coraz bardziej zapada się podłoże, czy oni mają pojęcie o tym co jest temu miastu potrzebne? Komitet zwykłych ludzi pokazuje tak naprawdę komu zależy na sprawach Łodzian i kto ma ku temu prawdziwe kompetencje!
      • Gość: XYZ Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.teosat.pl 01.12.10, 20:41
        A jonski to do kogo pojechal aby uzyskac popracie -NO CHYBA ZE kWASNIEWSKI NIE BYL PREZYDENTEM ?
    • Gość: tomek niszczyciel Camerimage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 13:32
      O tak już się rozpędził zwłaszcza, że to on Camerimage z Łodzi pogonił i uwalił inwestycję w CŁC. a co do zarządu autorytetów to on ma już cgyba 12 Wiceprezydentóe :)))

o Janowskiej nie chce mi się gadać , zupełnie odjechała
      • Gość: hehe Re: niszczyciel Camerimage IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 20:03
        Znamy zasługi Jońskiego, i bardzo mu jestem osobiście wdzieczny za to że uwalił finansowo Bydgoszcz na parę lat. Mam nadfzieję że objazdowy cyrk Mareczka nie wróci, choć zazwyczaj nie wraca dopiero po wydębieniu nieruchomości jak w Toruniu. Więc trzeba się pilnować.
    • terleo Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... 01.12.10, 14:31
      POparcie.
      Jagiełło Hannę,
      Zdzisława Dariusza,
      Joński Janowską,
      A mnie to nie wzrusza!
      • neo_pad Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J 01.12.10, 15:54
        Najważniejszy jest dobry wybór dla Łodzi. A jedyny taki to wybór Jońskiego na prezydenta. Zdanowska już raz rządziła i uciekła do Warszawy.
    • petera73 Czerwona Zdzicha popiera Komucha 01.12.10, 14:43
      A kogo miałaby poprzeć?
      LEPSZY MARTWY NIŻ CZERWONY
      • Gość: hehe Re: Czerwona Zdzicha popiera Komucha IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 14:48
        Czy to ty wyprowadzasz pieska w szaliku? Poziom twojego szczeniactwa jest straszny
    • Gość: leszek A miasto lezy pod kupa śniegu, MPK nie funkcjonuje IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 14:57
      I na ch.j były te wybory frajerzy?
    • Gość: jdaniels Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 16:24
      Joński rozwiąże problemy Łodzi - już pokazał jakim jest skutecznym prezydentem - umowy na odśnieżanie podpisane zawczasu i dzięki temu mamy czyste i przejezdne miasto i zima nas nie zaskoczyła! Tylko Joński!!!!
    • Gość: marta Dariusza J to akurat ten któremu chodzi przede IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 16:28
      wszystkim o władze, trzydziestoletni ,,aparatczyk" stowrzony przez partię tylko dla jej wewnetrznych celów, dziwię się ,że taka mądra kobieta dała się omotać, trochę żal ale cóż,
      Pani Haniu głosujemy na Panią
    • Gość: Jonski To ja Jonski IP: *.ssh103.ssh.edu 01.12.10, 16:33
      Nie chcem poparcia od Zdzichy. Ona przegrala w I turze.
      Poparcie od takiej przegranej osoby nic dobrego nie wrozy.
      Ja chcem byc prezydentem Polski.
    • Gość: mieszkaniec Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 16:43
      uciekinierom do W-wy stanowcze nie.
    • Gość: tom Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.ms.lnet.pl 01.12.10, 17:19
      Co was napadło z tym Camerimage. Wyrzucone pieniądze dla kilku kolesi. Teraz słyszę, że do Bydgoszczy przyjeżdża "jakiś" reżyser. Wcześniej słyszałem, że przyjechał do Łodzi. Jaka to różnica? Taka, że teraz za to płaci Bydgoszcz. I niech tak zostanie.
      • Gość: pepe dokładnie-masz rację IP: 91.90.59.* 01.12.10, 17:33
        pozdro
    • Gość: PAOLO Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 18:20
      Rozumiem, że pani Zdzisława w ramach podziękowania za odśnieżone ulice przekazała swoje poparcie panu Dariuszowi (wiceprezydent odpowiedzialny za drogi).... Gratuluję poczucia humoru !!!
    • Gość: MASAkra Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 18:39
      Istotne jest to, że kandydata popierają politycy dojrzali. Politycy, którzy mają doświadczenie i potrafią zaproponować realną do zrealizowania wizję zmian, które mogą pomóc miastu. Zdzisława Janowska jest z pewnością osobą, której wsparcie może wskazać właściwego kandydata na urząd prezydenta miasta.
      Jeżeli taki autorytet jak Pani Zdzisława zdecydowała się poprzez Dariusza Jońskiego, to jestem skłonny na niego zagłosować. Głos poparcia jednego poważnego polityka o wiele bardziej świadczy o właściwej kandydaturze niż poparcie stu takich ludzi jak Tomaszewski. Nie głosuj na ludzi Kropiwnickiego! Daj szansę pozytywnej energii i oddaj głos na Dariusza Jońskiego!
      • Gość: hehe Re: Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza J IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 20:01
        Naiwny jesteś jak dziecko i bełkoczesz. Dzidzia popiera Darka bo jej obiecał że jej robotę w urzedzie załatwi żeby nie musiała spadac na emeryturę. I tyle. A PiS poparł Zdanowską na złość, pomyśleli pisiorki że jej to zaszkodzi.
    • Gość: Ququ Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 19:33
      Prowadził ślepy kulawego... Przegrana profesorka popiera przegranego polityka.
    • Gość: NPŁ Wybory: Zdzisława Janowska popiera Dariusza Joń... IP: *.teosat.pl 01.12.10, 20:54
      PAN "nOWY PREZYDENT Łodzi" juz nie błyszczy w tvp3 no moze na "pudelku" i nawet poparcia nie skomentowal, próbowal ludziom namieszac w głowie , niestety nie udało mu się bo natura spowodowała że wszyscy przejrzeli na oczy :) a co do Pani prof no cóz z wiekiem czlowiek ma coraz mniej szarych komórek i to że ona ma tytuł profesora wcale nie swiadczy o jej nieomylnosci bo dzis zapewne się pomyliła,ale czy te 6% cos zmieni raczej nie .W niedziele pożegnamy się z panem od 5 grudnia czyli niedoszłym nowym prezydentem Łodzi ,a towarzysze z sld będa juz szukac jego nastepcy aby za 4 lata znowu ktos mogl zamydlac oczy wyborcom :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka