Dodaj do ulubionych

Gersh-Bud developer co wiecie?

11.05.11, 14:56
Chciałabym kupić u nich mieszkanie,ale dowiedziałam się z rożnych źródeł jak wygląda u nich zarządzanie,podobno zarządza wszystkim prezes gersh budu bo ma większość udziałów a ludzie nie wiedzą nawet komu i za co płaca bo nie ma zebrań,rozliczeń nic,a jak się coś chce to umywa rece
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.toya.net.pl 11.05.11, 20:16
      na drugi raz poszukaj

forum.gazeta.pl/forum/w,63,105620931,105620931,Gersh_bud_developer_co_wiecie_.html
    • Gość: bogdan Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.wup.lodz.pl 12.05.11, 12:05
      zdecydowanie nie polecam!!!!
      znajdź innego dewelopera, który ma uznanie na rynku a nie wybieraj firmy krzak...
      • Gość: 34f3 Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 14:28
        Czemu krzak?Miałeś z nimi do czynienia? Z tego co wiem to maja pare spółek i biuro jakies kapital czy cos
    • Gość: L.Gerszon Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 18:22
      Oświadczenie:
      Niniejszym oświadczam, że nie miałem, nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego z firmą Gershbud z Łodzi. Nie odpowiadam również za żadne zobowiązania przeszłe, obecne i przyszłe tej firmy, jak i jej współudziałowców.
      Lewi Gerszon i syn.
      www.gershbud.pl

• Gość: j.k Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 22:13
        a moze cos o biurze kapital?sa powiazani blisko ze soba i zarzadzaja podobno bez prawnie ich wybudowanymi mieszkaniami
        • Gość: inka Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 19:44
          Nie polecam tego kapital, z pania prezes K.Ł co mysli ,ze jest najmadrzejsza i najbotasza
          • Gość: ja Re: Gersh-Bud developer co wiecie? IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 16:25
            Czy firma Gersh-Bud zbankrutowała juz?
            Strona nie istnieje?Domena jest na sprzedaż ? Nic nie wiadomo o co kaman
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka