Dodaj do ulubionych

Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbesk...

IP: *.play-internet.pl 14.08.11, 17:18
chyba powinno być: Jeśli nie wygrać z ŁKS, to z kim? bo takie hasło jest Ekstraklasie hehehe chcielibyście dajdaje by wasza drużyna tak was rozczarowała:)))kretynku bąbolku myślisz że ludzie nie mają tv i nie oglądali tego meczu jak i meczu górali z jagą?:))))

Obserwuj wątek
    • Gość: zazdrośnik właśnie oglądam mecz na nowym stadionie w Gdańsku. IP: *.toya.net.pl 14.08.11, 17:25
      a łódzcy radni z PO propagaują grę w kapsle, ech "mała" różnica w postrzeganiu rzeczywisości..
    • Gość: Maksiu Bąbol weź pisz tylko o swoim PGE BOT... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 19:20
      Bąbol weź pisz tylko o tym swoim PGE BOT... żałosny pismak.
      Czy ty wiesz co to jest obiektywizm ???
      Nawet nie silisz się aby tak twoja relacja wyglądała, nie lubisz Widzewa nie pisz o nim.
      Żenada że tacy ludzie piszą dla ogólnopolskiej gazety.
    • Gość: ciekawski Jeśli Widzew "znowu rozczarował" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 19:45
      to jak nazwać to, co robi PSS 2009?
      • Gość: Ktoś Też masz się z kim porównywać... IP: *.static.sdyl0420.digis.net 14.08.11, 20:37
        Równać trzeba w górę, a nie w dół.
      • Gość: m Re: Jeśli Widzew "znowu rozczarował" IP: *.90.62.30.sttb.pl 14.08.11, 21:50
        A co to jest " PSS 2009 " możesz wyjaśnić ?
    • Gość: Łodzianin Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbesk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 20:02
      "Druga polowa byla zdecydowanie bardziej ciekawsza". Ratunku.
    • Gość: www Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbesk... IP: *.toya.net.pl 14.08.11, 21:17
      Normalnie wstydze.w powinien być liderem bo gra najlepiej ale rywale są "be" bo nie dadzą ze sobą wygrać .
      Polecam skarb kibica PS,dotyczący wstydz.ewa a dokładnie jego daty powstania.
      www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html
      • Gość: xyz Re: Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:33
        Odwróć tabelę - PSS będzie na czele :)
      • Gość: yyy Re: Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:48
        A PSS 2009 powinien być o 15 punktów przed tym liderem, ale bardzo pechowo nie jest. A teraz czeka Lechia, która musi się zrehabilitować za wpadkę z kraksą. Oj bedzie wesoło za tydzień
      • Gość: że1909braki Re: Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbe IP: *.itvmedia.pl 16.08.11, 13:00
        W ryju takiej pizdeczki brzmi to zabawnie Kibicuj pajacu "dumie Łodzi" Za tydzień ten twój łełkałes znów rozbawi do łez całą Polskę PS jeszcze 3:0 wam nie wrzucili,potem zataczamy kółeczko i od nowa 0:5,0:4 itd Wasz klubik potrafi rozbawić do łez ha ha ha !!!
    • Gość: a Co mnie to obchodzi? IP: *.toya.net.pl 14.08.11, 22:13
    • Gość: ROLNIK Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbesk... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.11, 23:23
      JAKIE ROZCZAROWANIE...? TO SAMA KLASA...SAMA W SOBIE!!!! HI HI....PADACZKA NIEMOŻLIWA
    • Gość: 1908 ale żydzewiacy są żałośni IP: 212.160.197.* 15.08.11, 03:19
      ich "drużyna" gra padake a oni i tak pisza o eŁKSie, zobaczymy wstydzewiaczki jak widzewek zagra ze Śląskiem lub Lechem, a ŁKS z Podbeskidziem i wtedy pogadamy.

Bedoń 100% Wieśdzew
    • Gość: Do redaktora! Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbesk... IP: *.zicom.pl 15.08.11, 03:45
      Dla tych co nie mają relacji TV taki artykuł może być jedynym źródłem z przebiegu meczu. Rozbawiła mnie sytuacja z Oziębałą! Piszesz, że nie trafił z metra. Zawodnik został z metra nastrzelony piłką i nie był w stanie wykonać jakiegokolwiek ruchu. Ja się przyczepiłem jednej konkretnej sytuacji, ale w TV czy prasie w każdym tygodniu takich beznadziejnych opisów/komentarzy jest setki, dlatego nawet postanowiłem coś naskrobać, bo już czytać/słuchać tego nie idzie. Poziom PL piłki może nie jest najwyższy, ale pesymiz lejący się ze wszystko wiedzących i świetnie analizujących redaktorów sportowych powoli zaczyna być irytujący. Niestety piłka polska idzie z każdym rokiem w góre, a wy powoli pikujecie w dół.
    • Gość: kibic Widzewa z PT Widzew znowu rozczarował. Tylko remis z Podbesk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 07:40
      Jeśli nie z Podbeskidziem to z KIM może i powinien wygrać Widzew? To co zaprezentowali piłkarze Z Łodzi to paranoja. Spacerujący Grzelczak, podający tylko do tyłu, albo niecelnie Zigajews... Panie Cacek: wzmocnienia, wzmocnienia! O ile ZNOWU nie chce pan stracić milionów z tytułu spadku z ekstraklasy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka