Dodaj do ulubionych

Matura 2004 w Łodzi

IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 11.05.04, 20:04
piękna ściema o chłopcu, który nic się nie uczył,ale dzięki temu, że ma
maturze był uczciwy, wygrał i na pewno zdobędzie jakąś zadowalającą
ocenę...buul sheet
Obserwuj wątek
    • Gość: jinx Re: Matura 2004 w Łodzi IP: 128.95.25.* 11.05.04, 20:17
      siwy nic nie marudz, bo Janek to jest rewelka, zadnej sciemy. z Jankiem troche
      sie pobuszowalo w czasie letnich wakacji w Sasinie i wiem jaki z niego luzak.
      nic sie pewnie nie uczyl, chyba ze go ojciec meczyl.
      pozdrawiam wszystkich wyluzowanych.

• Gość: noob Re: Matura 2004 w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.05.04, 17:50
      Siwy lolku widzisz niektorzy sa na tyle zdolni ze uczyc sie praktycznie nie
      musza i zawsze cos napisza inni ryja i nic z tego nie ma jak moze w Twoim
      przypadku :). Twiedzisz ze w ktorym miejscu jest sciema? W tym ze sie nie
      uczyl? Odpowiadam - LOL. Nie wiem czy jakby zsumowac chwile spedzone nad
      polskim do ma
      • Gość: 3,6srednia Re: Matura 2004 w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.05.04, 17:55
        Siwy lolku widzisz niektorzy sa na tyle zdolni ze uczyc sie praktycznie nie
        musza i zawsze cos napisza inni ryja i nic z tego nie ma jak moze w Twoim
        przypadku :). Twiedzisz ze w ktorym miejscu jest sciema? W tym ze sie nie
        uczyl? Odpowiadam - LOL. Nie wiem czy jakby zsumowac chwile spedzone nad
        polskim do matury wyszlyby razem 4 godziny. Do matury ludzie sie ucza 4 lata,
        choc imho moznaby ja urzadzic juz w pierszej klasie dajac miesiac czasu i
        odpowiednia literature.
        //// Moderatora prosze o usuniecie wczesniejszego komentarza
    • Gość: kolezanka Re: Matura 2004 w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:00
      oj siwy, co ty wiesz o maturze... historia Janka jest rozbrajająco prawdziwa,
      ba znam go nie od wczoraj i wiem, ze naprawde sie nie uczyl, a zda, bo jest
      inteligentny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka