Dodaj do ulubionych

Studenci WSHE

19.04.04, 15:00
Studenci zobaczcie na stronie 24 dzisiejszej ogólnopolskiej Gazety Wyborczej
jak Wasz kanclerz wydaje lekką ręką Wasze pieniądze. W sumie kto to jest
Mariusz Bednarski, Magdalenia Krakowiak, Wiesława Beklińska czy profesor
(????) Wojciech Bruszewski? Ja proponuję inne nazwiska np. Bonifacy
Pierdzimączka, sołtys Kierdziołek czy Pelagia Kociubińska. Też nieznane ale
jak brzmią. A wypowiedź pana Pawłowskiego napewno nie powinna się znaleźć w
tym ogłoszeniu. Czasami lepiej milczeć niż gadać bzdury. Przecież takie
całostronnicowe ogłoszenie kosztuje kupę kasy. Zresztą od pewnego czasu
kanclerz wydaje też Wasze pieniądze na reklamę uczelni poprzez ogłoszenia o
komisji akredytacyjnej. Skandal!!!!!
Lepiej już studiować w marnej państwowej wyższej uczelni niż pod
przewodnictwem Makarego S.
Obserwuj wątek
    • korsarz3 Re: Studenci WSHE 19.04.04, 15:21
      Cos cie boli zes sie tak uwzial na to WSHE? Jest uczelnia prywatna, ktora ma
      fundusze na reklame. Raczej nie twoj interes na co wydaje swoje, uczciwie
      zarobione pieniadze.
    • Gość: bylylogowany Re: Studenci WSHE IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 19.04.04, 15:26
      Coś mi się zdaje, że założyciel wątku za chwilę się narazi. Narazi się
      na "pochlebne" wypowiedzi pod swoim adresem. Wszak to w tej "szacownej" uczelni
      pobiera nauki spora część niezwykle ułożonych forumowiczów. Ułożonych inaczej.
      Wysoki poziom (hehehe) tejże szkoły, po części tłumaczy także dość niewyszukane
      słownictwo oraz ogólny poziom kulturalny studentów pralni, o pardon, Uczelni p.
      M. Stasiaka.
    • yavorius Re: Studenci WSHE 19.04.04, 16:34
      camelot napisał:

> Lepiej już studiować w marnej państwowej wyższej uczelni niż pod
      > przewodnictwem Makarego S.

Tiaaaaaaaaaa... Najpierw się trzeba do owej "marnej" uczelni dostać phehehehe.
      • camelot Re: Studenci WSHE 19.04.04, 17:18
        Żeby było jasne. Nic nie mam wspólnego z tą uczelnią, nie mam na niej ani
        rodziny ani znajomych. Ale wkurza mnie postępowanie pana Makarego który niby
        wydaje "uczciwie" zarobione pieniądze. Tylko dlaczego o nim sie pisze przy
        okazji defraudacji w Starachowicach i innych miejscach. Może się narażę ale
        takie ogłoszenia to obecne i to sprzed paru tygodni jest jakby przyznaniem się
        do winy. I na koniec włoże kij w mrowisko. Wiele studentów którzy byli za słabi
        aby dostać się na państwową uczelnię studiuje w prywatnych ale trzeba jasno
        przyznać, że zapłacili za to. I jest to w wielu przypadkach nie tylko wśród
        studentów ale wśród uczniów prywatnych szkół gimnazjalnych czy licealnych.
        Takie jest życie.
        • yavorius Re: Studenci WSHE 19.04.04, 19:03
          camelot napisał:

> I na koniec włoże kij w mrowisko. Wiele studentów którzy byli za słabi aby
          dostać się na państwową uczelnię studiuje w prywatnych ale trzeba jasno
          przyznać, że zapłacili za to.

Dokładnie miałem to na myśli.
          • Gość: fanny Re: Studenci WSHE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 20:18
            Cierpliwości, Camelot. Ludzie nie lubią takiej ekstrawagancji, jest podejrzana.
            Coraz mniej wierzą reklamom i wodolejstwu. Może kogoś się uda skusić, ale nie
            przypuszczam, żeby to ogłoszenie miało jakieś większe znaczenie. A co mówił pan
            Pawłowski i kto to u licha jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka