seba1984 12.04.04, 23:28 Czy mieliście w te świeta czas na przemyślenia, na jakąś odrobine refleksji, czy był to raczej pęd ku tradycji od stołu do stołu????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dexterr Re: Świąteczne przemyslenia 13.04.04, 11:36 U mnie w sumie trudno było o jakąś refleksję, kiedy się tradycyjnie biegało od stołu do stołu.. Jak co roku jednak było uroczyste świąteczne, rodzinne śniadanie. Później wyjazd do lasu, a wczoraj na "ranczo" koło Ruśca i spotkania z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Świąteczne przemyslenia 14.04.04, 10:55 Przemyslenia!! A to dobre! Ja rozmyslałem nad faktem, że jeszcze nie rozpocząłem pisania licencjata :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Świąteczne przemyslenia 14.04.04, 12:54 Ja też nie zacząłem pisać, ale spoko cały maj przed nami, później czerwiec, później... ;-) nie no tak na poważnie to jakoś w czerwcu dobrze by się było obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Świąteczne przemyslenia 18.04.04, 21:55 taa... przemyslenia, refleksje... Moje przemyślenia ograniczały się do tego ile kilogramów kiełbasy kupić na grillową imprezę w lany poniedziałek co by dla wszystkich starczyło. Uff, na szczęście starczyło, co nie znaczy, że pozowolono mi pozostać suchą. Odpowiedz Link Zgłoś