Dodaj do ulubionych

Referendum.

16.03.11, 22:37
Dziś wieczorem przeczytałem bardzo uważnie wszystkie wypowiedzi i opinie na temat „Referendum”……..korzystam z przysługującego mi prawa „ administratora” , nie traktuję tego jako cenzury i staram się być więcej niż obiektywny….narastający konflikt i wzrastający słowny poziom agresji zdecydował o zamknięciu i skasowaniu tego dość ciekawego jak na Nasze Miasto tematu. Pozdrawiam Wszystkich.
Obserwuj wątek
    • 12_x_na_noc Re: Referendum. 17.03.11, 08:50
      Gromkie brawa dla podróżnika. Ja też już nie mogłem tego czytać ale nic nie mogłem zrobić. Chamstwo tego kolesia przechodzi wszelkie normy. Z tego co wiem to koleś narobił brudu w swoim poprzednim miejscu pracy a teraz ciągle kogoś obraża. Lubię ostre dyskusje czy spory na argumenty ale nienawidzę tego co robi skynet wcześniej znany jako fantomas czy yogibabu. Nie umie nikogo uszanować. W jego innych postach dają się zauważyć jego skłonności do zmieszania kogokolwiek z błotem. Myślę, że facet jest do tego stopnia uzależniony od pisania, że niedługo wypłynie pod innym nickiem. Zbojkotujmy jego posty i nie pozwólmy się obrażać. Mamy prawo oczekiwać szacunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka