Dodaj do ulubionych

Dobry radca prawny?

• Gość: manimani Re: Dobry radca prawny? IP: *.146.230.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.18, 23:20
      Mecenas Kontek? Znajoma polecała mi tę panią jeśli chodzi o sprawę rozwodową. Czy ktoś ma tego typu doświadczenia ze współpracy z nią? Prowadziła komuś rozwód?
      • Gość: Lastor Re: Dobry radca prawny? IP: 185.97.16.* 02.10.19, 08:21
        W Łodzi polecam radcę prawnego Niedziałka, na tej stronie znajdziecie do niego kontakt:
        radcaprawny-niedzialek.pl
        Człowiek godny polecenia, konkretny i treściwy, bezproblemowy kontakt. Prowadzil mi pewną sprawę do której podchodził z zaangażowaniem i co najważniejsze sprawnie ( liczył się czas i nie ociągał się). Polecam, bo mało takich ludzi w tym zawodzie jest tak uczciwych.
    • Gość: atka00 Re: Dobry radca prawny? IP: *.146.110.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.18, 22:39
      Po co dobry, skoro można udać się do najlepszego ;) ja mogę tylko zachwalać mecenas Izabelę Kontek - ma niesamowite podejście do klienta i jego sprawy. Miałam ostatnio dużo na głowie, a mecenas pilnowała wszystkim terminów i przypominała mi o wszystkim
    • Gość: gosc Re: Dobry radca prawny? IP: 176.10.99.* 29.12.18, 14:47
      Polskie miasta kontra testy sieci 5G

W Łodzi i pozostałych miastach Polski bedą grlilować mieszkańców siecią 5G

mobtech.interia.pl/komorki/news-polskie-miasta-kontra-testy-sieci-5g,nId,2636345
    • Gość: asiula Re: Dobry radca prawny? IP: *.146.167.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.19, 21:05
      Mecenas Kontek prowadziła rok temu moją sprawę rozwodową, teraz walczymy razem o podwyższenie alimentów dla mojego syna. Rewelacja, jest zaanagzowana, empatyczna, to nie tylko prawnik ale i CZŁOWIEK. Link do jej strony: www.lexpertgroup.pl/#/main
    • Gość: miłoszka Re: Dobry radca prawny? IP: *.146.172.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.19, 22:44
      Miałam przyjemność poznać mecenas Kontek, kiedy byłam u niej po poradę prawną. Przekonałam się, że zamiast gdybać i się zastanawiać, warto od razu udać się do profesjonalisty. Wam też to radzę, odpowiedziała wyczerpująco na wszystkie moje pytania i dorzuciła kilka naprawdę trafionych wskazówek.
    • Gość: Pawel Re: Dobry radca prawny? IP: *.play-internet.pl 22.03.19, 13:21
      Ja ze swojej strony polecam mecenasa Klimkowskiego. Trafiłem do niego z polecenia sąsiadki i się nie zawiodłem. Nie wiem w jakiej sprawie poszukujesz ale naprawdę warto się z nim skontaktować. Pozostawiam jego nr 600365228
    • Gość: bianka Re: Dobry radca prawny? IP: *.146.49.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.19, 20:50
      Pani mecenas Kontek zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, byłam u niej kilka miesięcy temu na konsultacji. Świetnie się a nią rozmawia, wszystkie aspekty mojej sprawy rozłożyła na czynniki pierwsze i wytłumaczyła mi, jakie powinnam podjąć kolejne kroki.
    • Gość: Marta Re: Dobry radca prawny? IP: *.play-internet.pl 28.03.19, 23:55
      Zgadzam się mecenas Klimkowski to najlepszy wybór. Prowadził. Moja sprawę spadkową i byłam bardzo bardzo zadowolona. Pozostawiam nr do niego 600365228
    • Gość: Pani Paulina Re: Dobry radca prawny? IP: *.icpnet.pl 23.05.19, 09:04
      Ja z doświadczenia polecam panią mecenas Izę Kontek. Przemiła prawniczka z ogromną wiedzą. Specjalizuje się w różnych gałęziach prawa, najlepiej po prostu do niej przedzwonić i zapytać o konkretne kwestie, które nas zainteresują.
    • Gość: Maja Kowal Re: Dobry radca prawny? IP: *.datapacket.com 02.07.19, 15:49
      Ja również szczerze polecam panią Izabelę Kontek. Dzięki jej pomocy śpię spokojnie :) Obsługa prawna na najwyższym poziomie. Pani mecenas zawsze odbiera telefony i odpisuje na maile. Dzięki temu czuję się zaopiekowana :)
    • marta7605 Re: Dobry radca prawny? 02.07.19, 18:31
      Ja z mojego doświadczenia i dotychczasowej współpracy z kilkoma kancelariami mogę z polecić Kancelarię Adwokacką mecenasa Jarosława Szkudlarka z Łodzi ul. Wólczańska 124. Bardzo rzeczowa i konkretna współpraca owocująca wygranymi sprawami, co niekiedy nie jest normą.
    • markus78 Re: Dobry radca prawny? 02.07.19, 20:01
      Ja korzystałem już kilka razy w sporach sądowych cywilnych i przy prowadzeniu działalności gospodarczej z usług adwokata Jarosława Szkudlarka i mogę go polecić gdyż jak do tej pory nigdy mnie nie zawiódł i mi nic nie przegrał wiec darze go ogromnym zaufaniem ale także sympatią
    • Gość: Beata Re: Dobry radca prawny? IP: *.icpnet.pl 03.08.19, 09:01
      Bardzo dobrym wyborem będzie pomoc pani Izabeli Kontek. To naprawdę świetna prawniczka. Korzystałam z jej usług kilka razy, w różnych sytuacjach. Na pierwszy rzut oka widać, że pani Izabela ma dużą wiedzę. Będziecie zadowoleni z jej pomocy prawnej.
    • Gość: A.Lukasik Re: Dobry radca prawny? IP: *.icpnet.pl 16.08.19, 16:25
      Pani Izabela Kontek w moim przypadku zajmuje się obsługą prawną firmy. Świetnie sobie radzi z powierzonymi sprawami. Mam do niej ogromne zaufanie i szczerze polecam jako prawnika. Także jako osobę bo jest super sympatyczna :-)
    • Gość: Marlena Re: Dobry radca prawny? IP: *.icpnet.pl 29.09.19, 18:12
      Jak sprawdzony prawnik to tylko i wyłącznie pani Izabela Kontek. Osoba bardzo życzliwa i uprzejma, z ogromną wiedzą prawniczą. Pomocna i pracowita, a do tego sympatyczna. Każdy chciałby mieć takiego prawnika :)
    • lillyq1 Re: Dobry radca prawny? 02.10.19, 09:35
      Polecam Panią Magdalenę Chróścielewską. Super adwokatka. Zna się na rzeczy. Ma bardzo duże doświadczenie. Od lat prowadzi sprawy rozwodowe.
    • lillyq1 Re: Dobry radca prawny? 02.10.19, 09:38
      Do końca życia będę zobowiązana pani adwokat Magdalenie Chróścielewskiej. Udało jej się wyplątać mnie z dawnego małżeństwa. Rozprawa była głośna, pełna uniesień ze strony byłego partnera, ale na szczęście wszystko zakończyło się po naszej myśli. Pani adwokat to mila osoba, bardzo skupiona na pracy i pomocna.
    • Gość: Oleczka5 Re: Dobry radca prawny? IP: *.icpnet.pl 25.10.19, 14:39
      Witam, skorzystałam z usług pani mecenas Izabeli Kontek i mogę ją z całego serca polecić. Dzięki niej wygraliśmy całą sprawę. Pani mecenas zawsze działała w terminie, wysyłała mi też pisma do akceptacji, co moim zdaniem jest wielką zaletą. Wiele plusów, minusów brak.
    • bozkrys1 Re: Dobry radca prawny? 06.12.19, 12:55
      ~lilyq zupełnie jakny to było moje życie i sprawa. Pani Chróściewska uratowała mi życie.
    • andreew Re: Dobry radca prawny? 24.04.20, 00:40
      Ja polecam p. Roberta Zawistowskiego robertzawistowski.pl/ duża wiedza, doświadczenie i pomoc na każdym etapie sprawy.
    • markus78 Re: Dobry radca prawny? 30.04.20, 10:27
      Ja mogę polecić z własnego doświadczenia i współpracy Kancelarie Adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi ul. Wólczańska 124 współpracuję z nim od lat, ma fajny zespół, działa sprawnie i skutecznie w sprawach związanych z działalnością gospodarczą i administracją, ale też prowadził mi kilka sporów cywilnych prywatnie i też się sprawdził.
      • Gość: agadrabek@wp.pl Re: Dobry radca prawny? IP: *.toya.net.pl 15.02.24, 14:30
        Też mogę z całą odpowiedzialnością polecić Adwokat Magdalenę CHRÓŚCIELEWSKĄ i do rozwodu i do podziału majątku. Pani Mecenas ma bardzo strategiczne podejście do każdej sprawy i nie ma mowy o przypadku. Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Chróścielewska. Ja kontaktowałem się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłem Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
        • Gość: jolkaszymczyk@wp.p Re: Dobry radca prawny? IP: *.toya.net.pl 14.03.24, 16:31
          Adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA z Kancelarii Adwokackiej CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI to rewelacyjny adwokat. Z indywidualnym, podejściem do sprawy. Na każdym spotkaniu odpowiadała cierpliwie na wszystkie moje pytania (nie miałam poczucia, że się spieszy). Sprawa poprowadzona tak, jak w naszych początkowych założeniach. Mecenas wykazuje się dużą empatią, podchodzi ze zrozumieniem do personalnych historii i ładunku emocjonalnego związanego ze sprawą. Serdecznie polecam.
          • Gość: beataroberczyk@op. Re: Dobry radca prawny? IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 14:52
            Ja także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
            Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • mankazloto Re: Dobry radca prawny? 20.05.24, 11:41
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Tu sobie zobaczcie:
      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.
    • matylda1990_1 Re: Dobry radca prawny? 27.11.24, 11:28
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: Dobry radca prawny? 13.01.25, 13:12
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. Pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas
      topadwokat.com/lodz/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • palinkaa9 Re: Dobry radca prawny? 22.05.25, 13:49
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka