Dodaj do ulubionych

lo 21, Piotr Sowiński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 18:45
Mam pytanie do uczniów 21 LO w Łodzi - moglibyście napisać, co sądzicie o poziomie nauczania pana Piotra Sowińskiego. Chcę go wziąć jako korepetytora jednak wolę się upewnić czy warto.
Proszę o wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: lo 21, Piotr Sowiński IP: *.retsat1.com.pl 28.01.11, 22:13
      Podaj swoje imię i nazwisko to poprosimy twoich nauczycieli żeby się wypowiedzieli czy jesteś wyuczalny/-a i czy bardzo się z tobą męczą. Będzie to też cenna informacja dla pana Piotra S.
      PS. Niektórzy rodzą się z głową ale ona im tylko ciąży...
      • Gość: ola Re: lo 21, Piotr Sowiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:18
        Skąd od razu taki sarkazm. Nie znasz mnie więc nie wypowiadaj się o moim poziomie. Poprosiłam o opinie na temat pana Piotra, więc jeżeli nie masz nic to powiedzenie na ten temat to najlepiej zamilcz.
        • Gość: kaja Re: lo 21, Piotr Sowiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:29
          Słyszałam, że jest bardzo wymagający
          • Gość: ZZ Re: lo 21, Piotr Sowiński IP: *.toya.net.pl 31.01.11, 19:00
            uczę się w XXI, ale z panem Piotrem nie mam zajęć. z tego, co wiem to bardzo miły facet, przyjacielski. ale niestety dość dużo wymaga i trzeba się przykładać do nauki u niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka