Gość: siwy IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 11.05.04, 20:04 piękna ściema o chłopcu, który nic się nie uczył,ale dzięki temu, że ma maturze był uczciwy, wygrał i na pewno zdobędzie jakąś zadowalającą ocenę...buul sheet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Re: Matura 2004 w Łodzi IP: 128.95.25.* 11.05.04, 20:17 siwy nic nie marudz, bo Janek to jest rewelka, zadnej sciemy. z Jankiem troche sie pobuszowalo w czasie letnich wakacji w Sasinie i wiem jaki z niego luzak. nic sie pewnie nie uczyl, chyba ze go ojciec meczyl. pozdrawiam wszystkich wyluzowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noob Re: Matura 2004 w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.05.04, 17:50 Siwy lolku widzisz niektorzy sa na tyle zdolni ze uczyc sie praktycznie nie musza i zawsze cos napisza inni ryja i nic z tego nie ma jak moze w Twoim przypadku :). Twiedzisz ze w ktorym miejscu jest sciema? W tym ze sie nie uczyl? Odpowiadam - LOL. Nie wiem czy jakby zsumowac chwile spedzone nad polskim do ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,6srednia Re: Matura 2004 w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.05.04, 17:55 Siwy lolku widzisz niektorzy sa na tyle zdolni ze uczyc sie praktycznie nie musza i zawsze cos napisza inni ryja i nic z tego nie ma jak moze w Twoim przypadku :). Twiedzisz ze w ktorym miejscu jest sciema? W tym ze sie nie uczyl? Odpowiadam - LOL. Nie wiem czy jakby zsumowac chwile spedzone nad polskim do matury wyszlyby razem 4 godziny. Do matury ludzie sie ucza 4 lata, choc imho moznaby ja urzadzic juz w pierszej klasie dajac miesiac czasu i odpowiednia literature. //// Moderatora prosze o usuniecie wczesniejszego komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: Matura 2004 w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:00 oj siwy, co ty wiesz o maturze... historia Janka jest rozbrajająco prawdziwa, ba znam go nie od wczoraj i wiem, ze naprawde sie nie uczyl, a zda, bo jest inteligentny.. Odpowiedz Link Zgłoś